diana_teresa 01.12.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Co do prezentów To moja 3 latka na mikołajki dostaje grę planszową Grzybobranie Na Święta chce:- wszelakie klocki lego (uwielbia)- puzle (100 to dla niej już mało, bardzo szybko układa) chyba kupię 120- książki o zwierzętach (ksiązki kocha bezgranicznie) - chodzącego robota- zabawkową betoniarkę (taki samochód gruszkę) Z prezentów które dostała i się bawi to własnie lego, zestaw lekarski, puzle, wszelkie przybory do rysowania, malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.12.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Mniej fajne dostawanie (cieżko mi dogodzić ), witaj w klubie a najfajniejsze szukanie prezentów dla każdego po kolei. Im jest trudniej tym większy fun No dobra . Czasem frustrujący, ale jednak fun! ja też to lubię ......... ale z każdym rokiem mi trudniej ........ Wiem, że dla dziewczyn też są zestawy. domyślam się, że wiesz ........... tylko zapomniałaś o tym Taka sytuacja każdy coś innego lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.12.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) moze jeszcze - owoce/warzywa drewniane/pluszowe, - kubeczki filizanki do urzadzania przyjec dla misiow - kasa sklepowa (widzialam fajna w ikea, to bedzie chyba nasz prezent podchoinkowy) - spodniczke tiulowa dla ksiezniczki/baletnicy a do tego korona (nasza gwiazda tak sie wystroila na bal) - lub jakies opaski, spineczki, gumeczki dla strojnisi... Edytowane 1 Grudnia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.12.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Moje czesto dostaja te bajeranckie gumeczki, spineczki..i nie wiem czemu..ale te gumki ledwo da sie naciagnac na kitke..a jak sie juz to zrobi to te ozdobki bam! odpadaja... a spineczki pekaja niby cos pieknego, a jakoscia moze dlatego ze bratowa nie ma corki i nie wie co jest ok na wlosy moich panienek Ja sobie nie wyobrazam zebym mezowi nie dala prezentu, albo on mi rodzicom zawsze daje! i w sumie rodzenstwu mojemu tez nie musi to byc jakis mega wypas..moze to byc cos dla dwojga 2lata temu w PL na swietach moja mama pozawieszala mini torebki prezentowe podpisane ktora dla kogo..a w srodku kase. Powiedziala, ze nie wie co nam kupic i mamy sobie dolozyc do czegos..ale ma to byc prezent a nie np na paliwo do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2014 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oj tak! Te tiulowe spódniczki czy księżniczkowe sukienki z H&M'u są super! Kiedyś dałam taką dziewczynce z rodziny. Jej reakcja - bezcenne! Nie mogła uwierzyć, na chwilę chyba nawet oddech wstrzymała -------------------------------------------------------------------------------------- A teraz gdzie jest Anka? SzipAnka! Patrzcie co zastałam w swojej skrzynce (a raczej obok, przesyłka była w 2 ratach )... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02041_zps44081806.jpg A w środku: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02043_zps159e8401.jpg Ekwiwalent dla każdego domownika. Anka - pojechałaś po bandzie. Miałaś milion razy trudniej niż ja! Zadbać tak precyzyjnie o każdego z nas! Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem. Że już nie powiem, że mi głupio, bo moja przesyłka nie miała być zobowiązująca (poza "szubidubikendens" Ania - jesteś wielka! (to nie przytyk ) Dawno mnie już nikt tak szczerze nie uradował :* DZIĘ-KU-JE-MY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ale wspaniałe prezenty Co do spódniczek tutu to fakt sama radość moja Ala ma chyba 4 oczywiście mojej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Diana jakie spódniczki, ja też mam córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Hellol Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Jeeej suuper prezenty! dziewczyny jestescie niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Reni dodałam fotki spódniczek u siebie na wątku Kawusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Kawusia Ja juz swoje panny odwiozlam...wiec chwila luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Asia no to Ania zaszalała świetne upominki moze jeszcze - owoce/warzywa drewniane/pluszowe, - kubeczki filizanki do urzadzania przyjec dla misiow oooo Ann dzięki za przypomnienie rewniane owoce, torciki to jedne z ulubionych zabawek mojej corki może da małej szwagra tez to kupię pokazuję - może i Wam się przyda http://www.nefere.pl/foto/towary/big/2efc1f453c1ca31485947cac88842f2a.jpg http://www.nefere.pl/foto/towary/big/adf163529e914987f09bbbaa80e3b8a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 OOO moja ma drewniane warzywa właśnie łączone rzepem i też lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.12.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 noooooo Owieczka ale niespodzianka piękna :) co to brązowe w prawym górnym rogu? kawusię chętnie! http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/przyjemnego_dnia_2.jpg te drewniane owocki do krojenia są mega! kiedyś w tchibo były i moje gluty mają jak dłużej myślę to mam jeszcze to: - wszelkie komplety jedzeniowe, garnuszki do nauki gotowania + kuchnia do tego (albo zrzuta, albo rodzice niech kupują ) - pudła lego - by wiadomo było gdzie są klocki - tablica do malowania - papier na rolce/belce do kolorowania - kolorowanka xxl - taki standard no ale: po prostu ciuchy jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 O moja jeszcze uwielbia ciuchcię Brio taką drewianą z drwenianymi torami i wszystkie dzieciaki jakie nas odwiedzą też są w niej zakochane i potem jest wojna http://www.kimland.pl/kolejki-drewniane-i-dodatki/kolejka-drewniana-brio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 dziewczyny a co kupujecie kobietkom z kręgu Waszych bliskich ?? albo co dla siebie zamawiacie ? Diana taka kolejka to już inwestycja, ale prawda - fajna mój syn bawił się kolejką GeoTrax, można dokładać poszczególne elementy - naprawdę świetna sprawa ...... spędzał przy tym duuuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 dziewczyny a co kupujecie kobietkom z kręgu Waszych bliskich ?? albo co dla siebie zamawiacie ? o tez jestem ciekawa bo mam teściową, siostrę i Mamę do obdarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.12.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Hellol Asia Piona Reni Dobrze, że czasem do mnie zaglądasz, bo ja do Ciebie... ... pokazuję - może i Wam się przyda http://www.nefere.pl/foto/towary/big/2efc1f453c1ca31485947cac88842f2a.jpg http://www.nefere.pl/foto/towary/big/adf163529e914987f09bbbaa80e3b8a4.jpg Fajowe! Mamy tylko z materiału, ale takie dreniane - wypas! Z rzepami Gdzie to kupujecie? ... co to brązowe w prawym górnym rogu? ... A to specjalna nagroda za mój trud włożony w poszukiwanie torebki idealnej. TOREBKA! Tyle, że kopertówka. Do rączki. I dobrze, bo takiej jeszcze nie mam (Ania ) ... - wszelkie komplety jedzeniowe, garnuszki do nauki gotowania + kuchnia do tego (albo zrzuta, albo rodzice niech kupują ) - pudła lego - by wiadomo było gdzie są klocki - tablica do malowania - papier na rolce/belce do kolorowania - kolorowanka xxl - taki standard no ale: po prostu ciuchy jakieś No i co, trochę nam się tego nazbierało Dorzucam jeszcze do listy fajnych gadżetów koraliki do robienia własnej biżu, ale... DREWNIANE. Te wszystkie plastikowe to o kant... roztrzskać. Sprzedawane w nieporęcznych pudłach, malusieńkie, wieśniackie A drewniane są duże i fajniejsze efekty z nich wychodzą. Kiedyś pani w przedszkolu u mojej Zuzi gdzieś takie wygrzebała. Dziewczyny przez kilka dni tym strugały. A ja ostatnio dopadłam podobne (zgadnijcie gdzie? ) - e tk max'ie oczywiście dziewczyny a co kupujecie kobietkom z kręgu Waszych bliskich ?? albo co dla siebie zamawiacie ? ... No właśnie. Prezenty dla dzieci to nie aż taki wielki kłopot - jak się okazuje. Kłopot z dorosłymi. Ja sobie zażyczyłam konkretny kosmetyk, bo akurat mi się kończy. Ale muszę w sumie na szybko wymyśleć do dla 2 pań z rodziny. Kosmetyki - niebałdzo :/ Ostatnio kupiłam kuzynce apaszkę (w tk max'ie ) ale to było proste, bo sama chciała I jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o bransoletkach dla mężczyzn? Takich rzemykowych, nie srebnych łańcuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.12.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 dla dziewczyny/kobiety z poczuciem humoru:https://www.google.pl/search?q=torba+zast%C4%99pcza&client=firefox-a&hs=4K&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=48J9VNKlJIG0PdCigbAF&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Asia drewniane na rzepy tutaj (nie wymagaj proszę ukrywania linków bo wiesz, jak mi przeglarka fiksuje http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=drewniane+owoce+warzywa&bmatch=seng-v6-p-3-ce-1106 Koraliki drewniane tez polecam- super są dla dorosłych - perfumy, kolczyki Swarowski ......... bransoletka dla mężczyzny - ryzyko ....... chyba, że wiesz, że takie nosi / będzie nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts