_Chloe_ 10.03.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Wg mnie ciemna, pionowa ramka w prawym dolnym rogu wyrówna proporcje i zamknie całość. Kolaż jest spoko, to nie wina zdjęć. Nikt o tym kurcze nie informuje, że zrobienie galerii to taka trudna sprawa - ze swoją męczyłam się x dni, a teraz jeszcze będę ją przenosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 zobacz czy te z prawej/lewej strony można jakos delikatnie wyrównać w linii prostej bo dla mnie one najbardziej wpływają na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.03.2015 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dobra. Może uda mi się dzisiaj podłubać w paint'cie to. To zobaczymy różne opcje Chloe nie narzekaj, bo Twoje x dni nijak się ma do moich 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 hejo fotki sa swietne!! ale czy jest szansa zebys ja bardziej rozciagnela na boki? wg mnie wowczas poprawia sie proporcje moze jakos mniej wiecej tak? do porowniania stan obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 10.03.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Podoba mi sie propozycja Ann. Asia, zdjecia sa okej one niczego nie psuja. Moze trzeba przestawic niektore ramki i juz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 o tak, propozycja Ann jest bardzo dobra Asiulek rekawki podwijaj i do dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Asiu ja również zgadzam się z dziwczynami że propozycja Ann jest fajna Zmiana miejsca potrójnej ramki oraz dodanie dodatkowej ramki po dnią wyjdzie na plus. Ściana jest spora i wymaga większej oprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 heh...chyba sie asi pomysl nie spodobal... :* zartuje...pewnie zabiegana...PRAWDA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Prawda ale właśnie w tej chwili przestałam być zabiegana. Wróciłam od lekarza, z pracy, od opiekunki z dziećmi i oto właśnie zaczynam swoje L4 Teraz tylko ugotuję zupę, sprzątnę chatę, ogarne dzieci jak się już przebudzą, nadrobię zaległości z pracy i wtedy mogę odpocząć (np. porozkminiać galerię ). Tylko wtedy znowu pójdę do roboty robić zaległości, bo się L4 skończy. Achhh.... Życie. Robię dyniową Aaaa. Najpwierw wchłonę sobie sałateczkę co mi ją Daro dzisiaj w podzience za wyciągnięcie talerza do śniadania, machnął Miłe rzeczy też mi się czasem zdarzają Edytowane 12 Marca 2015 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ahh ten Darooo.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dziękuję. Przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.03.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Asia Ciebie również dopadł TEN wirus? Ja wczoraj właśnie wróciłam z L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nie. Aż TEN to nie. Złego licho nie bierze U mnie tylko gardło. Gorzej, że Zuzia z gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Właśnie miałam się zabrać za robotę na kompie. Włączam a tam wszystko na odwrót i do góry nogami. Ekran działa do góry nogami. Klawisze prawy to lewy. Kursor ja w górę - on w dół. Widział ktoś kiedyś takie czary mary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dobra jest. Jest antidotum. Alt + ctrl + strzałka w górę. Ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 hej dziewczyny Asiu ściskam mocno i zdrówka dla Zuzki !!! zaglądam tylko się przywitać byście nie myślały, ze o Was zapomniałam u nas ok, dajemy radę ......bo trzeba ........ po trochu ogarniam temat lamp (kilka kinkietów nowych już wisi, kupiłam Cleoni i jestem bardzo bardzo zadowolona M także, bo ich montaż to przy innych pikiuś nawet pytał dlaczego wcześniej takich nie kupowałam do łazienki wciąż nie mam ........ czekają na swoją kolej, są inne kable, które straszą i są bardziej widoczne niż te w łazience pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.03.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Dużoooo zdrówka dla Ciebie i Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 zdrówka!!!! u nas też z nim na bakier powietrze wiejskie nam nie służy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 powietrze wiejskie nam nie służy chyba Karolina czy umknął mi moment przeprowadzki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts