asiazett 22.04.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Oczywiście, że się pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.04.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Jakbym miała 20 hektarów posesji to bym chyba do końca życia nie zwiedziła każdego zakątka, a weź to jeszcze obsadź Ha ha ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 :lol2: no to fajnieeeee ja mam 40arow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.04.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No właśnie tak podejrzewałam że pomyliłaś ary z hektarami bo coś za mała kwota mi wyszła Zanim nie zaczęłam pakować kasy w ogród to też myślałam że te kwoty o których piszą są wzięte z kosmosu Biorąc pod uwagę koszt roślin to 100tys.strzeli błyskawicznie jeśli polujesz na duże lub wyjątkowe okazy Pamiętasz tąszkółkę o której Ci mówiłam że byłam i widziałam drzewka +- 600 zł/szt.? Do tego trawnik z rolki, nawodnienie, świetlenie, kamyczki itd. i masz tą kwotę jak nic Tylko wyobraźnia człowieka blokuje jeśli ma kasę W tej szkółce byłam pierwszy raz. Wczorajsza wizyta wyszła totalnie spontanicznie.Od drogi głównej którą jadę na budowę to może z 5min. Ceny identyczne jak gdzie indziej ale przemiła właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.04.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Owieczko! puszki jeszcze nie odnalazlam bo zostalam brutalnie uziemiona przez core z 39st goraczka :/ ale juz jest lepiej...nawet wczoraj sie juz ode mnie odkleila i moglam zrobic wstepne porzadki na balkonach (czyt. powywalalam wszystko to co mialo przezyc a zimy nie przezylo;)) moze nawet dokupie troche swiezej zieleniny... w sumie to potrzebowalam tych pare dni przymusowego 'urlopu'...przynajmniej reaktywowalam swoje rekodzielnictwo (uwaga bedzie 'REKLAMA') http://annnsdesigns.blogspot.com/ moze cos komus? szybko tanio solidnie?? asiu - CUDNIE i te thuje-niethuje, i kwiatuszki i inne zieleninki (ps. ukradlam sobie spod sasiedniego bloku od przesympatycznej starszej pani szczepki trzmielinki? takie plozace liscie..oby to u mnie sie przyjelo i przezylo...bo co kupie to pada i w smieciach laduje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 . ukradlam sobie spod sasiedniego bloku od przesympatycznej starszej pani szczepki trzmielinki? takie plozace liscie..oby to u mnie sie przyjelo i przezylo...bo co kupie to pada i w smieciach laduje) przyjmą sie zapewne, ja w zeszłym roku ucięłam sobie u siostry takie, chwilę je w wodzie przetrzymałam , potem do ziemi tak brutalnie i bez ceregieli a w tym roku jak przesadzałam to już takie fajne i dużo korzonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No w takim wypadku Ann wyjścia nie ma Kraść trzeba W ukorzeniaczu umaczaj 3mam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.04.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W ukorzeniaczu umaczaj 3mam kciuki! Asiu używasz jakiegoś konkretnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Mam już od dawna jakiś z agrecolu. Nie wiem czy to coś działa (chemikiem nie jestem), ale pewnie nie szkodzi Ann, piękne te Twoje upiększacze. Eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Asiu, wpadłam z wizytą Aaaale CUDNIE wyglądają twoje hiacynty...piękne są, zresztą świetnie wszystko ci rośnie:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 To prędzej mój ogród przed Twoim pada na kolana http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Asiu, ale mój jest ciut starszy od twojego!!!! Więc jak twój "dorośnie" to dopiero będą szczeny opadać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.04.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Asia jak tam postępy w kopaniu/sadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Patrzcie jak się zielone ładnie wybarwiły. Kocham je jeszcze bardziej. Okazało się, że wyczułam tą miłość w powietrzu, bo już się rowija druga identyczna kupka - znaczy się więcej ich kupiłam niż planowałam http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02811_zpsaxmddcv5.jpg A przypominam, tak było parę dni temu: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsnppwbgap.jpg I w ogóle moja rabata jeszcze nigdy nie była tak kolorowa: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/DSC02814_zpskgq67rvm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Asia jak tam postępy w kopaniu/sadzeniu? Na razie zwolnilismy, bo popołudniami coś ciągle nam wypada, ale w weekend na pewno Daro przyciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No i cudnie jest!!!!!!!!!!!!!! Asiu, miałam dwa lata temu takie właśnie zielone tulipanki które przebarwiały się rozkwitając na biało - zielono.....i ich nie ma, mój piesio gdzieś je chyba przesadził albo przekopał ale one są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.04.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Kurcze super ta Twoja rabata Tulipany dopisały Cudnieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.04.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Asia piękne tulipanki kupowałaś cebulki w Biedrze?Bo jak tak to mamy takie same te zielone:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 23.04.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 2/3 Polski zaopatrzyło się w cebule w biedrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W biedrze też ale nie tylko. Matko dziękuję za te komplementa :* :hugs: Tzn. moje ziela dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts