Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ze spotkaniami na bakier jestem, albo jak wchodze na forum to juz po nich, albo nie w moich stronach :(

Moze sie kiedys załapie...

mie sie udalo na 2 dotrzec.. na jedno nie, a teraz czuje ze kolejne mnie omina :(

kurde ja zza granicy wiec mi trudniej, a Wy bardziej miejscowe noooo :(

Ja ze spotkaniami na bakier jestem, albo jak wchodze na forum to juz po nich, albo nie w moich stronach :(

Moze sie kiedys załapie...

No to przecież mówię:

I będzie znowu :rolleyes:

mie sie udalo na 2 dotrzec.. na jedno nie, a teraz czuje ze kolejne mnie omina :(

kurde ja zza granicy wiec mi trudniej, a Wy bardziej miejscowe noooo :(

A to akurat jesteś najlepszym dowodem na to, że nawet zza granicy - keine grenzen ;) :hug:

...

A co powiecie na Poznań?

To właśnie był nasz Poznań

A ja co się nastawię na spotkanie, to coś mi namiesza :( Więc już nie odzywam się na ten temat. Oko w oko poznałam tylko Rasię i Tolę. Świetne obie :)

Teraz też :( Wy się namawiacie, a mnie najpewniej w PL od 9 sierpnia nie będzie, jeśli znajdę chętną/ego do opieki nad kociskami.

O tych małych obrzydlistwach na krzaku też pomyślałam, że tarczniki, ale nie sprawdziłam, więc nic nie mówiłam. Są trudne do pozbycia się, jeśli to one.

I koniecznie wiecie gdzie? Tu!

:yes:

wracają wspomnienia :) :)

Znów spotkanie na końcu swiata. Nie bawie się tak!

...

no blisko to ja w północną część nie mam :-P

ale od czego są auta (pociągi) wieeeeeeeeeeeeeeeelka chęć spotkania się z tymi krejzolkami :) :)

szocik wsiadaj w transport i dawaj!! bo kojarzę coś że Ty chyba nie po drodze, bo bym Cię zabrała

... do polowy sierpnia w PL ...

no to może właśnie w ostatnie dni w PL się uda??

Karolajna-nie mój ślub - mój za rok;)

...

aaaaaaaaaaaa czyli nie ślub masz a wesele :-P hihihi

...

A co powiecie na Poznań?

ja tam wszędzie dojadę... zabieram po drodze najlepszego towarzysza wycieczki --> Ivi :hug: i śmigamy dziarsko dalej...

po kogoś jeszce możemy zajechać w razie co, bo miejsca będą :)

Moje dostaną drewniana huśtawkę na dwór, bo plastikowe przerobiliśmy już dwie i lipa. W ukochanym tikeju kupiłam ostatnio Zuzi puzzle przestrzenne w kształcie kuli ziemskiej z rysunkami wróżek i do tego jeszcze z wbudowaną lampką! Poza tym muszę Zuzi sandały kupić to też się wplecie na jakąś okazję :evil:

ja tam wszędzie dojadę... zabieram po drodze najlepszego towarzysza wycieczki --> Ivi :hug: i śmigamy dziarsko dalej...

po kogoś jeszce możemy zajechać w razie co, bo miejsca będą :)

Najważniejsze dobre chęci i wszędzie sie dojedzie :rolleyes: a my z Karolina to już nawet na koniec świata hehehe:hug: