asiazett 30.01.2015 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Meli - zdecydowanie to 2. I pewnie, że mam się dzielnie. A nawet na wesoło co miałam nadzieję wyczytacie w powyższej wyliczance w ogóle słowo "dzielnie" nie jest adekwatne, bo to żaden kataklizm ani sytuacja kryzysowa, tylko życie poza tym nie lubię zimy. Brrr... 18. Nie należy nie lubić zimy. Ann domyślam się o co chodzi. Jakbyś jednak miała przyjemność się wyrwać na kawusię to mój nr masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Wyliczanke czytalam i wylapalam o co chodzi no dobra... wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.01.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.01.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ann a co my Ci mamy doradzać? Pięknie jest! Skoro już tapeta naddarta to bym zmieniła na farbę, a nad łóżkiem zawiesiła coś przestrzennego. Kilim. Obraz. Coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ann a co my Ci mamy doradzać? Pięknie jest! Skoro już tapeta naddarta to bym zmieniła na farbę, a nad łóżkiem zawiesiła coś przestrzennego. Kilim. Obraz. Coś no jak to co? w obrazach to ja moge przebierac dowoli na przeciwleglej scianie mam galerie ze zdjeciami i jakos mam ochote zostawic ta siacne nad lozkiem pusta...(z boku poleczki z pierdolami...nad szafka nocna wisi grafika)...czyli zrywamy tapete (minuta osiem), malujemy (za tydzien dwa) i sie zastanawiamy pozniej co dalej...tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.01.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 To ja jeszcze od siebie - nie należy jeździć autem z przepalonymi 6 żarówkami:evil: Czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.01.2015 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie należy za 40 zł wymieniać baterii w pilocie od auta, gdy tylko pilot nie działa. W takiej sytuacji należ znaleźć właściwe auto - kompatybilne z pilotem! Brawo ja. Tak Ann. Zostawiamy gołą ścianę i czekamy co się zrodzi. Tym bardziej, że przeciwległa zagospodarowana Kilka inspiracji nie zaszkodzi, może coś zakiełkuje http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/9624f_mieszkanie-zdjecia_1_jpg_sypialnia-jak-dobierac-kolry-6-812x768_main_zpspxktyy7s.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/90854f9e9b0390d9c8b6f053e296546a_zpsmggmj2an.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/domwkrakowie2_zps5jrebafb.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/headboards_ss12.jpg.rendition.largest_zpsdt7zpwwe.jpg http://icoupie.com/wp-content/uploads/2014/04/cozy-bedroom-with-beautiful-wallpaper-supplemented-by-a-bed-on-grey-platform-standing-mirror-wall-mounted-shelve-above-the-headboard-hanging-bedside-lamp-and-some-paintings-and-photos.jpg http://www.interiordesign2014.com/wp-content/uploads/2014/01/2930c__Trio-of-mirrors-over-the-bed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.01.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 jakos tak za mna chodzi takie rozwiazanie... umie ktos ladnie wkleic cegle na sciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ann , dlaczego zdjecie ostatnie jest sklejane? Asia...moze dodaj do listy co "nalezy" robic bo te punkty na "nie" zaczynaja mnie przerazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.01.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ann , dlaczego zdjecie ostatnie jest sklejane? Asia...moze dodaj do listy co "nalezy" robic bo te punkty na "nie" zaczynaja mnie przerazac bo w jednym kadrze nie ujme calej sciany... co najwyzej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.01.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nie śmiałam cegiełki proponować, bo to przedsięwzięcie, ale jeśli to jest mission possible to jestem ZA! Melcia jakbym ja wiedziała co należy to bym była najmądrzejszym człowiekiem na świecie więc się raczej nie odważę... Ale może razem coś wymyślimy? Burza mózgów. W grupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.01.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nie śmiałam cegiełki proponować, bo to przedsięwzięcie, ale jeśli to jest mission possible to jestem ZA! Melcia jakbym ja wiedziała co należy to bym była najmądrzejszym człowiekiem na świecie więc się raczej nie odważę... Ale może razem coś wymyślimy? Burza mózgów. W grupie siła. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 NALEZY!! spotykac sie z dziewczynami z fm! nalezy organizowac z nimi zloty Nalezy dobrze sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 nalezy trzasnac od czasu do czasu drzwiami, rzucic scierka czy tez butem nalezy przeklnac (czasem) w glos nalezy polozyc sie na kanapie z lapkiem i lampka wina, co by odpoczac... nalezy zostawic tatusia z dzieckiem i samej gdzies wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.01.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Zgadzam się Mel, a tak nawiasem mówiąc Asia z tym lakierem ja zrobiłam identycznie i darłam wszystkim czym tylko moglam te cholerne panele, ale do dziś ja wiem ze tam jeszcze zostały resztki które wkazły w rysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.02.2015 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wcinam sobie właśnie kanapę z chlebka baked by Daro ® Należy? Nie należy? I wypieliłam rabatę A co Wy porabiacie w ten słoneczny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 01.02.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wcinam sobie właśnie kanapę z chlebka baked by Daro ® Należy? Nie należy? I wypieliłam rabatę A co Wy porabiacie w ten słoneczny dzień? Haj Asiu:bye: Dawno mnie nie było ale pomachać przyszłam i powiedzieć że fajna kobita jesteś i mądra. Zaintrygowałaś mnie tą rabatką w styczniu??????? śniegu nie masz????? A co robisz na początku lipca w wekend 3/4/5 07 bo chcemy podtrzymywać tradycję Całuję mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.02.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wciągaj mnie na listę! ----------------------------------------------------------------------------------------- No nie mam śniegu. A kto to widział? Śnieg w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ja ruszylam z rodzinka szukac sniegu..u nas w miescie byl od Wigilii do 2dnia Swiat.. itak sobie teraz wracamy w mega korku.. jakies 60-70km i sniegu ze hoho szok! jutro moge focie z wyprawy pokazac.. Asiulka to bedziemy sie bawic rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.02.2015 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Bawić? Chyba szaleć! Wystrzałowy sylwester w środku roku pierdykniemy! Jak Lejdis normalnie. Lokalizacja bliżej określona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts