Mmelisa 14.12.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Dobre kolejny filmik z doroslymi tez sobie ogladnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 znecanie sie nad malymi dziecmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 O tym mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 znecanie sie nad malymi dziecmi Bez przesady - ostatecznie wygrywają pianki. Pytanie tylko czy jedną czy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.12.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Bez przesady - ostatecznie wygrywają pianki. Pytanie tylko czy jedną czy 2 Asiu chyba przegrywaja w koncu zostaja zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ważne, że pianki, a nie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.12.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ważne, że pianki, a nie dzieci no jeszcze brakuje zeby dzieciaki byly zjedzone. Straszny film zapodalas, bedzie mi sie teraz snic po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jejku, jaki Ty wrażliwy chłopak jesteś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.12.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jejku, jaki Ty wrażliwy chłopak jesteś :hug: Wrazliwy chlopak i super Tata, wlasnie takego malego brzdaca co uwielbia takie pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.12.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Taaa Asiulka o ten filmik mi chodzilo Nawet Yendrusia tam pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.12.2014 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A typujesz, że który to ON?: - ten gruby? - ten łysy? - ten DRWAL!? - ten niepodobny do nikogo brat bliźniak? - ten niezrównoważony? - czy ten... dziewczyna? No to teraz dowiemy się całą prawdę. Co ta Meli o tym Yendr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dla mnie kazdym (procz kobiety) Yendrus moglby byc...bym tak zebrala w calosc momenty zachowan od kazdego z Panow i niezly kogiel mogiel by powstal Dzien dobry Dzisiaj uziemienie...starsza znowu w nocy marudzila na ucho...dzialam sama a pozniej zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.12.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ale jazda! na weście można sobie zamówić 12 dań na święta nawet karpia w galarecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Asiu, czy gdzies tu u ciebie jest mowa o lampach alehandro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Alehandro... jakos dziwnie mi sie to skojarzylo z piosenka Lady Gaga Hej Asiulek... zaganiana? Jak za malo masz ruchu to zapraszam do mnie przyda mi sie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2014 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Asiu, czy gdzies tu u ciebie jest mowa o lampach alehandro ? Nie wiem czy mowa, ale był wymieniony wśród jednych z moich typów TUTAJ. Wydaje mi się, że na jakimś wątku było coś o tym pisane, ale gdzie...? Cześć Wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2014 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Rozumiem, szkoda ze tylko wsród typów Miałam nadzieje zobaczyć we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.12.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Asia, dawno mnie nie było u Ciebie, jakoś tak wypadłam z FM... Chciałam Cię jeszcze dopytać o coś w sprawie suszarki do ubrań. Pamiętam Twoją profesionalną fotorelację dot. kwestii gniecenia się ubrań więc traktuję Cię w tych sprawach jako eksperta. Ostatnio często słyszę opinie, że suszarki "strasznie niszczą ubrania". Jakie masz zdanie na ten temat z perspektywy dłuższego użytkowania? Rewelacje te wygłaszają zwykle osoby nie używające aktualnie suszarek, więc nieco w nie wątpię... Osobiście nie chodzę w kaszmirach tylko w jeansach, ale wolałabym ich zbyt często nie musieć wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.12.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) :hug: Czesc Asiulek:hug: :* Asia, dawno mnie nie było u Ciebie, jakoś tak wypadłam z FM... Chciałam Cię jeszcze dopytać o coś w sprawie suszarki do ubrań. Pamiętam Twoją profesionalną fotorelację dot. kwestii gniecenia się ubrań więc traktuję Cię w tych sprawach jako eksperta. Ostatnio często słyszę opinie, że suszarki "strasznie niszczą ubrania". Jakie masz zdanie na ten temat z perspektywy dłuższego użytkowania? Rewelacje te wygłaszają zwykle osoby nie używające aktualnie suszarek, więc nieco w nie wątpię... Osobiście nie chodzę w kaszmirach tylko w jeansach, ale wolałabym ich zbyt często nie musieć wyrzucać Jezus! Ekspertką! Ha! Nakarzę to przeczytać Darowi Migotka, czyżbyś była tak grzeczna w 2014 jak ja w 2013 i też Mikołaj postanowił Cię za to wynagrodzić? Według mojej subiektywnej oceny, niestety niczym niemierzalnej ubrania mechacą i niszczą się mniej. I domyślam się, że ma na to wpływ to "zdzewanie" mechatków z ubrania podczas suszenia. Nie robią się takie kuleczki, które trzeba by golić. W ciągu tego prawie całego roku używania suszarki raptem 2 x używałam golarki do ubrań, a przedtem to robiłam to regularnie co 2 miesiące - kilka ciuchów. Jeśli dla ktoś chce to niech sobie to uzna za wyznacznik Tak, tak - ta tendencja do mądrzenia się na tematy, na które pojęcia nie mamy to cecha prawie tak narodowa jak narzekactwo i w związku z powyższym podkerślam po raz kolejny, że nie wypowiadam się na temat innych modeli suszarek, a jedynie tej jednej, którą dane mi było osobiście przetestować i którą kocham miłością bezwględną po dziś dzień! Amen. Odnośnik do testu, jakby się miał przydać ------------------------------------------------------------------------------ A co tam u Was? Jak przygotowania do narodzin Chrystusa? Pierniczki upieczone? Bigosy pogotowane? Ivy uszka ma polepione (AVE! KA), a Chloe jest w tym roku zwolniona z gotowania na rzecz instalowania się w domu Jak reszta? Coś Meliski nie widać? :/ Ja mam 3 tygodnie wolnego za cenę 2 dni opieki i 1 dnia urlopu Edytowane 22 Grudnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.12.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Pozostając w temacie świąt. List do św. Mikołaja... http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_QnR8KdXGxaIttPr7UiJa5EDeejDqzjTN.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts