annNS2 29.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 hello asia...ale zeby opspa do lekarza?! nie powiedzieli ci 'a co pani tu robi??!! przyszla zeby innych zarazac??!!" ? no mnie przegonili a 'szalenstwa' andrzejkowe beda dzisiaj jak sie z lozkiem uporam (malż po 15tej wraca a potrzeba drugiego do pomocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.11.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No to można powiedzieć, że szybko Ci to wszystko poszło Jakbyś się rejestrowała na TK to przeciętnie 3 miesięczne terminy są Dlatego wytrwale czekałam Aktualnie mam wykupiony pakiet prywatnej opieki medycznej i tam na tomograf lub rezonans czeka się max.kilka dni. Do specjalisty można się umawiać z dnia na dzień bo zwalniają się terminy. Max.czekałam kilka dni a nie prawie rok jak w NFZ Jak widać da się szybciej tylko trzeba oczywiście zapłacić Nie mam jeszcze wynienionych opon Wczoraj mnie na wspomnienia wzięło Jadę dzisiaj do IKEA po ramki na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.11.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mi się właśnie oponki wymieniają. I autko myje. Taka automatyka (Daro ) Gdzie będą wisiały ramki? W nowym domku? Ann, to kiedy Ty zdążysz z tym wszystkim? Torpedo! U mnie tez dzisiaj impresska. Nie mam pomysłu na ciasto Help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.11.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Mi się właśnie oponki wymieniają. I autko myje. Taka automatyka (Daro ) Ja mam felgi aluminiowe i muszę jechać do wulkanizatora aby mi opony zmienił Całe koła to mi mój mąż wymieniał we wcześniejszym aucie Wczoraj nasz znajomy który ma kręćka na punkcie czyszczenia aut zabrał mi auto i tak wyczyścił w środku że można jeść z podłogi Dodatkowo pojechał na myjnię i nałożył wosk na lakier. W życiu moje auto nie było piękniejsze Gdzie będą wisiały ramki? W nowym domku? Dokładnie tak Muszę kupić 2 duże ramy do salonu, średnie i mniejsze na przedpokój U mnie tez dzisiaj impresska. Nie mam pomysłu na ciasto Help. Aktualnie nie piekę ciast więc nie podpowiem Przyszła mi ochota na tiramissu bo tylko takie potrafię zrobić Edytowane 29 Listopada 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.11.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 spoooko...dam rade ja bym nie dala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Hej przypomniałyście mi, że dzis Andrzejki trzeba jakas sałatkę zrobic moze cos jeszcze wymyślę mam ciasto filo Asia z ciast lubię tarty ostatnio upieklam pyszną ciasto zapewne umiesz posmarowałam powidłami śliwkowymi, na to krem z mascarpone i owoce ja mialam czerwone porzeczki, które sama mroziłam w sezonie, następnie galaretka w niewielkiej ilosci pycha dziewczyny współczuję Wam sytuacji na Sor'ze niestety rzadko trafia się na dobrą pomoc i odpowiednie traktowanie ..... najgorzej jest w P- niu w szpitalu dziecięcym ....... nie chce nawet wspominać ;( milego popołudnia i wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.11.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 ejo laleczki ponieważ na mega kaca najlepsza jest praca - więc dziś z małżem montowaliśmy drzwi :) prrrrracowicie, prawie wszystko zrobione a w andrzejki będę siedziała przed kompem i uczyła się fotoszopa ja miałam wczoraj wychodne (dziś kac gigant!) więc dziś Ł idzie pohasać z chłopakami Ann świetne to wyrko! daj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.11.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 tadaaam i nawet juz spia wiec ide sie szykowac na 'impreze' trzeba to oblac karolina - jakos SWIETNA (oprocz malej wpadki bo byly otwory na odwrot, ale sobie poradzilam) lozko baaaardzo stabilne - nawet na milimetr sie nie ruszy! (u nas dodatkowo wlazlo na styk...mialam wymierzone co do cm) zamawialam 180x90 plus dodatkowa belka od sciany na dolnym lozku plus dwie szuflady...termin realizacji ok 14dni roboczych (mialo byc na mikolaja) http://www.sklep.meble-grabo.pl/produkt/lozka-pietrowe-i-antresole/dino-80x200.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Ann, piękne łóżko! A jaka Ty dzielna jesteś - pół dnia walczyłaś. Jak dzieciaki po pierwszej nocy? Bo przecież ich recenzja najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Boli glowa Dzien dobry w ostatnim dniu miesiaca czujecie to? juz grudzien za pasem Ann piekne lozko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Tak, moje dzieci już wczoraj dostały pierwsze prezenty "od Mikołaja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 czyzby starsza odkryla skrytke Mikolajowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nie Po prostu z tego plemienia to Mikołaj taki wyrywny i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ooooo chciałabym takiego Mikołaja wyrywnego dla siebie hehehe co dostała Zu? mam chrześniaczkę 4lata i raz że gwiazdka, to 2 tyg później ma urodziny i 2 prezenty muszę - pomysłu totalnie nulll narazie aaaaaa i możliwe że znów będę chrzestną bo się zgłosiłam na ochotnika a ja bezbożnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Aaaa takie to cuda wianki nie mow mi ze na gwiazdke juz nic nie dostana Kto zabral dzieciom Mikolaja na Swieta!! Karolina, moja corka ur 18grudnia..wiec tez prezenty musza byc rozlozone jakos tak, zeby nie czula sie skrzywdzona...a pomysly to ona ma tylko za kieszenie sie trzymac i udawac, ze nic sie nie slyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Melcia ale konkrety zrobię selekcję i coś zawsze zostanie co można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.11.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Karolina, moja corka ur 18grudnia..wiec tez prezenty musza byc rozlozone jakos tak, zeby nie czula sie skrzywdzona...a pomysly to ona ma tylko za kieszenie sie trzymac i udawac, ze nic sie nie slyszy Mmel to zupełnie jak mój mąż Chociaż je też chyba nie jestem lepsza:rolleyes: Niedawno miałam urodziny i mój prezent rozbił na raty 2 etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 30.11.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Zostawic kobiety na miesiac to nastukaja 100 stron postow juz nie jestem w stanie tego ogarnac. Do tego Mikolaj o tydzien do przodu rozdaje prezenty . W sumie to sie ciesze ze u mnie nie rozdaje przedwdczesnie bo o tydzien wczesniej nie dostane rozgi pozdrawiam Was Lejdis troszke czasu mnie tu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 hej hej:) Asia też chcę takiego mikolaja ja już kupiłam 4 prezenty ........ w tym 2 są dla koleżanek córki bo za tydzień i za 2 tyg idzie na urodziny dla koleżanek powoli zaczynam zabawki w ilościach hurtowych nabywać córka napisała list do gwiazdora ........ konkrety, ale ceny tez konkretne syn to jedynie gry interesują......... ale, żeby nie było, że tylko na wii, to jeszcze takie poważniejsze planszówki kupujemy, bo z tatą gra no, ale dziś M zapytał mnie czy już list do gwiazdora napisałam ......... eee khmmmm ...... no nie ...... ale trzeba coś wymyślić, ale nie wiem co Ann fajne łóżko chłopcy zadowoleni ?? p.s. pokazałam kota - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Melcia ale konkrety zrobię selekcję i coś zawsze zostanie co można kupić Tak, myślę, że o ile na rozdawanie prezentów jeszcze nieco wczesnawo, to na inspiracje prezentowe to już conajmniej czas Ja w tym roku wyjątkowo jestem ogarnięta, więc oto chwalę się swoją listą (dla mnie grudzień/styczeń są na maksiora, bo mama, tata i Daro mają w tym czasie cały pakiet uroczystości - imieniny, urodziny + święta ) Dla Dara mam już bluzę (banał, ale bluza fajna ) http://sarafis.pl/photos/bluza-reebok-wor-fz-hoodie/card_big/[email protected] Kupuję jeszcze paski do spodni, bo wszystkie ostatnio szczęśliwie wyciurał i coś jeszcze, tylko... co to było? Hmmm... Dla taty standardowo kupujemy kalendarz Mercedesa i pewną grę, o której wspomina z sentymentem, bo graliśmy w nią kiedyś intensywnie, a długo nie była dostępna na naszym rynku. Mianowicie (fanom gier zaspołowych polecam ): http://www.rebel.pl/repository/products/100/1770/_26420/bluff.jpg Przy okazji polecam inną fajną, którą dopiero zamierzam nabyć, ale grałam w nią ostatnio, było zabawnie http://merlin.pl/Dixit-Odyssey-gra_Hobbity,images_big,8,H010.jpg Dla mamy jeszcze nic nie wymyśliłam, ale to kobieta, to zawsze łatwiej Dla Zuzi kupiłam juz jakiś czas temu w tk max'ie piękne wydania książek z Disneya z muzyką z bajek. Audiobooki są teraz u Zuzi na topie, bo jak sobie sprząta czy siedzi sama w pokoju to zawsze sobie włącza. A to bajkę, a to muzę Fajną też "zabawką", którą niedawno kupiłam w jakimś markecie czy pepco jest taki zbiór kart z flamastrem suchościeralnym i na nich są popsane literki, dziecko może sobie ćwiczyć samodzielnie. Taki 4 - latek już się zaiera za literki więc liczę, że narzędzie pomocne. Kolejną pulę prezentów otwiera sama Zuzia (wspólne pisanie listu do świętego Mikołaja bywa zbawienne - Karolina, może jeszcze zdążysz ze swoją chrześniaczką . Jakieś lalki z ulubionej ostatnio bajki - Kraina Lodu. Pierwszą jej miłością była Arielka i wyczerpałyśmy chyba całą kolekcję gadżetów. Ciuszki z postaciami też są mega doceniane (nawet majtki czy skarpetki, bo wiecie - mała rzecz, a cieszy I jeszcze powiem o jednych dobrze zainwestowanych pieniądzach w zabawki - maszyna do robienia baniek. Wprawdzi najlepiej nadaje się do ogrodu, bo w domu to chlapie na podłogę. Poza tym teraz nie pora na takie zabawy, bardziej wiosną/latem. No i kolejna prawa, że jest dużo szajsowatych. Te porządniejsze kosztują zwykle sporo (jak na moją ocenę), ale mi się w tym sezonie udało kupić też w TK'eju i okazał się bajeczna Z Alką to tylko faktycznie zawsze jest problem, bo zabawek to dziecko mało uznaje, woli "prawdziwe" - telefony, piloty, mamy dokumenty - co wpadnie w łapy Poza tym korzysta z pełnego dobrodziejstw inwentarza starszej siostry, więc potrzeb też nie ma za wiele. Poszłam w ciuszki. Takie dresiki kozackie... http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/48/39/86/30/4839863080 http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/47/45/29/41/4745294168 ...troszke czasu mnie tu nie bylo Jak zwykle Marynarzu! Gdzieś się rozbijał ... Ann fajne łóżko chłopcy zadowoleni ?? p.s. pokazałam kota - zapraszam No ciekawe jak tam "chłopiec - MałGocha" się rozgościł w łóżeczku Słońce, kocica bardzo dostojna. Hrabina Piękne zdjęcia Edytowane 30 Listopada 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts