Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co nie...zajebista jest :D

na parkiecie to my przy tobie anius jak drewno!! ;) :D

mow za siebie :p

ja jeszcze ruszac sie potrafie :D :lol2:

Hejka :bye:

Asiu dzien dupny jak i u mnie od hmm popoludnia ;)

ale glowa do gory, trzeba spiac poslady i bedzie oki :D

co nas nie zabije to nas wzmocni :yes:

mow za siebie :p

ja jeszcze ruszac sie potrafie :D :lol2:

Hejka :bye:

Asiu dzien dupny jak i u mnie od hmm popoludnia ;)

ale glowa do gory, trzeba spiac poslady i bedzie oki :D

co nas nie zabije to nas wzmocni :yes:

ja nie powiedzialam ze MY nie potrafimy ;) ale i tak KAZDY przy ani wypadlby slabo :p

jak chcesz to wrzuc filmk to 'ocenimy' tez twoje umiejetnosci :p

:)

z gwarancja?

no normalnie, jak napisane w necie :D

chyba ze chcesz sobie wykupic jakas ekstra wypas bla bla bla, za kilka stowek na 5 lat ;)

ja tam bralam jak szlo, normalnie :)

Co się dzieje w przypadku awarii? Serwisant przyjeżdża na miejsce:rolleyes:? Słyszałam o przypadkach że trzeba było odsyłać sprzęt :bash:

Zastanawiam się właśnie nad wykupieniem dodatkowego ubezpieczenia i nie wiem jak to wygląda przez neta :rolleyes:

Macie jakieś sprawdzone namiary na sklepy internetowe ze sprzętem AGD? :)

ja po cenie rowniez patrzalam,a pozniej po platnosci za dostawe (jedni maja w gratisie, inni nawet fajne kwoty ktore wychodza mimo nizszej ceny za towar, drozej od tych wyzej cena z transportem gratis ;) ) i na koncu w konkretnym sklepie...majac do czynienia z dlugotrwalymi wysylkami w innych sklepach a pozniej innymi perypetiami wracalam do tych dwoch wyzej wymienionych ;)

Najlepiej porównywać ceny finalne - produkt+ wysyła. A gwarancja jest taka sama jak byś kupiła stacjonarnym, wszystko zalezy co producent ustalił. Przeważnie tak samo jak w Saturnie czy MediaMarkt nie zanosisz sprzętu tylko przyjeżdza serwis producenta. Czasem drobny sprzęt zabiera serwis poprzez kuriera ale to tez na ich koszt :yes:

Dzisiaj dzwoniłam do kilku sklepów internetowych. Wygląda na to że z gwarancją nie ma problemu :no:

Asia Chciałam zapytać o Twoją suszarkę do prania :) Mam problem aby znaleźć taką o głębokości max.45 cm. Wpadłam na pomysł aby suszarkę wyeksmitować na górę. Powiedz mi czy do takiej suszarki są potrzebne jakieś specjalne odpływy wody lub inne? :)

Można podłączyć pod ten sam odpływ co pralkę, tylko wtedy taki dwujnik do syfonu. Daro się trochę obawia czy tej wody nie będzie do pralki cofało :confused: Proszę się nie śmiać jeśli to jest tak niedorzeczne, że aż zabawne :p

Nie wiem jak inne suszarki, ale nasza ma alternatywę - pojemnik w którym skrapla się woda. Mankament jest tylko taki, że po każdym suszeniu trzeba go opróżnić, żeby się nie przelał. Ale atut jest ten, że suszarka jest niezależna od wszelakich odpływów :D

Tylko daj suszarkę koło pralki, bo chyba nie będziesz z tym mokrym praniem latała? :eek: Można postawić suszarkę na pralkę :yes:

No właśnie u nas jest taka lipa że pralka będzie ukryta w dolnej łazience i mogę tam postawić sprzęt o głębokości 45 cm a jeszcze na tak płytką suszarkę się nie natkełam :confused: Jeśli nie znajdę odpowiedniej suszarki aby umieścić ją na pralce to suszarka będzie musiała powędrować na górę :roll:

Pytałam o te przyłącza bo na górze nie ma żadnego odprowadzenia :no: Ten zbiorniczek to jedyne dla nas wyjście :yes:

Jest jakiś plus tego rozwiązania;) Stamtąd już tylko kilka kroków do szafy ;)

Dzięki Asia za odpowiedź :hug:

... sprzęt o głębokości 45 cm a jeszcze na tak płytką suszarkę się nie natkełam :confused: ...

to może 2w1 :)

http://www.euro.com.pl/pralko-suszarki/candy-gvw45-385twc.bhtml?from=skapiec

na szybko wyszukane w necie, więc nie wiem co to za cudo - ale takie na 45cm są :)

edit

oooooo albo taka- ma ten zbiorniczek na wodę i ma tylko 42 cm :) :)

http://www.agito.pl/suszarka-electrolux-edc-3150-3087-332323.html

sama też bym chciała płytszą niż 60tka... ale to od razu powinna być i pralka też płytsza, by pojemności obu były podobne, by można było całą pralkę wpakować do suszarki, tak Asiu?? :)

Edytowane przez lukasz69karolina