asiazett 11.05.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jutro w słońcu zrobię zwykłym aparatem, a nie telefonem. To berberys szczepiony na pniu i ten pień właśnie taki... Ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 czyli spotkanko jak już owcetta panną nie będzie mogę ja też przyjechać?? I koniecznie wiecie gdzie? Tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 I koniecznie wiecie gdzie? Tu! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 czyli ja sie nie zalapie? znowu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Znów spotkanie na końcu swiata. Nie bawie się tak! Pestko - mu robimy spotkanie w NASZYM regionie! O! Spotkamy sie w połowie drogi MMeliso a ty się nie martw. Przylecisz samolotem do stolycy, a my Cie potem przygarniemy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Szocik..zeszlego roku w wakacje bylo spotkanie w waszych okolicach bylo suuper! ja planowo mam byc od koncowki czerwca do polowy sierpnia w PL (o ile praca, jesli taka dostane nie pokrzyzuje moich planow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Szocik..zeszlego roku w wakacje bylo spotkanie w waszych okolicach bylo suuper! ... I będzie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Asia niewyraźne zdjęcie. Te czarne plamki to co? robaki? Jeszcze jedno pytanie: co to za roślina? Już chyba wiem. Misecznik albo tarcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja ze spotkaniami na bakier jestem, albo jak wchodze na forum to juz po nich, albo nie w moich stronach Moze sie kiedys załapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja ze spotkaniami na bakier jestem, albo jak wchodze na forum to juz po nich, albo nie w moich stronach Moze sie kiedys załapie... mie sie udalo na 2 dotrzec.. na jedno nie, a teraz czuje ze kolejne mnie omina kurde ja zza granicy wiec mi trudniej, a Wy bardziej miejscowe noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.05.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 czyli spotkanko jak już owcetta panną nie będzie mogę ja też przyjechać?? Karolajna-nie mój ślub - mój za rok;) A co powiecie na Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ja ze spotkaniami na bakier jestem, albo jak wchodze na forum to juz po nich, albo nie w moich stronach Moze sie kiedys załapie... No to przecież mówię: I będzie znowu mie sie udalo na 2 dotrzec.. na jedno nie, a teraz czuje ze kolejne mnie omina kurde ja zza granicy wiec mi trudniej, a Wy bardziej miejscowe noooo A to akurat jesteś najlepszym dowodem na to, że nawet zza granicy - keine grenzen ... A co powiecie na Poznań? To właśnie był nasz Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 A ja co się nastawię na spotkanie, to coś mi namiesza Więc już nie odzywam się na ten temat. Oko w oko poznałam tylko Rasię i Tolę. Świetne obie Teraz też Wy się namawiacie, a mnie najpewniej w PL od 9 sierpnia nie będzie, jeśli znajdę chętną/ego do opieki nad kociskami. O tych małych obrzydlistwach na krzaku też pomyślałam, że tarczniki, ale nie sprawdziłam, więc nic nie mówiłam. Są trudne do pozbycia się, jeśli to one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.05.2015 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 I koniecznie wiecie gdzie? Tu! wracają wspomnienia :) Znów spotkanie na końcu swiata. Nie bawie się tak! ... no blisko to ja w północną część nie mam ale od czego są auta (pociągi) wieeeeeeeeeeeeeeeelka chęć spotkania się z tymi krejzolkami :) szocik wsiadaj w transport i dawaj!! bo kojarzę coś że Ty chyba nie po drodze, bo bym Cię zabrała ... do polowy sierpnia w PL ... no to może właśnie w ostatnie dni w PL się uda?? Karolajna-nie mój ślub - mój za rok;) ... aaaaaaaaaaaa czyli nie ślub masz a wesele hihihi ... A co powiecie na Poznań? ja tam wszędzie dojadę... zabieram po drodze najlepszego towarzysza wycieczki --> Ivi i śmigamy dziarsko dalej... po kogoś jeszce możemy zajechać w razie co, bo miejsca będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dziewczyno... Co Ty robisz o 5:30? Nie śpisz JUŻ czy JESZCZE? No to mnie Pestka pocieszyłaś Zacznę od szmatki z mydłem. A potem co? I co z tą mszycą paskudną (kolejny miluszek )? Post #10689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.05.2015 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ... Nie śpisz JUŻ ... wyprawiłam Ł do pracy i szukam prezentu na DD dla glutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Moje dostaną drewniana huśtawkę na dwór, bo plastikowe przerobiliśmy już dwie i lipa. W ukochanym tikeju kupiłam ostatnio Zuzi puzzle przestrzenne w kształcie kuli ziemskiej z rysunkami wróżek i do tego jeszcze z wbudowaną lampką! Poza tym muszę Zuzi sandały kupić to też się wplecie na jakąś okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ja tam wszędzie dojadę... zabieram po drodze najlepszego towarzysza wycieczki --> Ivi i śmigamy dziarsko dalej... po kogoś jeszce możemy zajechać w razie co, bo miejsca będą Najważniejsze dobre chęci i wszędzie sie dojedzie a my z Karolina to już nawet na koniec świata hehehe:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Najważniejsze dobre chęci i wszędzie sie dojedzie a my z Karolina to już nawet na koniec świata hehehe:hug: Witam się u Asi i nieśmiało pytam czy jest jakaś szansa na zlot gdzieś bliżej mnie:rolleyes:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No cześć Marcia Bliżej Cię tzn. gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts