Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prawda :yes: ale właśnie w tej chwili przestałam być zabiegana. Wróciłam od lekarza, z pracy, od opiekunki z dziećmi i oto właśnie zaczynam swoje L4 :bash: Teraz tylko ugotuję zupę, sprzątnę chatę, ogarne dzieci jak się już przebudzą, nadrobię zaległości z pracy i wtedy mogę odpocząć (np. porozkminiać galerię ;)). Tylko wtedy znowu pójdę do roboty robić zaległości, bo się L4 skończy. Achhh.... Życie.

Robię dyniową :rolleyes:

Aaaa. Najpwierw wchłonę sobie sałateczkę co mi ją Daro dzisiaj w podzience za wyciągnięcie talerza do śniadania, machnął :p Miłe rzeczy też mi się czasem zdarzają :D

Edytowane przez asiazett

hej dziewczyny :)

Asiu ściskam mocno i zdrówka dla Zuzki !!!

zaglądam tylko się przywitać byście nie myślały, ze o Was zapomniałam ;)

u nas ok, dajemy radę ......bo trzeba ........

po trochu ogarniam temat lamp (kilka kinkietów nowych już wisi, kupiłam Cleoni i jestem bardzo bardzo zadowolona :)

M także, bo ich montaż to przy innych pikiuś ;) nawet pytał dlaczego wcześniej takich nie kupowałam ;)

do łazienki wciąż nie mam ........ czekają na swoją kolej, są inne kable, które straszą i są bardziej widoczne niż te w łazience ;)

pozdrawiam ciepło :bye: