Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ann przepraszam .... zakręconą jestem .....

Aska dzieki za sprostowanie :p

miło mi, że fotki Ci sie podobają :)

dla mnie grudzień to też ogrom prezentów do zrobienia, mama ma urodziny i imieniny, syn imieniny,, do tego gwiazdka i mikołajki ......

planuję jechać właśnie do TK-M, Duki, H&Y ....... perfumy i ciuchy zamówię w necie ....ll

moja 4latka już się sprecyzowała - wiem od jej mamy, ale przegięła z cenami :-P no i większość już jej rodzice fundną więc dla mnie nie zostaje wiele

ale pomysł z tymi płytami z muzą niezły - muszę się zapytać czy mieliby na czym jej to puszczać

dla półrocznej drugiej gwiazdki mam bujaczka tego typu:

http://image.ceneo.pl/data/products/17714689/f-little-bird-told-me-bujaczek-gasieniczka-lb3005.jpg

a moje dziewczyny dostaną od nas wspólny prezent - domek dla lalek, w typie tego:

http://girli.pl/media/2013/08/kidkraft-domek-dla-lalek-annabelle.jpg

no i do niego lalki

też muszę jeszcze coś wymyślić by ciocie i babcie miały co im kupić.... pojęcia nie mam co można im kupić... w tym roku mam zaćmienie jakieś :(

RZUCAJCIE PROPOZYCJE DLA DZIECI 1-4 :) DZIEWCZYNKI :) :)

A jeszcze muszę coś na szybko dla 4 - latka chłopaka! wymyśleć :bash:

Marynarz byl w Chinach jakis czas i wlasnie przywiozl z Szanghaju cos co sie nazywa Quardokopter.

idealna zabawka dla 4-latka, co prawda ma na opakowaniu napisane 14+ ale przy okazji bawi i 4 latka i tatusia tego 4 latka ;)

Mowie rewelacja - totalny odlot

Karolina, taki domek moim kupilam :lol2::lol2::lol2:

przewiezienie jego do domu to byl istny odlot!

bagaznik mialam zaladowany innymi prezentami,,wiec przednie siedzenie rozlozylam i na maxa w tyl przesunelam :lol2:

ciezkie to bardzo:rolleyes:

a ze byla ze mna starsza corka, to wkrecilam jej ze ciocia mnie poprosila, zebym jej kupila, dla jej chrzesnicy, bo u niej w sklepie juz wyprzedane... no i moja wiecej nie zapytala o ten domek :D

...

ale pomysł z tymi płytami z muzą niezły - muszę się zapytać czy mieliby na czym jej to puszczać

...

Jak by nie mieli to tym lepiej dla Ciebie. Pamiętasz nasz sprzęt grający Hello Kitty na zlocie? To był zeszłoroczny prezent od Miko. Tani :yes:

...

Karolina dla 2-łatki planuję kupić to

http://modny-dzieciak.pl/img/cms/megabloks-susie-school-bus-80441-1.jpg

lub droższy odpowiednik Little People

http://www.vandermeulen.com/WebImages/HRA/0403045.JPG

Ten tańszy fajniejszy :yes: i klocki ma :D

Marynarz byl w Chinach jakis czas i wlasnie przywiozl z Szanghaju cos co sie nazywa Quardokopter.

idealna zabawka dla 4-latka, co prawda ma na opakowaniu napisane 14+ ale przy okazji bawi i 4 latka i tatusia tego 4 latka ;)

Mowie rewelacja - totalny odlot

No niewątpię, że zabawka rewelacja, ale chyba jednak szaleństwo cenowe. :rolleyes:

Asia czy Lego wchodzi w grę?

polecam też z planszówek Uciekające żółwie :) lub Jungla :) cala rodzina gra :)

Lego! Dlaczego ja na to nie wpadłam? Hmmm... Pewnie dlatego, że mam 2 córki :lol2: :rotfl:

moje panny układają lego namiętnie :)

ale ja mam dość tych klocków - wszędzie się walają :mad: i co chwila wchodzę na jakiegoś i wyję z bólu... ehhhhh

lalki już jedna ciocia kupuje właśnie :D

oooooooo boombox ze zlotu - baja! tylko by był z mylittlepony i biorę :D

jutro będę szukać - a Ty pamiętasz gdzie kupiony?

Ja mam 15 osób do obdarowania, o ile dobrze na szybko policzyłam :rolleyes:

Karolina dla 2-łatki planuję kupić to

http://modny-dzieciak.pl/img/cms/megabloks-susie-school-bus-80441-1.jpg

lub droższy odpowiednik Little People

http://www.vandermeulen.com/WebImages/HRA/0403045.JPG

moja 2latka (obecnie2,5) takimi by sie nie bawila ;) pewnie to przez starszego brata...moze predzej zestaw lego duplo? sa rozne autka, domki, zwierzatka ect.

moja sobie zazyczyla lalke lalaloops baby, rozowa gitare i konika pony...oczywiscie - ROZOWEGO ;)

starszy dostanie scrable (idealna gra dla uczniaka), jakiegos scigacza ze star wars, kolejne przygody Mikolajka i jeszcze jakas 'madra ksiazke' o wulkanach...:)

Asia no proszę Cię - spójrz jakie są ładne zestawy dla dziewczynek :) polecam

tuta przykład

images?q=tbn:ANd9GcRwUyDwBtHdkUklKatj5mkEChHgnyf2lH13PgJeZf1jZZBzagHE

Ann mówisz, że to odpada ?? sugerowałam się tym, co widziałam u tej małej.......... chętnie zatem posłucham propozycji dla 2 - 2,5 latki :)

dziewczyny, a co dla siebie zamawiacie ? bo ja pierwszy raz nie mam pomysłu :(

Karolina domek super :)

Edytowane przez ~~slonko~~

Lego Friends...

w moim przypadku, radosc tygodniowa i od ubieglych swiat lezy w kartonie spakowane i schowane w szopce.. ;)

jak juz to lego duplo... i starsza i mlodsza bawia sie non stop...

Hejeczka :)

Dla siebie zamowilismy z mezem grill, czekam na odp ze sklepu kiedy go moge odebrac...

a jak go nie bedzie (lepiej gdyby byl bo rozniose sklep:evil:) to KA ;)

moja osobista 2-2,5 latka :D bawi się namiętnie właśnie lego duplo... do tego ma fazę ma bycie mamusią i lalki bobasy są na topie... kupiłam już jej łóżeczko i lala chodzi spać... zakłada jej swoje stare pieluchy :D muszę jeszcze kupić jej wózek, ale to na wiosnę dopiero

więc

2latka:

- lego duplo

- lalki bobasy, łóżeczka, wózki do nich

- stemple i dziurkacze we wzorki- kupiłam dziś w lidlu :D

my dla siebie nic - bo u nas w rodzinach kupuje się tylko dla dzieciaków małych, dla dorosłych to najwyżej czekoladę/pudełko żelek

z tym Lego friends to oczywiście dla starszych - myślałam o Zuzi :)

a Lego dla chłopaków - bo Asia pytała coś dla 4-latka

dzięki za pomysły dla2-latki ......... ryzyko takie, że nie wiem, jakie zabawki dziecko ma i czy się cos nie powtórzy ........ widuje 2-3 razy w roku .......

my robimy sobie prezenty (nawet dorośli) ..... ale jak zacznie dzieci w rodzinie przybywać, to może zmienimy

mogłabym poprosić o lampy ;) ale lubię prezenty spersonalizowane .......:cool:

...

my dla siebie nic - bo u nas w rodzinach kupuje się tylko dla dzieciaków małych, dla dorosłych to najwyżej czekoladę/pudełko żelek

Oj bidy :hug: Jakby nie było u mnie prezentów to bym świąt w ogóle nie obchodziła. Dla mnie to jest najlepsze! Mniej fajne dostawanie (cieżko mi dogodzić :evil:), a najfajniejsze szukanie prezentów dla każdego po kolei. Im jest trudniej tym większy fun :D No dobra :rolleyes:. Czasem frustrujący, ale jednak fun! :lol2:

Wiem, że dla dziewczyn też są zestawy. I lego. I duplo. Ba! nawet mamy kilka jakichś. A jednak malowanki i lalki wygrywają u nas, więc co mam zrobić? Taka sytuacja ;)