Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a możesz mi zmierzyć jaką masz wysokość tu gdzie wiszą kurtki?

w tej po prawej stronie co masz krótkie kurtki - ile miejsca potrzeba na nie? bo mogłabyś mieć tam jeszcze pod 2 półki powiedzmy

kurna, czy ja jasno piszę? :eek:

edit

u mnie będzie wysokość szafy na 200cm i chciałam dać dwa drążki jeden nad drugim - zastanawiam się czy powieszą się kurtki bez problemu czy jednak będzie kaszana, bo na obrazkach wymiarowych podają że 120cm musi być :o

Edytowane przez lukasz69karolina

cala szafa wysoka na 270, ale powyzej 200 juz pawlaczowa czesc. To mowisz ze jak dam dwa drazki na 2metrach to zwykle krotkie kurtki powiesze? Widzialam takie szafy w necie ale wisialy bluzki zwykle, kurtka jednak ciut dluzdza

najlepiej pomierzyc swoje ubrania wiszace na wieszaku...i trzeba dodac jakies 5cm u gory i z 10 na dole :) no i wszsytko zalezy od fasonu i rozmiaru ;) xxl mojego malza by sie nie pomiescily (ma prawie 2m) :)

hello w poniedziałek ......... szary i ponury ........

Asia czy Ty swego czasu szukałaś krzesła eames ?? poszukuje sprawdzonego sprzedawcy na all

(dlatego na all bo poluje z kuponami aplikacji mobilnej -zawsze to nieco taniej ;)

Ann fajna szafa :) duża i biała :) lubię takie :)

dziewczyny wkleiłam kilka zdjęć pokoju mojej córeczki :) zapraszam do mnie :)

ann podoba mi się Twoja szafa. Teraz już widzę, że da się zrobić bez cokołu. Ja bym chciała prostą, same drzwi od góry do dołu. Mnie marudzą, że takie wysokie drzwi to się będą zwieszać:( ale jak widać na załączonym obrazku - da się! Długo już macie tą szafę?

szafe dlugo :) ale same drzwi od jakis 3mcy :) gdyby 'szafiarz' nie zamontowal najzwyklejszych zawiasow to by bylo idealnie (teraz go sciagam zeby przyjechal i je powymienial na lepsiejsze, bo te nie domykaja idealnie, mimo ze mam ich po 4szt zamontowane) ;)

Cześć. W biegu zostawiam Wam takie coś... Na taki właśnie dzień jak dziś. Zwykły, szary, pełen wszystkiego tego co poniżej :bash: ;) :p

I przepraszam wszystkich, których ostatnio zaniedbuję :( Uwierzcie mi, są sfery w moim życiu, gdzie jest jeszcze gorzej :cool: Liczę na wyrozumiałość. A jakby coś pilnego - to wzywajcie mnie :yes: