Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia, dawno mnie nie było u Ciebie, jakoś tak wypadłam z FM...

Chciałam Cię jeszcze dopytać o coś w sprawie suszarki do ubrań. Pamiętam Twoją profesionalną fotorelację dot. kwestii gniecenia się ubrań:) więc traktuję Cię w tych sprawach jako eksperta. Ostatnio często słyszę opinie, że suszarki "strasznie niszczą ubrania". Jakie masz zdanie na ten temat z perspektywy dłuższego użytkowania? Rewelacje te wygłaszają zwykle osoby nie używające aktualnie suszarek, więc nieco w nie wątpię... Osobiście nie chodzę w kaszmirach tylko w jeansach, ale wolałabym ich zbyt często nie musieć wyrzucać:eek:

:hug::hug: Czesc Asiulek:hug:

:hug: :*

Asia, dawno mnie nie było u Ciebie, jakoś tak wypadłam z FM...

Chciałam Cię jeszcze dopytać o coś w sprawie suszarki do ubrań. Pamiętam Twoją profesionalną fotorelację dot. kwestii gniecenia się ubrań:) więc traktuję Cię w tych sprawach jako eksperta. Ostatnio często słyszę opinie, że suszarki "strasznie niszczą ubrania". Jakie masz zdanie na ten temat z perspektywy dłuższego użytkowania? Rewelacje te wygłaszają zwykle osoby nie używające aktualnie suszarek, więc nieco w nie wątpię... Osobiście nie chodzę w kaszmirach tylko w jeansach, ale wolałabym ich zbyt często nie musieć wyrzucać:eek:

Jezus! Ekspertką! Ha! :rotfl: Nakarzę to przeczytać Darowi ;)

Migotka, czyżbyś była tak grzeczna w 2014 jak ja w 2013 i też Mikołaj postanowił Cię za to wynagrodzić? :rolleyes:

Według mojej subiektywnej oceny, niestety niczym niemierzalnej :( ubrania mechacą i niszczą się mniej. I domyślam się, że ma na to wpływ to "zdzewanie" mechatków z ubrania podczas suszenia. Nie robią się takie kuleczki, które trzeba by golić. W ciągu tego prawie całego roku używania suszarki raptem 2 x używałam golarki do ubrań, a przedtem to robiłam to regularnie co 2 miesiące - kilka ciuchów. Jeśli dla ktoś chce to niech sobie to uzna za wyznacznik ;)

Tak, tak - ta tendencja do mądrzenia się na tematy, na które pojęcia nie mamy to cecha prawie tak narodowa jak narzekactwo :p i w związku z powyższym podkerślam po raz kolejny, że nie wypowiadam się na temat innych modeli suszarek, a jedynie tej jednej, którą dane mi było osobiście przetestować i którą kocham miłością bezwględną po dziś dzień! Amen.

Odnośnik do testu, jakby się miał przydać ;)

------------------------------------------------------------------------------

A co tam u Was? Jak przygotowania do narodzin Chrystusa? Pierniczki upieczone? Bigosy pogotowane? Ivy uszka ma polepione (AVE! KA), a Chloe jest w tym roku zwolniona z gotowania na rzecz instalowania się w domu ;) Jak reszta? Coś Meliski nie widać? :/

Ja mam 3 tygodnie wolnego za cenę 2 dni opieki i 1 dnia urlopu :p :wave:

Edytowane przez asiazett