_Chloe_ 14.11.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 wiem....szafa...jest tak szaroburo i ponuro ze nawet zjecia nie wychodza juz wrzucam (mam tylko takie...) [ATTACTACH] Oooo, kawał szafiszcza! Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) noo...kawal szafiszcza...tylko ze ona plytka jest :/ koszy nie ma - same polki plus drazki na biezace okrycie wierzchnie i pare par butow mniej wiecej wyglada to tak najlepiej widac przed przerobkami Edytowane 14 Listopada 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.11.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ale wygląda super i pojemna raczej dość, mimo że płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 no faktycznie mega pojemna i najpierw miałaś inne fronty z uchwytami od szuflady ale widzę że podobnie sobie narysowałam, że właśnie półki w środku i na górze też - właśnie na pudła dzięki - pomogłaś mi upewnić się o dobrym rozplanowaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 szuflady byly calkowicie wymianione lacznie z 'bebechami' te stare byly zlicowane z półkami, te sa na równo z drzwiczkami i oczywiscie z tego samego materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) a możesz mi zmierzyć jaką masz wysokość tu gdzie wiszą kurtki? w tej po prawej stronie co masz krótkie kurtki - ile miejsca potrzeba na nie? bo mogłabyś mieć tam jeszcze pod 2 półki powiedzmy kurna, czy ja jasno piszę? edit u mnie będzie wysokość szafy na 200cm i chciałam dać dwa drążki jeden nad drugim - zastanawiam się czy powieszą się kurtki bez problemu czy jednak będzie kaszana, bo na obrazkach wymiarowych podają że 120cm musi być Edytowane 14 Listopada 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Moja ma 245 tam gdzie wisza kurtki/plaszcze jest dokladnie 124,5 cm ale spokojnie by wystarczyli ok 100-115. Ja na dol wrzucam jeszcze torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.11.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tzn 100 w przypadku krotkich kurteczek, marynarek i pk 115 na plaszcze dluzsze parki ect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 cala szafa wysoka na 270, ale powyzej 200 juz pawlaczowa czesc. To mowisz ze jak dam dwa drazki na 2metrach to zwykle krotkie kurtki powiesze? Widzialam takie szafy w necie ale wisialy bluzki zwykle, kurtka jednak ciut dluzdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.11.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 cala szafa wysoka na 270, ale powyzej 200 juz pawlaczowa czesc. To mowisz ze jak dam dwa drazki na 2metrach to zwykle krotkie kurtki powiesze? Widzialam takie szafy w necie ale wisialy bluzki zwykle, kurtka jednak ciut dluzdza najlepiej pomierzyc swoje ubrania wiszace na wieszaku...i trzeba dodac jakies 5cm u gory i z 10 na dole no i wszsytko zalezy od fasonu i rozmiaru xxl mojego malza by sie nie pomiescily (ma prawie 2m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.11.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 No mówiłam, że Ann ma zajefajną szafę Witam się weekendowo. Dla mnie będzie pracowicie. Wyniosłam z pracy więcej kg papierów niż sama ważę Muszę sprzątnąć gabinet, bo mamuśka przyjeżdża Jak żyć? Ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.11.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ann Bardzo ładna szafa Ja też zamówiłam szafę bez cokołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.11.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ja stale pracuję tyle, że teraz nieco więcej A jak ktoś nie ma instagramu, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.11.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 ... Chyba linka muszę Ci wysłać... i mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.11.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 tez lubie to szafisko zwlaszcza ze sie troche naczeklalam na te drzwi (tak jak na pietrowe lozko dla dzieciakow...jeszcze ok 14dni roboczych i wreszcie beeeedzie...) i tez poprosze linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.11.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ann podoba mi się Twoja szafa. Teraz już widzę, że da się zrobić bez cokołu. Ja bym chciała prostą, same drzwi od góry do dołu. Mnie marudzą, że takie wysokie drzwi to się będą zwieszać ale jak widać na załączonym obrazku - da się! Długo już macie tą szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 hello w poniedziałek ......... szary i ponury ........ Asia czy Ty swego czasu szukałaś krzesła eames ?? poszukuje sprawdzonego sprzedawcy na all (dlatego na all bo poluje z kuponami aplikacji mobilnej -zawsze to nieco taniej Ann fajna szafa duża i biała lubię takie dziewczyny wkleiłam kilka zdjęć pokoju mojej córeczki zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.11.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ann podoba mi się Twoja szafa. Teraz już widzę, że da się zrobić bez cokołu. Ja bym chciała prostą, same drzwi od góry do dołu. Mnie marudzą, że takie wysokie drzwi to się będą zwieszać ale jak widać na załączonym obrazku - da się! Długo już macie tą szafę? szafe dlugo ale same drzwi od jakis 3mcy gdyby 'szafiarz' nie zamontowal najzwyklejszych zawiasow to by bylo idealnie (teraz go sciagam zeby przyjechal i je powymienial na lepsiejsze, bo te nie domykaja idealnie, mimo ze mam ich po 4szt zamontowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Cześć. W biegu zostawiam Wam takie coś... Na taki właśnie dzień jak dziś. Zwykły, szary, pełen wszystkiego tego co poniżej I przepraszam wszystkich, których ostatnio zaniedbuję Uwierzcie mi, są sfery w moim życiu, gdzie jest jeszcze gorzej Liczę na wyrozumiałość. A jakby coś pilnego - to wzywajcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Właśnie obejrzałam tańce - hulańce Anny! Anka - Ty jesteś czarodziejka! Piękna! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts