ivy17 08.12.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Kto się ze mną skąpie w kawie? http://filehosting.webcoders.co.za/articles/10-06-2014/1260800-bigthumbnail.jpg Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ja się chętnie napiję - właśnie czekam aż się woda zagotuje skończyłam właśnie ogarniać kuchnię po robieniu pierników przez dziewczyny ale miały radochę! zjadły przed chwilą obiad i położyłam do łóżka - czekam aż zasną same a ja delektuję się chwilą w spokoju w końcu My chyba mamy CAME. Co potrzebujesz wiedzieć konkretnie? czy dobrze się sprawuje? ogólnie o jakość, bo musimy jakiś kupić i Ł kazał mi się na forum dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 no i co? propozycję rzuciła gospodyni tylko, a goście mają się sami zabawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.12.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ide robić kawe choć dziś to najchętniej jak ten pierniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 a w ten weekend w Wawce są targi dizajnu https://www.mybaze.com/pl/targi/ ktoś się wybiera??? by potem zdać relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.12.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Daro mówi, że brama nie spowalnia przy końcu, tylko się raptownie zatrzymuje i to jest jedyny mankament. Dobrze jest też zgrać napęd bramy wjazdowej z bramą garażową, bo wtedy łatwiej o wspólnego, jednego pilota. My mamy różnych producentów i musieliśmy jakieś hocki - klocki, jakiś odbiornik radiowy montować, żeby jednym pilotem obsługiwać obydwie bramy. Efekt jest taki, że brama garażowa otwiera się z opóźnieniem :/ Tyle zdołałam ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.12.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 no i co? propozycję rzuciła gospodyni tylko, a goście mają się sami zabawiać No jakie sami! Przecież postawiłam! Wypić też mam za gości? Napiłam się kawki, poprawiłam colką. Idę do ZUS-u robić zadymę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.12.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 O czyli nastrój bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 dzięki za obszerne info przekażę zainteresowanemu niech myśli jeden pilot do garażu i wjazdowej to raczej nie, bo u nas garaże 2 są przecież sklerozo poza tym nie zawsze się będzie wjeżdżać do garażu zapewne oooo zus ostatnio ja tam miałam kilka wizyt jak zwrot vat mieliśmy - ehhh ciągle im coś niepasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 oooo zus ostatnio ja tam miałam kilka wizyt jak zwrot vat mieliśmy - ehhh ciągle im coś niepasowało z ZUS'u tez dają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.12.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 oł siut ale zonk co chodziło mi o US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.12.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 oł siut ale zonk co chodziło mi o US Myślałam ze może gdzies jeszcze te moje nędzne faktury mogę złożyć i dostać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.12.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ... jeden pilot do garażu i wjazdowej to raczej nie, bo u nas garaże 2 są przecież sklerozo poza tym nie zawsze się będzie wjeżdżać do garażu zapewne ... Blondzia (abstrahuję od koloru włosów ), ja sklerozy nie mam Tylko piloty są wyposażone w kilka przycisków i wcale nie o to chodzi, żeby jednym guziczkiem otwierać wszystko Tylko, żeby na jednym pilocie mieć przyciski do wszystkiego. Dla mnie jeden pilot to już tłum. Jakbym miała 2 to bym musiała totebkę na bagażową wymienić ZUS i US faktycznie łatwo pomylić - obydwie instytucje chętnie pobierają, niechętnie oddają! U mnie będzie sąd! W US po rozliczeniu budowy też mnie przeczochrali kilka razy. Najlepszy był ten motyw: dzwoni do mnie pani z US, pyta o to, o tamto... Potem mówi, że te same pytania dotyczą pana D. (czyt. Daro ), ja mówię, no jasne - to wszystko tak samo jak u mnie, bo my się z MĘŻEM podzieliliśmy fakturami po równo (powiedziałam z mężem, bo przy budowie to tak jakoś się nauczyliśmy, że nie będziemy zatrudnianym pracownikom tłumaczyć, że "muszę się skonsultować z chłopakiem/dziewczyną" tylko przestawiliśmy się na tryb mąż - żona). Pani z US dowiedziała się co potrzeba. Za 15 minut dzwoni znowu. "Wie pani co? Powiedziała pani o panu D. - mąż. Państwo są małżeństwem?" "Nie, wie pani, to tak z przywyczajenia. Nie, nie jesteśmy małżeństwem." "Aha. No dobrze. To w porządku." Myślę sobie: "Ha, ha". A pani w tym czasie zrzuciła na mnie głaz zaskoczenia! "To ja to poprzoszę spisane na oświadczeniu. Zarówno przez panią, jak i przez pana D. Oraz zawrzeć, że nie pozostają państwo nie tylko ze sobą, ale i z nikim innym w związku małżeńskim". A nich jej papier dupą wyjdzie! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dziewczyny...co powiecie na licytacje na FM dla dzieci ? zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.12.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dziewczyny...co powiecie na licytacje na FM dla dzieci ? zapraszam Asia heja Wam wszystkim gils, sorry ze spamuje ale w slusznej sprawie to do Meliski: Meli PW masz zapchane, przeczyscilabys cos, dopchac sie do Ciebie nie idzie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Blondzia (abstrahuję od koloru włosów ), ja sklerozy nie mam Tylko piloty są wyposażone w kilka przycisków i wcale nie o to chodzi, żeby jednym guziczkiem otwierać wszystko Tylko, żeby na jednym pilocie mieć przyciski do wszystkiego. Dla mnie jeden pilot to już tłum. Jakbym miała 2 to bym musiała totebkę na bagażową wymienić .../ a no to ja źle skumałam - bo myślałam że naciskasz jeden guzik i otwierają się wjazdowa i garażowa jednocześnie - o ja głupia ale kilka przycisków to wiadomo że na jednym - i tak zanim ja go znajdę w torebce to się zejdzie ... U mnie będzie sąd! ... ojć... na ostro widzę ... W US po rozliczeniu budowy też mnie przeczochrali kilka razy. Najlepszy był ten motyw: dzwoni do mnie pani z US, pyta o to, o tamto... Potem mówi, że te same pytania dotyczą pana D. (czyt. Daro ), ja mówię, no jasne - to wszystko tak samo jak u mnie, bo my się z MĘŻEM podzieliliśmy fakturami po równo (powiedziałam z mężem, bo przy budowie to tak jakoś się nauczyliśmy, że nie będziemy zatrudnianym pracownikom tłumaczyć, że "muszę się skonsultować z chłopakiem/dziewczyną" tylko przestawiliśmy się na tryb mąż - żona). Pani z US dowiedziała się co potrzeba. Za 15 minut dzwoni znowu. "Wie pani co? Powiedziała pani o panu D. - mąż. Państwo są małżeństwem?" "Nie, wie pani, to tak z przywyczajenia. Nie, nie jesteśmy małżeństwem." "Aha. No dobrze. To w porządku." Myślę sobie: "Ha, ha". A pani w tym czasie zrzuciła na mnie głaz zaskoczenia! "To ja to poprzoszę spisane na oświadczeniu. Zarówno przez panią, jak i przez pana D. Oraz zawrzeć, że nie pozostają państwo nie tylko ze sobą, ale i z nikim innym w związku małżeńskim". A nich jej papier dupą wyjdzie! :/ ja też pisałam milion pięćset oświadczeń np że " faktur/paragonów nie podlegających odliczeniu nie mam - bo nie zbieram makulatury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.12.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Asia heja Wam wszystkim gils, sorry ze spamuje ale w slusznej sprawie to do Meliski: Meli PW masz zapchane, przeczyscilabys cos, dopchac sie do Ciebie nie idzie :bash: taaa dopchac.. nie ma tak lekko..troche gimnastyki Hej Asiula po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.12.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 taaa dopchac.. nie ma tak lekko..troche gimnastyki Hej Asiula po raz kolejny no nareszcie sie udalo, komin czysty i przepustowy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2014 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Witam się! I żegnam jednocześnie . Tylko nie wiem czy to za wczoraj, czy za jutro Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 To ja sie Witam kawa? taka na spokojnie co? bo ostatnio na szybciocha pije i zero satysfakcji z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts