Ślężankaaa 06.03.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No nie! Normalnie jak za starych dobrych lat! Towarzycho sie widze rozkręca. Chyba normalnie coś poleję. Wymieniłam ostatnio carlo rosi na to, więc podaję dalej... http://www.bangla.pl/foto/prod//0043/d/782_01_8546.jpg Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.03.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Sączę jakieś winko z kangura:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jak z kangura to spoko. Jakbyś piła z owcy, to bym była zaniepokojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jak z kangura to spoko. Jakbyś piła z owcy, to bym była zaniepokojona Owca cała i zdrowa teleportowała się do rodziców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pozdrawiamy z OwcąAnią http://naforum.zapodaj.net/thumbs/561189d8dc20.jpg Łaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłł !!!Super !!!!!! odzdrawiamy Was też dziewczynki :):bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.03.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A ja sączę kuropatwe z tatą (to chyba już ten wiek, że się pije na legalu z rodzicami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zaraz chyba zejdę na zawał! Swoją drogą, czego to już człowiek nie zacznie szukać w internecie, żeby tylko nie popracować trochę Owca obecna. Dobrze Co Wy dzisiaj tak zoologicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No właśnie... Co tak zoologiczne!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No nie wiem. Może to Ty tak inaspirujesz, Owco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.03.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nie chciałam nic mówić ale dorabiam na lewo w przemyśle alkoholowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po tym co pooglądałam w zapodanym linku - nic mnie juz nie zaskoczy. No to Sheepcia - Zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.03.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dziewczyny ?główki nie bolą po wczorajszych libacjach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2015 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ja umieram z innego powodu. Chyba mocno umoczyłam 2 stówy. Siedzę na konferencji, a główny prelegent bełkocze jakby wczoraj "owcę" pił No właśnie. Owca! Jak tam Twoja kosmata głowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 07.03.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Moja kosmata glowa ma się dobrze (bo chyba za mało wypiłam) Asiula co za konferencja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Konferencja była na temat różnorodości w mojej pracy Później juz nie było tak dramatycznie, dzięki bogu. I spotkałam dwie kumpele ze studiów. W weekend imprezujemy więc ostatecznie się opłaciło ---------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj, już któryś raz z rzędu, po zamówieniu kolejenej porcji stosownych fotek w stosownych rozmiarach mówiłam sobie: "Na szczęście dzisiaj zamykam temat galerii. Dzisiaj już będzie skończona!" No i niestety. Patrzę na nią i dalej nie jest to chyba efekt o jaki mi chodziło Co gorsza jak ją widzę na zdjęciu to wygląda całkiem inaczej niż na żywo Powiedzcie mi co jest nie tak? O zmianie miejsc ramek raczej nie chcę słuchać Mogę ewentualnie coś dołożyć. I mogę zawartość ramek wymienić http://emotikona.pl/emotikony/pic/43pomocy.gif http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps2869fba1.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps02339dd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Asia, tez mi coś nie pasuje w galerii (z bliska jest ok ale z dalszej perspektywy coś się psuje). Trochę mam wrażenie ze ramki są nie równo powieszone, mimo że miszmasz jest zamierzony to równa linia ramek powinna być zachowana. I ta biała falowana ramka w dolnym prawym rogu zaburza mi figurę kwadratu. Tam powiesilabym długa wąską ramę i zmniejszylabym lukę pomiędzy zdjęciami. Podsyłam pomoc http://homecreations.pl/?p=1354 A może ramki są za małe do tej dużej ściany?! Hmm... P. S. Mogę się mylić!!!to mnie palnij w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Asiu owieczka ma racje ze odrobine krzywo jest tzn nie ma rownych linii ramki/kwadratu po obrysie. spróbuj to poprawić/wyrównać i powinno byc juz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.03.2015 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No i to właśnie jest jedna z tych rzeczy, które będą mission impossible, bo one były wszystkie równiutko wymierzone podczas wieszania (przyklejałam kartki na ścianę) ale niestety niektóre zawieszane są w dziwaczny sposób np. na rozciągniętym drucie, który sprężynuje i zrobienie tego perfekcyjnie jest... Na żywo chyba jakoś tych różnic nie widać (poza tym nie Daro by mnie raczej wyśmiał jakbym mu powiedziała: "przesuńmy ten kołeczek o kilka mm :rolleyes:") Zrobię też później lepsze zdjęcie, bo to ze skosa burzy perspektywę. Faktycznie też niektóre ramki giną. Te najmniejsze to są 10x15 i mają dużą ramę (falowana biała i "okienko"). Reszta są coraz większe, a te 2 największe to 40x50 no to z drugiej strony chyba większe by przytłaczały. Z resztą mamy co mamy. Mnie się zdaje, ze jakos powinno być więcej takich zdjęć o spokojnej, dużej treści, a mniej takich, gdzie dużo się dzieje np. jak ten kolaż z dzieciaczkami. Chociaż śliczny to może warto go wykurzyć dla dobra wyższego? Moze mniej naszych zdjęć (bo się na nie uparłam) a coś innego tam wstawić? Coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts