asiazett 12.05.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Karo! Maszynka do robienia baniek mydlanych. Bomba! Hicior wszystkich szalonych zabaw u nas na dworze Nie powiem gdzie swoją kupiłam, bo jakbym jeszcze raz dzisiaj powiedziała, że w TIKEJU to by już było nadużycie ale powiem za to, ze identyczne widziałam kilka dni temu w OSZOŁOMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.05.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Moje dostaną drewniana huśtawkę na dwór... już mamy, dostały z 2 lata temu i stało u dziadków - teraz przywiezione obszukałam chyba cały net i chcę domek... ale te co mi odpowiadają rozmiarem to około 4tys trzeba zbić deski samemu Najważniejsze dobre chęci i wszędzie sie dojedzie a my z Karolina to już nawet na koniec świata hehehe:hug: dokładnie!! Witam się u Asi i nieśmiało pytam czy jest jakaś szansa na zlot gdzieś bliżej mnie:rolleyes:? Wy obie macie blisko do siebie - więc jedźcie razem!! Karo! Maszynka do robienia baniek mydlanych. Bomba! Hicior wszystkich szalonych zabaw u nas na dworze Nie powiem gdzie swoją kupiłam, bo jakbym jeszcze raz dzisiaj powiedziała, że w TIKEJU to by już było nadużycie ale powiem za to, ze identyczne widziałam kilka dni temu w OSZOŁOMIE ani jednego, ani drugiego nie mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wy obie macie blisko do siebie - więc jedźcie razem!! Dobre, dobre ja nie będę kłamać że szukam kosztowego bo to od dziadków będzie a budżetu nie określili Jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Asiu tam gdzie Ty, albo blisko Ciebie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.05.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 jej, ja jak zawsze niedoinformowana Ciągle się zastanawiam, skąd Wy wszyskie wiecie, gdzie która mieszka Nawet kodów nie macie podanych. Cóż taka moja natura, nawet o plotkach różnistych zawsze dowiadywałam się i dowiaduję ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.05.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dobre, dobre ... ale czego ha?? przecież prawdę napisałam wiem skąd obie mieszkacie ... Jeszcze lepsze kurna zerknęłaś nim usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 jej, ja jak zawsze niedoinformowana Na spotkaniach wychodzi kto skąd, kazda ma coś gdzies napisane , czasem któras napisze ze ma do Janek dalej niż do Ikea we Wrocławiu i tak samo sie sklada który rejon polski chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.05.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Tak, to ja się też domyślam, ale wygląta, że Wy wiecie szczegółowo. To mi stale w różnych wątkach wyłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Bo FM to nie jedyna forma komunikacji Są też maile, telefony no i spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Asiu tam gdzie Ty, albo blisko Ciebie:wiggle: Aaaaaaa.... No to witam ziomalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Byłam w ogrodniczym... http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/b86c903f-7f7e-4bdf-a329-5b557f4195e1_zpsmsfuuv8g.jpg Jak ja się nie mogę doczekać tego mojego warzywniaczka, taka jestem nakręcona. Chyba zacznę pić melisę, żeby się wyciszyć Teraz idę się poopalać na pół godzinki - a co?! A potem zabiorę się za ta przebrzydłe robale. Fujt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Jak ja się nie mogę doczekać tego mojego warzywniaczka, taka jestem nakręcona. Chyba zacznę pić melisę, żeby się wyciszyć t. odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 kurna zerknęłaś nim usunęłam nie usunelas post zdublowalas i sa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 no i widzisz? nie wyciszysz sie po melisie ojj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.05.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Tak, to ja się też domyślam, ale wygląta, że Wy wiecie szczegółowo. To mi stale w różnych wątkach wyłazi. bo robimy z sobą też interesy no i zna się wtedy te tajne adresy nie usunelas post zdublowalas i sa 2 oł siut poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 bo robimy z sobą też interesy no i zna się wtedy te tajne adresy :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.05.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dziewczynki, przegapiłam maila, a tu niespodzianka w nim. Sadowniczy wprowadził sprzedaż rozsady warzyw Kupujemy! Siać też można, ale kto wie czy wyrośnie i pikować trzeba, chuchać, dmuchać.... więc proszę http://www.sadowniczy.pl/pol_m_ROZSADA-7356.html?utm_content=cta&emp_source=newsletter&emp_campaign_name=Newsletter+2015-05-08+rozsada&emp_campaign=359&emp_message=359&emp_receiver=pestka56%40gmail.com&emp_receiver_id=68952&utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Newsletter+2015-05-08+rozsada&emp_link=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.05.2015 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Cenowe szaleństwo, czas realizacji zamówienia 17 dni, koszt wysyłki np. 5 sałat - 18 zł. Ja mówię pas. Sadzonki też będę kupowała, stacjonarnie raczej, chyba, ze nie dostane wszystkiego co chcę, ale muszę mieć do czego je wsadzać. Mam nadzieję, że mój warzywnik zdąży nim wszystkie rozsady wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ale te rozsady to wysyłane będą jeszcze tylko przez tydzień - to się sprężać trzeba jak ktoś chętny ja odpadam - za 2 lata może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts