diana_teresa 02.12.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Bransoletka dla faceta zależy jakiego, mój w życiu by nic takiego nie założył, ale mam kolegę który nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Bransoletka dla faceta zależy jakiego, mój w życiu by nic takiego nie założył, ale mam kolegę który nosi. u mnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.12.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 dla dziewczyny/kobiety z poczuciem humoru: https://www.google.pl/search?q=torba+zast%C4%99pcza&client=firefox-a&hs=4K&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=48J9VNKlJIG0PdCigbAF&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=610 a do kompletu moze bluza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.12.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No właśnie. Prezenty dla dzieci to nie aż taki wielki kłopot - jak się okazuje. Kłopot z dorosłymi. Ja sobie zażyczyłam konkretny kosmetyk, bo akurat mi się kończy. Ale muszę w sumie na szybko wymyśleć do dla 2 pań z rodziny. Kosmetyki - niebałdzo :/ Ostatnio kupiłam kuzynce apaszkę (w tk max'ie ) ale to było proste, bo sama chciała I jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o bransoletkach dla mężczyzn? Takich rzemykowych, nie srebnych łańcuchach a moze by Paniom...biżuteryjke?? mam jeszcze tego troche na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Bransoletka dla faceta zależy jakiego, mój w życiu by nic takiego nie założył, ale mam kolegę który nosi. u mnie tak samo u mnie tez lancuszek/bransoletka/zegarek :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 u mnie tez lancuszek/bransoletka/zegarek :bash::bash: z tego trio zegarek tylko ale Mikołaj w tym roku nie ma takiego budżetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.12.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 nabijajcie się do woli z pomysłu na torbę ale mi się podoba :) no właśnie - co dla chłopów?????????????? bo ja swemu kupię jednak, zasłużył w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Widzę że u Was burza mózgów Ja mojemu m kupuję najnowszy model smartwatcha i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 03.12.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 hej ciężki tydzień ........... kolejny ......... wysiadam ....... ale ja lubię mieć "ciężkie" nadgarstki :rotfl::P oj o być musiała nosić Pandorkę z wieloma koralikami jak czasem noszę 2 na jednej ręce to mi za ciężko Karolina ja się nie nabijam z torby nawet uważam, że znalazłaś idealny prezent dla szwagierki bo to osoba, która wszystko musi mieć firmowe, a za przeproszeniem groszem nie śmierdzi przyjechała z innego kraju, gdzie bieda, ze aż piszczy mąż zapier**** po kilkanaście godzin każdego dnia, sama do pracy nie pójdzie, bo jak sama powiedziała "nie jest głupia, by pracować" .......... "filmówkami" się otacza (oczywiście to podróbki, ale i tak kosztują więcej niż torebki w przeciętnym sklepie) no i jej się wydaje, ze to takie cool ...... obnosi się z tym, jakby była najlepsza i miała najwięcej a mnie się śmiać chce z tego widząc jej "oryginały" ........ wiec ta torba jest cudowna tylko podejrzewam, że nie śmiała by się z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.12.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Haha..."fajna" ta Twoja śfagierka Miałam też kiedyś taką. Do tego wredną. Na szczęście już jej nie ma tzn. zatruwa życie komuś innemu Ciężki tydzień mówisz? To chyba jakieś masowe. Ja żyję ostatnio w takim biegu, że nie wyrabiam na zakrętach. Poprzedniej nocy spałam 3 h. Wcześniejszej - 4. Z soboty na niedzielę poszalałam - myślę że mogłam dobić do 8. A w poprzedni tygodniu to tak mniej więcej w przedziale 4 - 6 h na dobę. Wrrr... Niech już będą święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 To widze, ze nie tylko ja na obrotach ostatnimi czasy...ciagle gdzies wyjazdy teraz..byle do Swiat, to wtedy przystopuje wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.12.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Haha..."fajna" ta Twoja śfagierka Miałam też kiedyś taką. Do tego wredną. Na szczęście już jej nie ma tzn. zatruwa życie komuś innemu tez jest wredna ...... a to i tak delikatne okreslenie na nia do tego wydaje jej sie, ze ma prawa do kazdego faceta w rodzinie, bo "przeciez to rodzina" (w ktora z impetem weszla) kiedys tylko ja to zauwazalam, do czasu, az zaczela sie dostawiac do meza kuzynki (ze strony mojego M), nawet ciaza jej w tym nie przeszkadzala kuzynka mi sie poskarzyla ........ była zniesmaczona ..... tez bym wolala, by innym zycie zatruwala zal tylko tych dzieci (ktore tak swoja droga nie sa podobne ani do niej, ani do szwagra, ani same do siebie - co daje wszystkim do myslenia, tylko nie tesciowej) ojjjj mowie Ci Asia dluuuuuga historia ......... i pewnie jeszcze niejeden watek w tej historii wyjdzie ...... a tescie widza w niej 8 cud swiata ......... brak słów ....... wspolczuje Wam ciezkiego tygodnia ........ u mnie na dokladke byly zebrania w szkole, a że mam 2 szkolnych dzieci, to dzien po dniu na zebraniu ......wciaz w biegu, z jezykiem do pasa ale mam zamiar w niedziele jechac na zakupy (tylko ogranizuje opieke dla dzieci) odwiedze TK-Max, H&Y, HM Home itp, perfumerie, bizuteryjne może się zresetuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wspolczucia za "wybryk natury" dziewczyny Slonko przypomnialas mi, ze u mnie tez w koncu niedziela handlowa cos czuje, ze sie wybiore, bo taka okazja trafia sie u nas tylko raz w roku (w grudniu) U mnie tez bieganie, jak nie lekarz, dentysta, zebranie w szkole, wystepy w szkole tanca, zajecia dodatkowe, szkola polska w soboty, a to "polowanie" na "cos" co jest w dobrej promocji w tym m-cu:cool: to znowu 3 imprezki urodzinowe w jednym tygodniu ze szkoly:bash:spotkania w przedszkolu.. i jeszcze jutro czeka mnie pilnowanie wieczorno/nocne dzieci kolezanki, bo z mezem ida na imprezke z jego pracy.. No coz... Trzeba sobie jakos radzic w tym maratonie... Przyszly tydzien zapowiada sie gorszy od tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.12.2014 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) ... Przyszly tydzien zapowiada sie gorszy od tego... I tym optymistycznym akcentem... ----------------------------------------------------------------------------------------- Zrobiłam wczoraj pyszne ciasto. Przynoszę je dzisiaj do pracy w pięknej blaszce typu transporter. Wyciągam je z auta, niosę je dumnie jak paw trzymając za rączki jak torebusię, wchodzę do budynku, wchodzę w drzwi właściwego korytarza, praktycznie "wchodzę" do sekretatiatu... I nagle pokrywa z uchwytami zostaje mi w rękach, a ciasto z gracją spada w otwartej blasze jak "kanapka masłem na dół" Całe 5 minut stałam w bezruchu nie mogąc uwierzyć, że stało się to naprawdę! Pech #2 dzisiejszego dnia pozostawię bez komentarza... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02045_zps6c9224f4.jpg Edytowane 4 Grudnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.12.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 o mamooo!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 oł siut... Słonko szwagierkę miotłą i kupm jej tą torbę - przynajmniej Ty będziesz miała ubaw Asiulka buuuuuu ale strata... ciasta oczywiście a telefon nowy na gwiazdkę - i już Daro nie musi myśleć co tu Ci kupić, bo pomysł się sam pojawił matko jak u Was wszystkich się dzieje... a u mnie nic... siedzę na dupie i nic nie robię ehhhhh mam pomysł ma prezent dla faceta buty, ale nie jakieś bylejakie o tylko na bogato - timberlandy pasuje Duś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Oooo w morde Asiulka no to u mnie wczorajszy dzien byl cuudowny...od rana mile wiesci.. pozniej w ciagu dnia tez mile zaskoczona bylam..az do pojscia spac moj zly los powoli sie odwraca ku weekendowi... i oby tak zostalo..bo teraz mam pod opieka kolezanki corcie..ciagle marudzi ze takiej bajki nie lubi, nudzi sie jej..nie ma czym sie bawic.. (a pokoj caly w zabawkach i skacze przy niej jak ta @... myslalam, ze to moje podle...odwoluje to) i wieczorem czeka mnie ponowne jej pilnowanie plus jej siostry starszej Nie wazne... dzisiaj jest matki pienieznej i nic mi nie rozp.. dobrego nastroju Dus..ja tez sie zastanawiam co doroslym...szczerze nie mam pojecia..ale cos wymysle na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 mam pomysł ma prezent dla faceta buty, ale nie jakieś bylejakie o tylko na bogato - timberlandy pasuje Duś? Oooooo to nie glupi pomysl dla mego mezulka... Przewaznie ja jemu kupuje buty..bo on ma i nie potrzebuje..ale bym wolala, zeby mial na zmiane. w przyszlym tyg robie polowanie dopiero co na urodziny kurte JP jemu kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 no właśnie ja dumam nad tymi butami sama - teoretycznie ma w czym chodzić, bo i zimówki ma i jesienne/wiosenne też... ale chciałabym by miał takie porządne jakieś jemu jedne buty starczają na 3-4 sezony bo mało chodzi w takich wyjściowych... zaś robocze to dwie pary na sezon JP???? co to? chciałam mu ostatnio kupić kurtkę TommyTailor czy jakoś tak, bo mieliśmy dojście do mega poromocji, ale mu się żadna nie podobała no i po co mu jak on 3 lata temu kupił sobie kurtkę i nadal dobra... boję się trochę czy z butami trafię we wzór który mu się będzie podobał... ale co tam - najwyżej się odda, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.12.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Nie wazne... dzisiaj jest matki pienieznej i nic mi nie rozp.. dobrego nastroju oooo cudowne sa takie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts