asiazett 09.06.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hehe... A nie możesz po prostu nie lecieć? Bez formalności po prostu nie przyjść na lot. Bilet masz opłacony więc co komu za różnica czy fizycznie będziesz w samolocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hehe... A nie możesz po prostu nie lecieć? Bez formalności po prostu nie przyjść na lot. Bilet masz opłacony więc co komu za różnica czy fizycznie będziesz w samolocie? ale nie da sie tak pierwszy lot to na wesele mam-musze byc a drugi to na wakacje z dziecmi - tez mus! ostatnio 3 pasazerow nie bylo na pokladzie i czekalismy. Opoznienie startu przez to, dociekanie co z nimi, pozniej czekanie na info z lotniska o pelnej liscie pasazerow.. Ivy..dokladnie ani jednej pieczatki nie mam, a od ponad 10 lat podrozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.06.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Mi tez sie zdazylo kupowac bilety lotnicze i nie poleciec:yes: a moj P kiedys pomerdal dni i zamowil sobie lot na piatek a myslal, ze w sobote przyjechalismy na lotnisko ( bylismy w Szwecji) a tu zonk:jawdrop::eek: pan mial przeciez wczoraj lot :jawdrop: Mel zrobisz mi fotki sali weselnej ;) Ja teraz w tematyce weselnej sie obaracam szukam natchnienia i inspiracji;) Laski wlasnie sie czaimi na aukcje mebli z Johny Lewisa inspirowanych eichholzem za doslownie grosze !!!! I do tego 2 ghosty oryginalne sa teraz za 22 £ wiec trzymajcie kciuki, normalna cena to 230£ Tylko, ze kupujemy w ciemno bez mozliwosci obejrzenia i zwrotu bo to taki dziwny portal i system. Oby Angole mi nie podbili cen bo pourywam..... Edytowane 9 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pokażesz, Owieczko co wylicytowałaś ? Trzymam kciuki. Ja ostatnio kupiłam szafę bieliźniarkę z oszklonymi drzwiami za całe 400 zł z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie lubie licytacji w ciemno . Owieczko jak wezme tel to zdjecia porobie, bo aparatu nie zamierzam targac z soba...zawsze taka poobwieszana latam, tym razem chce miec mini torebeczke z drobnymi na oczepiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pestko to print screen obserwowanych aukcji. Coffee table juz jest za drogi jak na rzecz kupiona w ciemno bez możliwości zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 i do kiedy ta aukcja? pamietam jak z moim mielismy zamiar licytowac mustanga z 67r... gdy zostala ostatnia godzina, to juz nie bylo szans, tak cena powedrowala w gore;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.06.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Dupa BLADA aukcje sie skonczyly:bash: , wszystko podskoczylo mocno do gory :sick: wiec nie do przyjecia ale to jest taka str. ze codziennie mozna cos nowego zlicytowac wiec bede sie czaic jak czajkowski.Oczywiscie kolorowo nie jest bo doliczaja jakis podatek jeszcze... Chociaz czasem lepiej doplacic i brac ze sklepu..;) Juz sama nie wiem czyto taki super DEAL!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Widziałam te meble w hamptons.pl zdaje się. Ale nie pamiętam cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Pestuś chodź do mnie Potrzebuję porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.06.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ł-owca co z pracą? Żałoba? (czyt. dostałaś?) I upolowałaś jakiś zakup? Kuźwa. Ja jutro rypię w robocie od 8:00 do 18:00 a od razu po nawet do domu nie wracam tylko na "zakończenie" kursu śmigam. Chyba sobie zrobię zastrzyk dożylny z soku z pomarańczy żeby to przetrwać. Jak już sobie w nocy wrócę do domeczq to będzie tam na mnie czekała chmara spitych weekendowych gości + gromadka dzieci. Tutaj to już chyba nawet kokaina nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 jeessssooo Asia, ale zajebioooza noRmalnie nie zazdraszczam za to pocieszam na zas i moc fluidow wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.06.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ł-owca co z pracą? Żałoba? (czyt. dostałaś?) I upolowałaś jakiś zakup? Kuźwa. Ja jutro rypię w robocie od 8:00 do 18:00 a od razu po nawet do domu nie wracam tylko na "zakończenie" kursu śmigam. Chyba sobie zrobię zastrzyk dożylny z soku z pomarańczy żeby to przetrwać. Jak już sobie w nocy wrócę do domeczq to będzie tam na mnie czekała chmara spitych weekendowych gości + gromadka dzieci. Tutaj to już chyba nawet kokaina nie pomoże intensywnie... wystarczy jeden drink i poczujesz sie jak pozostali po paru h picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.06.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Pojawiły się nowe okoliczności. Goście jednak w sobotę najadą, a Daro posprzątał są całą chatę. Już dzisiaj bo jutro by nie zdążył. To może mi się jednak opyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.06.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ann przesylam duzo mocy /QUOTE] dzieki...przyda sie - ew podlece do asi po jakies wpomagacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ludzki chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.06.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.06.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Asia jak posprząta to się opyla jak nic tylko na jakiś obiad wyskocz u mnie nawet weekendy tak zajęte, że szkoda gadać (a w sob-niedz nie pracuję, chyba, że coś pilnego trzeba zrobić to w domu też zrobię) w niedzielę córka ma występ z grupą taneczną, oby się nie stresowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.06.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 U mnie też w weekend byli goście Dzisiaj takie zakwasy miałam bo każdego indywidualnie trzeba było po domu oprowadzać Nie wyobrażam sobie jak to będzie jak już będzie wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts