Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe...

A nie możesz po prostu nie lecieć? Bez formalności po prostu nie przyjść na lot. Bilet masz opłacony więc co komu za różnica czy fizycznie będziesz w samolocie?

ale nie da sie tak :no:

pierwszy lot to na wesele mam-musze byc :p

a drugi to na wakacje z dziecmi - tez mus! :D

ostatnio 3 pasazerow nie bylo na pokladzie i czekalismy. Opoznienie startu przez to, dociekanie co z nimi, pozniej czekanie na info z lotniska o pelnej liscie pasazerow..

Ivy..dokladnie :D ani jednej pieczatki nie mam, a od ponad 10 lat podrozuje ;)

Mi tez sie zdazylo kupowac bilety lotnicze i nie poleciec:yes: a moj P kiedys pomerdal dni i zamowil sobie lot na piatek a myslal, ze w sobote przyjechalismy na lotnisko ( bylismy w Szwecji) a tu zonk:jawdrop::jawdrop::eek::eek: pan mial przeciez wczoraj lot :bash::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Mel zrobisz mi fotki sali weselnej ;);) Ja teraz w tematyce weselnej sie obaracam szukam natchnienia i inspiracji;);)

Laski wlasnie sie czaimi na aukcje mebli z Johny Lewisa inspirowanych eichholzem za doslownie grosze !!!! I do tego 2 ghosty oryginalne sa teraz za 22 £ wiec trzymajcie kciuki, normalna cena to 230£ Tylko, ze kupujemy w ciemno bez mozliwosci obejrzenia i zwrotu bo to taki dziwny portal i system. Oby Angole mi nie podbili cen bo pourywam.....

Edytowane przez owcaania

Dupa BLADA aukcje sie skonczyly:bash::bash: , wszystko podskoczylo mocno do gory :sick::sick: wiec nie do przyjecia ale to jest taka str. ze codziennie mozna cos nowego zlicytowac wiec bede sie czaic jak czajkowski.Oczywiscie kolorowo nie jest bo doliczaja jakis podatek jeszcze... Chociaz czasem lepiej doplacic i brac ze sklepu..;);) Juz sama nie wiem czyto taki super DEAL!!

Ł-owca co z pracą? Żałoba? (czyt. dostałaś?)

I upolowałaś jakiś zakup?

Kuźwa. Ja jutro rypię w robocie od 8:00 do 18:00 a od razu po nawet do domu nie wracam tylko na "zakończenie" kursu śmigam. Chyba sobie zrobię zastrzyk dożylny z soku z pomarańczy ;) żeby to przetrwać. Jak już sobie w nocy wrócę do domeczq to będzie tam na mnie czekała chmara spitych weekendowych gości + gromadka dzieci. Tutaj to już chyba nawet kokaina nie pomoże :bash:

Ł-owca co z pracą? Żałoba? (czyt. dostałaś?)

I upolowałaś jakiś zakup?

Kuźwa. Ja jutro rypię w robocie od 8:00 do 18:00 a od razu po nawet do domu nie wracam tylko na "zakończenie" kursu śmigam. Chyba sobie zrobię zastrzyk dożylny z soku z pomarańczy ;) żeby to przetrwać. Jak już sobie w nocy wrócę do domeczq to będzie tam na mnie czekała chmara spitych weekendowych gości + gromadka dzieci. Tutaj to już chyba nawet kokaina nie pomoże :bash:

intensywnie...

wystarczy jeden drink i poczujesz sie jak pozostali po paru h picia :)