Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OMG laski chyba po 3 latach korespondowania z pewna osoba w pracy (zwana potocznie klientem) wlasnie ktos mnie oswiecil, iz jest to PAN a nie PANI fuc**** takie rzeczy to tylko mi sie zdarzaja. No sorry, ale kto nazywa czlolwieka UWE!!!??:bash::bash:

Ja sie z wami nie bije bo wszystko mnie boli po treningach ale chetnie popatrze:yes::yes::rotfl::rotfl:

Mi też się zdarzyło

I dlatego ja swoją schowałam w półkę, dzięki temu jest jeszcze ładniejsza niż taka do zabudowy ;) A żeby było jeszcze taniej to zamówiłam ją sobie z punktów na shellu i w zasadzie to micro wyszła mi za free :D

---------------------------------------------------------------------------------------

No wiecie co?! :mad: Zawiodłyście mnie z tym kisielem :cry: myślałam, że walka odbędzie się jeszcze przed turniejem... O miejsce w nim! Budyń też wolę, ale jakby to wyglądało :p

---------------------------------------------------------------------------------------

Owca,najpierw jak czytałam Twój post w biegu to zrozumiałam, że pewien Twój klient już nie jest PANEM, a PANIĄ :rotfl: przyznasz więc zatem, że mogło być gorzej :lol2:

:rotfl:

Edytowane przez asiazett

jak to jest ze pogoda kiepska a my mamy mniej czasu niz w lecie? ;) hihi...co do wykonczeniowki - JEDZIE DO MNIE LOOOOZKOOO (tzn do dzieci)!! tak wiec niebawem pojawia sie fotki :D

edit: jeeeedzie ale poooowoli bo dopiero w pt dotrze :/ ale skoro juz tyle czekalam to co to dwa dni opoznienia ;)

Edytowane przez annNS2