asiazett 12.01.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 tak tak tak... bede miec urodziny No właśnie o tym mówię ... No przecież nie od parady jesteście sisters. Pewnie do tego twins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Aniu kuchnia u mnie w dzienniku... beda pewnie jakies poprawki reklamacje itp...(na sama mysl mam wnerwa) ale nie mysle teraz o tym... duzo nie dokupione i nie wymienione, i dlugo z tym zejdzie bo teraz trwaja prace na poddaszu (szykowanie pod malowanie) myslimy juz o lazience no i jak tu do lata dozbierac na podlogi i farby Asiu poszlo na priv... duzo rzeczy wybralam ale liste ciut zmniejszylam..moze jeszcze cos ciekawego dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No przecież nie od parady jesteście sisters. Pewnie do tego twins Urodziny miałam 2 miesiące temu ale mój prezent urodzinowy zostanie mi wręczony pod koniec kwietnia/początek maja Mmel no mów co kupiłaś Asia a co z poprzednią stoliko-paletą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 zajaczki i miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Asia a co z poprzednią stoliko-paletą ? Nic, nowa będzie ładniejsza No ale z tym prezentem to teraz pojechałaś po bandzie! No mów co ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nic, nowa będzie ładniejsza : Się rozumie No ale z tym prezentem to teraz pojechałaś po bandzie! No mów co ma być? Nic takiego ale wiesz że chciałam ten kokon, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No tak! Jajko! To jest zasadność, żeby to była wiosna zaawansowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 czy wy gadacie o tym jajku o ktorym ja teraz mysle i na niego choruje?? co to wiosna/latem fajnie tak sobie z niego czerpac korzysci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No tak! Jajko! To jest zasadność, żeby to była wiosna zaawansowana czy wy gadacie o tym jajku o ktorym ja teraz mysle i na niego choruje?? co to wiosna/latem fajnie tak sobie z niego czerpac korzysci???? Nie wiem o jakim jajku myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ... Nie wiem o jakim jajku myślisz No jak to? Linia telepatyczna się Wam zerwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja tylko obstawiam, że jak Meli o jakimś jajku, to na pewno to jest zboczone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie wiem o jakim jajku myślisz no mysle o kokonie takim buju buju.... cholira tez brzmi dwuznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No jak to? Linia telepatyczna się Wam zerwała? tjaa zerwane wiezi Ja tylko obstawiam, że jak Meli o jakimś jajku, to na pewno to jest zboczone! chcialabys ja nic nie sugeruje...Ty sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja tylko obstawiam, że jak Meli o jakimś jajku, to na pewno to jest zboczone! No właśnie chciałam tego uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Hehe... No to klops! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 no mysle o kokonie takim buju buju.... cholira tez brzmi dwuznacznie Mmeli właśnie o takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Mmeli właśnie o takim jeeessssooooo to ja tez kcem! gdzie? za ile? kiedy? ojjj kiedy to juz wiem, ale czemu tak dluugo? to latem dawaj do mnie na taras... ja ci udostepnie grilla a ty mi kokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 no dobra... ide snic o tym co nie jest mi jeszcze dane trzymta sie rano trzeba wstac...lalalala (jak to bylo? Budzikom smierc? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.01.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.01.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 jeeessssooooo to ja tez kcem! gdzie? za ile? kiedy? ojjj kiedy to juz wiem, ale czemu tak dluugo? : Doczekasz się Ja też czekałam aż będę miała gdzie postawić kokon (czyt.taras) bo zakochana jestem w jajku już od dawna Koszt z dostawą to 1900 - 2000 zł. Myślałam że w sezonie zimowym ceny trochę spadną ale ani złotówki mniej to latem dawaj do mnie na taras... ja ci udostepnie grilla a ty mi kokon Grilla też mamy i to dużego Musisz bardziej się wysilić no dobra... ide snic o tym co nie jest mi jeszcze dane trzymta sie rano trzeba wstac...lalalala (jak to bylo? Budzikom smierc? ) Ja też się kładę. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts