annNS2 17.11.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Właśnie obejrzałam tańce - hulańce Anny! Anka - Ty jesteś czarodziejka! Piękna! :yes: co nie...zajebista jest na parkiecie to my przy tobie anius jak drewno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 co nie...zajebista jest na parkiecie to my przy tobie anius jak drewno!! mow za siebie ja jeszcze ruszac sie potrafie Hejka Asiu dzien dupny jak i u mnie od hmm popoludnia ale glowa do gory, trzeba spiac poslady i bedzie oki co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.11.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 mow za siebie ja jeszcze ruszac sie potrafie Hejka Asiu dzien dupny jak i u mnie od hmm popoludnia ale glowa do gory, trzeba spiac poslady i bedzie oki co nas nie zabije to nas wzmocni ja nie powiedzialam ze MY nie potrafimy ale i tak KAZDY przy ani wypadlby slabo jak chcesz to wrzuc filmk to 'ocenimy' tez twoje umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.11.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Owcetta - wyślij mi swoje tańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 nie musze filmikow wrzucac by udowadniac ze tanczyc potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.11.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Wow, Ania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja sobie już w każdym razie zamówiłam korki z tańca u naszej DancingQueen O Ani mówię, nie o Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A cholera Cię wie... po godzinach to możesz sobie robić co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.11.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Kurcze wszysyc wzdychają więc ja też chcę Owieczka wyślij tego linka bo ja nie fejsowa Tak z innej beczki. Jak to jest z gwarancją na sprzęty kupione przez neta? Porównuję ceny w stacjonarnych sklepach i na necie i różnice są mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 z gwarancja? no normalnie, jak napisane w necie chyba ze chcesz sobie wykupic jakas ekstra wypas bla bla bla, za kilka stowek na 5 lat ja tam bralam jak szlo, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.11.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 z gwarancja? no normalnie, jak napisane w necie chyba ze chcesz sobie wykupic jakas ekstra wypas bla bla bla, za kilka stowek na 5 lat ja tam bralam jak szlo, normalnie Co się dzieje w przypadku awarii? Serwisant przyjeżdża na miejsce:rolleyes:? Słyszałam o przypadkach że trzeba było odsyłać sprzęt Zastanawiam się właśnie nad wykupieniem dodatkowego ubezpieczenia i nie wiem jak to wygląda przez neta Macie jakieś sprawdzone namiary na sklepy internetowe ze sprzętem AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 neo24 electropoland ubezpieczenie wykupujesz w trakcie skladania zamowienia , jezeli owe chcesz jak jest podczas awarii..nie wiem i nie chce wiedziec.. bo mam ochote posiadac bezawaryjne sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.11.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 TO by chyba trzeba było przed zakupem dopytać jak wyglądają warunki gwarancji. Nie ma chyba uniwersalnej metody... Ja zawsze szukałam po cenie, a nie w konkretnym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.11.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 ja po cenie rowniez patrzalam,a pozniej po platnosci za dostawe (jedni maja w gratisie, inni nawet fajne kwoty ktore wychodza mimo nizszej ceny za towar, drozej od tych wyzej cena z transportem gratis ) i na koncu w konkretnym sklepie...majac do czynienia z dlugotrwalymi wysylkami w innych sklepach a pozniej innymi perypetiami wracalam do tych dwoch wyzej wymienionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.11.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Najlepiej porównywać ceny finalne - produkt+ wysyła. A gwarancja jest taka sama jak byś kupiła stacjonarnym, wszystko zalezy co producent ustalił. Przeważnie tak samo jak w Saturnie czy MediaMarkt nie zanosisz sprzętu tylko przyjeżdza serwis producenta. Czasem drobny sprzęt zabiera serwis poprzez kuriera ale to tez na ich koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.11.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Dzisiaj dzwoniłam do kilku sklepów internetowych. Wygląda na to że z gwarancją nie ma problemu Asia Chciałam zapytać o Twoją suszarkę do prania Mam problem aby znaleźć taką o głębokości max.45 cm. Wpadłam na pomysł aby suszarkę wyeksmitować na górę. Powiedz mi czy do takiej suszarki są potrzebne jakieś specjalne odpływy wody lub inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.11.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Można podłączyć pod ten sam odpływ co pralkę, tylko wtedy taki dwujnik do syfonu. Daro się trochę obawia czy tej wody nie będzie do pralki cofało Proszę się nie śmiać jeśli to jest tak niedorzeczne, że aż zabawne Nie wiem jak inne suszarki, ale nasza ma alternatywę - pojemnik w którym skrapla się woda. Mankament jest tylko taki, że po każdym suszeniu trzeba go opróżnić, żeby się nie przelał. Ale atut jest ten, że suszarka jest niezależna od wszelakich odpływów Tylko daj suszarkę koło pralki, bo chyba nie będziesz z tym mokrym praniem latała? Można postawić suszarkę na pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 No właśnie u nas jest taka lipa że pralka będzie ukryta w dolnej łazience i mogę tam postawić sprzęt o głębokości 45 cm a jeszcze na tak płytką suszarkę się nie natkełam Jeśli nie znajdę odpowiedniej suszarki aby umieścić ją na pralce to suszarka będzie musiała powędrować na górę Pytałam o te przyłącza bo na górze nie ma żadnego odprowadzenia Ten zbiorniczek to jedyne dla nas wyjście Jest jakiś plus tego rozwiązania;) Stamtąd już tylko kilka kroków do szafy Dzięki Asia za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.11.2014 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 ... Dzięki Asia za odpowiedź To był mój moralny i etyczny obowiązek. Tak jak pójście na wybory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.11.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) ... sprzęt o głębokości 45 cm a jeszcze na tak płytką suszarkę się nie natkełam ... to może 2w1 http://www.euro.com.pl/pralko-suszarki/candy-gvw45-385twc.bhtml?from=skapiec na szybko wyszukane w necie, więc nie wiem co to za cudo - ale takie na 45cm są edit oooooo albo taka- ma ten zbiorniczek na wodę i ma tylko 42 cm :) http://www.agito.pl/suszarka-electrolux-edc-3150-3087-332323.html sama też bym chciała płytszą niż 60tka... ale to od razu powinna być i pralka też płytsza, by pojemności obu były podobne, by można było całą pralkę wpakować do suszarki, tak Asiu?? Edytowane 19 Listopada 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts