Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

...temat się wyczerpał, a "na żywo" dzieje się tak wiele fajnych rzeczy, że zwyczajnie doba się robi za krotka.

U mnie jest identycznie. Wykańczanie już dawno odeszło w niepamięć. Obserwowanie jak dziewczyny sobie planują i realizują jest jakby "powrotem do przeszłości" :rotfl: Tylko ja tu nie jestem dla wykańczania, a dla tych wszystkich fajnych ludzi i dlatego ciężko się stąd wymiksować całkowicie :hug:

Ann, pokazuj łóżko :yes: Czekam :popcorn:

Cześć wszystkim :bye:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez sie cos z kawa ostatnio ograniczylam...moze dlatego, ze po "za duzej ilosci" mialam pulpitacje serca i sie wystraszylam;)

teraz max 3 wypije...a bywa, ze tylko 1 w ciagu dnia.

Oj tak Diana, dlugo ja to trzyma...no i teraz do kompletu doszedl kaszel i katar...ale goraczka to masakra..i te swinie nie chcieli nas przyjac na pogotowiu:mad:

ja sama nie wiem jak to wyszło... po prostu jak chciałam ciepłego picia to jakoś odruchowo zawsze kawę... zwyczajnie bo mi smakowała :) i jakoś tak przestałam pić herbaty... ale jednak nie jest to najlepsze dla zdrowia pić tyle kawy, więc muszę przystopować trochę :-P

Melcia super, że jest już lepiej - a okłady jej robisz zimne?

Czytałam u Reni właśnie jakie miałyście przeboje, no ale może już wyzdrowieje

ojj tak..przeboje jak zawsze..

tylko nie kumam, jak taka pieprzona recepcjonistka moze decydowac czy nadajesz sie na wizyte do lekarza:mad:

4doba z temp 39.5 i oni zeby do domu isc, a rano do rodzinnego... jak nas przyjeli to miala 39,8, a ja bez lekow w torebce na obnizenie...bo bylam pewna ze nas wezma szybko (wczesniej dzwonilam by nas umowic) i skucha..3godz czekania na korytarzu :sick:

ale zwyzwac ich zwyzwalam od najgorszych :cool:

u mnie jak mają gorączkę to zawsze okładam zimnym a jak powyżej 40o to pakuję do brodzika by całe ciało schłodzić

ogólnie u Was dziwne te przepisy :mad: jak można tak traktować człowieka, i to w dodatku cierpiące dziecko! no i dobrze że ich zwyzwałaś! też bym tak zrobiła

[quote=asiazett;6685964

Ann, pokazuj łóżko :yes: Czekam :popcorn:

hello :)

no pokaze pokaze ;) dzisiaj wychodzi jutro przyjedzie w sob zloze...jeszcze tylko kombinuje ze scianami bo ja fanka bieli nie jestem :) trzy pomalowane na bialo, jedna zostaje granatowa (z oknem), ale w ruch pojdzie jeszcze szara i tablicowa i porobie jakies maziaje ;) :)

Ludzie po nas co przyszli... byli przyjmowani przed nami..nie wazne ze przyszli 2godz po nas...

przyklad.. 2chlopakow, jakies 17, 18lat...smiechy, rozmowy itp na poczekalni..lekarz wzywa jednego z nich i pyta co mu jest..a on ze brzuch go boli.. lekarz_ powaznie? on- no tak, i sie lapie z usmiechem za zoladek..

Ten chlopaczek czekal tylko 20minut od zarejestrowania sie...

Hania miala problemy z serduszkiem to tez czekalam z nia 4godz na przyjecie!! nie pomoglo chodzenie i naginanie o szybki kontakt :no:

na szczescie falszywy alarm..ale w domu ona mi juz odplywala na podlodze:(

Takie sa fakty...

i od tej strony, nie lubie tego kraju :sick:

Takie sa fakty...

i od tej strony, nie lubie tego kraju :sick:

Niestety u nas tez nie jest ciekawie na SOR'ze w szpitalu, tez sie długo czeka i tez Pani w okienku/chyba pielegniarka/ ocenia ile będziesz czekala . Nawet jest taka kartka ze w zależności od przyznanej kategorii czas oczekiwania tyle i tyle. Wyczekałam tam sie dwa razy z mama - Pani + 60 z problemami z sercem itp i tez czekala długo na lekarza....dzieciaczki tez tam były i czekały wiec niestety tutaj jest tak samo..... ostatnio jak byliśmy to od 21 czekała do 24 na przyjecie a wyszliśmy o 3 w nocy :mad:

No to można powiedzieć, że szybko Ci to wszystko poszło :p Jakbyś się rejestrowała na TK to przeciętnie 3 miesięczne terminy są :bash:

A opowiadałam Wam jak kiedyś w weekend poszłam z dzieckiem (z ospą) do szpitala i pediatra odmówił przyjęcia, bo dziecko 2 tygodnie wcześniej skończyło 3 lata, a on przyjmuje tylko dzieci do 3 lat! Wszystko co powyżej kwalifikowało się do internisty (kolejka 8 osób, z czego 4 to dzieci, które mogły by być przyjęte przez pediatrę, ale nie!). A jak z młodszą powtórzyłam rozrywkę, to myślę sobie: Ha! Już mnie nie zaskoczą. Mam roczniaka! Kwalifikujemy się do pediatry :D" A figa! Zaskoczyli! Obniżyli/podwyższyli próg przyjęć dzieci do PEDIATRY (czyli lekarza od dzieci! - żeby to wyraźnie podkreślić :yes:) do dzieci poniżej pierwszego roku! Fuck! Byliśmy 10 dni po urodzinach!...

Także Meli jeśli u Was słabo, to można powiedzieć, że my dobijamy do norm europejskich, a wydawało nam się, że u nas Mandżuria :rolleyes:

------------------------------------------------------------------------------------------

Jak się bawicie w weekend andrzejkowy?