Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Co do prezentów

To moja 3 latka na mikołajki dostaje grę planszową Grzybobranie

Na Święta chce:

- wszelakie klocki lego (uwielbia)

- puzle (100 to dla niej już mało, bardzo szybko układa) chyba kupię 120

- książki o zwierzętach (ksiązki kocha bezgranicznie)

- chodzącego robota

- zabawkową betoniarkę (taki samochód gruszkę)

Z prezentów które dostała i się bawi to własnie lego, zestaw lekarski, puzle, wszelkie przybory do rysowania, malowania

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mniej fajne dostawanie (cieżko mi dogodzić :evil:),

witaj w klubie

a najfajniejsze szukanie prezentów dla każdego po kolei. Im jest trudniej tym większy fun :D No dobra :rolleyes:. Czasem frustrujący, ale jednak fun! :lol2:

ja też to lubię ......... ale z każdym rokiem mi trudniej ........

Wiem, że dla dziewczyn też są zestawy.

domyślam się, że wiesz ........... tylko zapomniałaś o tym ;)

Taka sytuacja ;)

każdy coś innego lubi ;)

moze jeszcze

- owoce/warzywa drewniane/pluszowe,

- kubeczki filizanki do urzadzania przyjec dla misiow

- kasa sklepowa (widzialam fajna w ikea, to bedzie chyba nasz prezent podchoinkowy) :)

- spodniczke tiulowa dla ksiezniczki/baletnicy a do tego korona (nasza gwiazda tak sie wystroila na bal)

15912_10205169903791808_7845704943483450659_n.jpg

- lub jakies opaski, spineczki, gumeczki dla strojnisi...:)

Edytowane przez annNS2

Moje czesto dostaja te bajeranckie gumeczki, spineczki..i nie wiem czemu..ale te gumki ledwo da sie naciagnac na kitke..a jak sie juz to zrobi to te ozdobki bam! odpadaja... a spineczki pekaja ;)

niby cos pieknego, a jakoscia :no:

moze dlatego ze bratowa nie ma corki i nie wie co jest ok na wlosy moich panienek :rolleyes:

Ja sobie nie wyobrazam zebym mezowi nie dala prezentu, albo on mi :no:

rodzicom zawsze daje! i w sumie rodzenstwu mojemu tez :yes: nie musi to byc jakis mega wypas..moze to byc cos dla dwojga :D

2lata temu w PL na swietach moja mama pozawieszala mini torebki prezentowe podpisane ktora dla kogo..a w srodku kase. Powiedziala, ze nie wie co nam kupic i mamy sobie dolozyc do czegos..ale ma to byc prezent a nie np na paliwo do auta :lol2:

Oj tak! Te tiulowe spódniczki czy księżniczkowe sukienki z H&M'u są super! Kiedyś dałam taką dziewczynce z rodziny. Jej reakcja - bezcenne! Nie mogła uwierzyć, na chwilę chyba nawet oddech wstrzymała :yes:

--------------------------------------------------------------------------------------

A teraz gdzie jest Anka? SzipAnka! Patrzcie co zastałam w swojej skrzynce (a raczej obok, przesyłka była w 2 ratach :p)...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02041_zps44081806.jpg

A w środku:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02043_zps159e8401.jpg

Ekwiwalent dla każdego domownika. Anka - pojechałaś po bandzie. Miałaś milion razy trudniej niż ja! Zadbać tak precyzyjnie o każdego z nas! Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem. Że już nie powiem, że mi głupio, bo moja przesyłka nie miała być zobowiązująca (poza "szubidubikendens" :lol2:

Ania - jesteś wielka! (to nie przytyk :evil:) Dawno mnie już nikt tak szczerze nie uradował :*

DZIĘ-KU-JE-MY! :wave:

Asia no to Ania zaszalała :) świetne upominki :)

moze jeszcze

- owoce/warzywa drewniane/pluszowe,

- kubeczki filizanki do urzadzania przyjec dla misiow

oooo Ann dzięki za przypomnienie :)

rewniane owoce, torciki to jedne z ulubionych zabawek mojej corki :) może da małej szwagra tez to kupię :)

pokazuję - może i Wam się przyda :)

http://www.nefere.pl/foto/towary/big/2efc1f453c1ca31485947cac88842f2a.jpg

http://www.nefere.pl/foto/towary/big/adf163529e914987f09bbbaa80e3b8a4.jpg

noooooo Owieczka :) ale niespodzianka piękna :) :)

co to brązowe w prawym górnym rogu? :-P

kawusię chętnie!

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/przyjemnego_dnia_2.jpg

te drewniane owocki do krojenia są mega! kiedyś w tchibo były i moje gluty mają

jak dłużej myślę to mam jeszcze to:

- wszelkie komplety jedzeniowe, garnuszki do nauki gotowania + kuchnia do tego (albo zrzuta, albo rodzice niech kupują :-P )

- pudła lego - by wiadomo było gdzie są klocki

- tablica do malowania

- papier na rolce/belce do kolorowania

- kolorowanka xxl

- taki standard no ale: po prostu ciuchy jakieś :)

dziewczyny a co kupujecie kobietkom z kręgu Waszych bliskich ?? albo co dla siebie zamawiacie ?

Diana taka kolejka to już inwestycja, ale prawda - fajna :)

mój syn bawił się kolejką GeoTrax, można dokładać poszczególne elementy - naprawdę świetna sprawa ...... spędzał przy tym duuuużo czasu

images?q=tbn:ANd9GcQ6KMHGMzyVJR50E5IYVGXfk1Q040NxaSndXJ9l9L9YQC7WxGMe

Hellol Asia

Piona Reni :bye: Dobrze, że czasem do mnie zaglądasz, bo ja do Ciebie...

...

pokazuję - może i Wam się przyda :)

http://www.nefere.pl/foto/towary/big/2efc1f453c1ca31485947cac88842f2a.jpg

http://www.nefere.pl/foto/towary/big/adf163529e914987f09bbbaa80e3b8a4.jpg

Fajowe! Mamy tylko z materiału, ale takie dreniane - wypas! Z rzepami :D Gdzie to kupujecie?

...

co to brązowe w prawym górnym rogu? :-P

...

A to specjalna nagroda za mój trud włożony w poszukiwanie torebki idealnej. TOREBKA! Tyle, że kopertówka. Do rączki. I dobrze, bo takiej jeszcze nie mam (Ania :hug:)

...

- wszelkie komplety jedzeniowe, garnuszki do nauki gotowania + kuchnia do tego (albo zrzuta, albo rodzice niech kupują :-P )

- pudła lego - by wiadomo było gdzie są klocki

- tablica do malowania

- papier na rolce/belce do kolorowania

- kolorowanka xxl

- taki standard no ale: po prostu ciuchy jakieś :)

No i co, trochę nam się tego nazbierało :wiggle: Dorzucam jeszcze do listy fajnych gadżetów koraliki do robienia własnej biżu, ale... DREWNIANE. Te wszystkie plastikowe to o kant... roztrzskać. Sprzedawane w nieporęcznych pudłach, malusieńkie, wieśniackie :sick: A drewniane są duże i fajniejsze efekty z nich wychodzą. Kiedyś pani w przedszkolu u mojej Zuzi gdzieś takie wygrzebała. Dziewczyny przez kilka dni tym strugały. A ja ostatnio dopadłam podobne (zgadnijcie gdzie? :confused: ) - e tk max'ie oczywiście :D

dziewczyny a co kupujecie kobietkom z kręgu Waszych bliskich ?? albo co dla siebie zamawiacie ?

...

No właśnie. Prezenty dla dzieci to nie aż taki wielki kłopot - jak się okazuje. Kłopot z dorosłymi.

Ja sobie zażyczyłam konkretny kosmetyk, bo akurat mi się kończy. Ale muszę w sumie na szybko wymyśleć do dla 2 pań z rodziny. Kosmetyki - niebałdzo :/

Ostatnio kupiłam kuzynce apaszkę (w tk max'ie :lol2:) ale to było proste, bo sama chciała :D

I jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o bransoletkach dla mężczyzn? Takich rzemykowych, nie srebnych łańcuchach :evil:

Asia drewniane na rzepy tutaj (nie wymagaj proszę ukrywania linków bo wiesz, jak mi przeglarka fiksuje :(

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=drewniane+owoce+warzywa&bmatch=seng-v6-p-3-ce-1106

Koraliki drewniane tez polecam- super są :)

dla dorosłych - perfumy, kolczyki Swarowski .........

bransoletka dla mężczyzny - ryzyko ....... chyba, że wiesz, że takie nosi / będzie nosił