diana_teresa 13.01.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 OOO jakjka są fajne, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.01.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 dobry dobry.. ja wlasnie poluje na miecho, doslownie jak za komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.01.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Gałeczki od Ivy? ???????? poproszę coś na gardło:bash: zdycham w domu z temperaturą:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.01.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ???????? poproszę coś na gardło:bash: zdycham w domu z temperaturą:bash: Ivy moja druga polowka by Tobie powiedziala co jest dobre na bol gardla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ooooooo jajko też mi się podoba kiedyś i ja nabędę a tymczasem dziś zamontowali nam szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.01.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Martini Bellini?muszę spróbować Częstuję się lecę zobaczyć tą szfae ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.01.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Meli, a co to za magiczne mięcho, że znika? Ivy pędzę do Ciebie z zestawem diagnostycznym. http://kecja.pl/foto/kecja/9921b/zestaw-doktora-9921b-2.jpg Jak już zdiagnozuję Ci tą temperaturkę to dostaniesz zalecenia: http://3.bp.blogspot.com/-yut7d3DymtU/VGYIvVYPQ4I/AAAAAAAAEWQ/4baEf4b8X2w/s1600/DSCF9736.JPG a następnie nawet Ci osobiście zaparzę... http://bi.gazeta.pl/im/1/2494/z2494061Q.jpg Tylko problem, jeden... Daleko mam . Może będzie szybciej jak Cię mężczyzna obsłuży? No to przesyłam :hug: Regeneruj się Aniqa, jest aktualnie w biedrze Karolinka, gratuluję szafy. Kiedy i gdzie się pochwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Dziękuję kochana Leżę z temperaturą w okolicach 38-39 stopni, mam ropną anginę, śpię prawie cały czas ledwo żyje i tak mnie boli gardlo ze nie mogę jeść i pić :bash: Nie pamiętam kiedy byłam tak chora...jedyny plus ze chyba po tygodniu takiej diety będzie mnie mniej heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.01.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 o w mordę Iwonka ale Cię dopadło oby szybko przeszło!! a szafiszcze prezentuje się tak: góra będzie na kliki, a na dole trzeba kupić jakieś bajeranckie uchwyty kolorowe i duuuuuuże tak więc jak komuś wpadną w oko jakieś takie, to dawać cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.01.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Ivy zdrowka Karolina, szafa zarabista zamykanie na tip on jest super...mam tak zrobione gorne szafki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 jeszcze żyję chociaż ledwo Karola szafa cudniasta , idealnie tam pasuje :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.01.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Zgadzam się - szafa bajabongo Ojeju Ivy, Biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.01.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 allo!! żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.01.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A dlaczego miałabym nie żyć? : Idę dzisiaj z dzieckiem na miejski bal przebierańców. A Wy co tam porabiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.01.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 no bo się nic nie odzywasz... ciągle taka zapracowana??? ja siedzę z glutami chorymi zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.01.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 hejo!! ja tez od 2 tyg uwieziona w domu..najpierw mloda, potem starszy...ale dzisiaj go juz wyganiam do szkoly bo maja jakis teatrzyk, popoludniu lece na zebranie a w sob bal karnawalowy na pocieszenie wsykoczylam wczoraj do ikea i dokupilam sobie toaletke malm do sypialni jeszcze tylko machnac jakies malowanie, poprzewieszac zdjecia...no i jakos to zacznie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.01.2015 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 no bo się nic nie odzywasz... ciągle taka zapracowana??? ... No dobrze, już dobrze... Już sią uzewnętrzniam... Przesłanie mam. Orędzie do narodu. W zasadzie jedynie przestrogę: czego nie należy robić - testowane na własnej skórze: 1. Nie należy malując paznokcie u stóp lakierem ESSIE kolor nr 73, o wdzięcznej nazwie cute as a button, odstawić go na krzesło, na której opiera się nogę, bo kończy się to tak: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps2caecab3.jpg 2. Nie należy nie spać o 2:24 w nocy, gdy następnego dnia wstaje się o 6:00 rano. 3. Nie należy wyłączać budzika, po czym przewracać się na drugi boczek i okłamywać samą siebie, że przed chwilą nic nie dzwoniło. 4. Nie należy nie zabierać ze sobą na wyjazd zimowy butów zimowych dla dziecka. 5. Nie należy kupować dziecku tableta. 6. Nie należy mieć zaległości w pracy. 7. Nie należy mieć zaległości na FM. 8. Nie należy mieć zaległości gdziekolwiek. 9. Nie należy nie mieć wolnych weekendów. 10. Nie należy krzyczeć na dzieci. (miał być dekalog, ale jednak w 10 się nie wyrobię ) 11. Nie należy mieć nadwagi. 12. Nie należy zbijać trzeci raz z rzędu ekranu w swoim telefonie. 13. Nie należy jeżdzić autem z przepaloną żarówką w prawym reflektorze. 14. Nie należy pozwalać facetowi nie obcinać włosów przez 3 miesiące. 15. Nie należy ćwiczyć tabaty. 16. Nie należy omdlewać. 17. Nie należy pić coca - coli. Jak widzicie istna ze mnie Brigide Jones. Niech już przyjdzie wiosna Potrzebuje energii słonecznej http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.01.2015 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Karo, moje też zaglucone, ale na chodzie. Właśnie dzisiaj odpaliliśmy inhalator - ponoć świetna sprawa, zobaczymy jak efekty. Ann, a wiesz, że ja Ciebie chyba telepatycznie ściągnęłam. Bo tak o Tobie myślałam, że się tak dawno nie pokazujesz "Jakoś to zacznie wygladać..." - Pozdrowienia dla wszystkich smarkatych! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Boshhh w koncu Asia sie odezwala... ale o 2:30 w nocy? spac nie mozesz czy godzin dziennych brakuje i przez to doba to za malo? tulkam i mam nadzieje, ze mimo tej cyferkowej wyliczanki to trzymasz sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Karo, moje też zaglucone, ale na chodzie. Właśnie dzisiaj odpaliliśmy inhalator - ponoć świetna sprawa, zobaczymy jak efekty. Ann, a wiesz, że ja Ciebie chyba telepatycznie ściągnęłam. Bo tak o Tobie myślałam, że się tak dawno nie pokazujesz "Jakoś to zacznie wygladać..." - Pozdrowienia dla wszystkich smarkatych! Dobranoc to twoja sila sciagania jest mocniejsza ja swojej uzywalam od poczatku zimy bo co tydz ladowalam we wro...i to nie z wlasnej nieprzymuszonej woli...niestety...ale widocznie nie podzialalo my powoli wychodzimy ze smarkatosci, starszy jak sie okazalo zabkuje (szostki i stale jedyneczki:)) wiec lapal wszystko od mlodszej sciskam!! edit: no sypialnia jakotako tapeta do zdarcia (czesc juz zostala naderwana przez mlodsza)...ale nie wiem czy rzucic inna/taka sama tylko z przesunieciem, czy pomalowac cala sciane na jednolity kolor, czy tez na dwa kolory....czy co...(POMOZECIE??) Edytowane 30 Stycznia 2015 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts