Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje dostaną drewniana huśtawkę na dwór...

już mamy, dostały z 2 lata temu i stało u dziadków - teraz przywiezione

obszukałam chyba cały net i chcę domek... ale te co mi odpowiadają rozmiarem to około 4tys :cry:

trzeba zbić deski samemu :rolleyes:

Najważniejsze dobre chęci i wszędzie sie dojedzie :rolleyes: a my z Karolina to już nawet na koniec świata hehehe:hug:

dokładnie!! :hug:

Witam się u Asi i nieśmiało pytam czy jest jakaś szansa na zlot gdzieś bliżej mnie:rolleyes:?

Wy obie macie blisko do siebie :) - więc jedźcie razem!!

Karo! Maszynka do robienia baniek mydlanych. Bomba! Hicior wszystkich szalonych zabaw u nas na dworze :yes: Nie powiem gdzie swoją kupiłam, bo jakbym jeszcze raz dzisiaj powiedziała, że w TIKEJU to by już było nadużycie ;) ale powiem za to, ze identyczne widziałam kilka dni temu w OSZOŁOMIE :D

ani jednego, ani drugiego nie mam u siebie :(

jej, ja jak zawsze niedoinformowana :( Ciągle się zastanawiam, skąd Wy wszyskie wiecie, gdzie która mieszka :confused: Nawet kodów nie macie podanych. Cóż taka moja natura, nawet o plotkach różnistych zawsze dowiadywałam się i dowiaduję ostatnia :bash:

Byłam w ogrodniczym...

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/b86c903f-7f7e-4bdf-a329-5b557f4195e1_zpsmsfuuv8g.jpg

Jak ja się nie mogę doczekać tego mojego warzywniaczka, taka jestem nakręcona. Chyba zacznę pić melisę, żeby się wyciszyć ;) :p

Teraz idę się poopalać na pół godzinki - a co?! A potem zabiorę się za ta przebrzydłe robale. Fujt.

Dziewczynki, przegapiłam maila, a tu niespodzianka w nim. Sadowniczy wprowadził sprzedaż rozsady warzyw :) Kupujemy! Siać też można, ale kto wie czy wyrośnie i pikować trzeba, chuchać, dmuchać.... więc proszę :)

http://www.sadowniczy.pl/pol_m_ROZSADA-7356.html?utm_content=cta&emp_source=newsletter&emp_campaign_name=Newsletter+2015-05-08+rozsada&emp_campaign=359&emp_message=359&emp_receiver=pestka56%40gmail.com&emp_receiver_id=68952&utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Newsletter+2015-05-08+rozsada&emp_link=6

Cenowe szaleństwo, czas realizacji zamówienia 17 dni, koszt wysyłki np. 5 sałat - 18 zł. Ja mówię pas. Sadzonki też będę kupowała, stacjonarnie raczej, chyba, ze nie dostane wszystkiego co chcę, ale muszę mieć do czego je wsadzać. Mam nadzieję, że mój warzywnik zdąży nim wszystkie rozsady wyjdą ;)