Ślężankaaa 20.11.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Widzę, że pierwsza ochotniczka już jest! Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.11.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 zwarta i gotowa jestem z samego rana... tylko szybko te czułości dawajcie - ja zaraz mykam malować drzwi, bo jednak pistolet się nie sprawdził i wałeczkiem działam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.11.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ło matko Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.11.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cześć dziewczyny - ja się nie piszę - nie lubię kisielu - może budyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.11.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Owieczka Nie martw się ja też miałam kiedyś taki przypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 W NO przypal jest z imieniem Helge... w Niemczech jest to przewaznie damskie imie, tutaj meskie... Aleksandra... kumpela jak sie przedstawila tak w grupie, to wszyscy oczy wywalili na wierzch... bo w NO to meskie imie z takiej walki tez sie wypisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.11.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Może mi ktoś powie dlaczego mikrofale do zabudowy są takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.11.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 OMG laski chyba po 3 latach korespondowania z pewna osoba w pracy (zwana potocznie klientem) wlasnie ktos mnie oswiecil, iz jest to PAN a nie PANI fuc**** takie rzeczy to tylko mi sie zdarzaja. No sorry, ale kto nazywa czlolwieka UWE!!!??:bash: Ja sie z wami nie bije bo wszystko mnie boli po treningach ale chetnie popatrze:yes::rotfl: Mi też się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Może mi ktoś powie dlaczego mikrofale do zabudowy są takie drogie bo sa do zabudowy, ladniej wygladaja dlatego wole piekarnik 2w1 skoro mam juz placic...i miejsce oszczedze na co inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.11.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) I dlatego ja swoją schowałam w półkę, dzięki temu jest jeszcze ładniejsza niż taka do zabudowy A żeby było jeszcze taniej to zamówiłam ją sobie z punktów na shellu i w zasadzie to micro wyszła mi za free --------------------------------------------------------------------------------------- No wiecie co?! Zawiodłyście mnie z tym kisielem myślałam, że walka odbędzie się jeszcze przed turniejem... O miejsce w nim! Budyń też wolę, ale jakby to wyglądało --------------------------------------------------------------------------------------- Owca,najpierw jak czytałam Twój post w biegu to zrozumiałam, że pewien Twój klient już nie jest PANEM, a PANIĄ przyznasz więc zatem, że mogło być gorzej Edytowane 21 Listopada 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Owieczka Nie martw się ja też miałam kiedyś taki przypał Ja tez Zreszta nie tylko ja, ale cała moja ekipa. Myslelismy ze na audyt przyjedzie do nas kobieta, a okazalo sie ze to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.11.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Rozkrajam sobie dzisiaj pomidora rano... Oł fak! Robale, zgnilizna! http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC01987_zpsf3637e17.jpg A nie, spoko, to tylko pesteczki kiełki puściły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nie wierzę, że odgarnęłaś grzywkę i zjadłaś. A w ogóle: wykiełkowane nasionka w środku, w pomidorze? Przed wojną nie do pomyślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.11.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Hej Lui, jak miło Cię widzieć No widzisz, tamte (przedwojenne) pomidory nie były tak ucywilizowane i tak inteligentne jak dzisiejsze. Były tylko pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.11.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 oł siut... niezbyt apetycznie to wygląda fujjjjj Asia jak tam robota? jakoś ku końcowi? bo coś cicho tu tak jak Ciebie nie ma całe dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.11.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ku końcowi? Nie. Wręcz przeciwnie. Na forum staram się znaleźć czas. Prawie codziennie, ale to, że cicho u mnie to chyba w dwie strony działa Czekam niecierpliwie na święta, bo dopiero wtedy będzie więcej oddechu. Będzie rilax http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.11.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) jak to jest ze pogoda kiepska a my mamy mniej czasu niz w lecie? hihi...co do wykonczeniowki - JEDZIE DO MNIE LOOOOZKOOO (tzn do dzieci)!! tak wiec niebawem pojawia sie fotki edit: jeeeedzie ale poooowoli bo dopiero w pt dotrze :/ ale skoro juz tyle czekalam to co to dwa dni opoznienia Edytowane 26 Listopada 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.11.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.11.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Witam sie i ja Edytowane 26 Listopada 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts