asiazett 15.06.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Spoko, jak już będziecie mieszkać to takie wycieczki będziecie urządzać tylko przez pierwsze pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.06.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Dzięki za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Spoko, jak już będziecie mieszkać to takie wycieczki będziecie urządzać tylko przez pierwsze pół roku ja mam nadzieje, ze nie bede musiala... a swoja droga, to ostatnio (czyt.3tyg temu) tesciowa z jej corka znowu pytaly-kiedy bedzie imprezka? nozeszzz czy te ludzie nie wiedza ze imprezka na nowy dom to jest wtedy kiedy ten dom jest juz wykonczony, "zamieszkaly" ? odpowiedzialam ze byc moze za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.06.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ale jesteś jędza ! haha Teściowej nie chcesz zbyt często mieć u sioebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) ale jesteś jędza ! haha Teściowej nie chcesz zbyt często mieć u sioebie? tesciowa to wiedźma nie to, ze nie chce jej goscic u siebie, nie ma problemu, ugotuje i postawie wszystko pod nos, ale niech mi ona (one) na sile nie wymyslaja imprez w domu wtedy kiedy jeszcze sie na nia nie zanosi Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Hej, dziewczyny, widzę, że energia kipi Mmeliska, jak Ci się podoba mój tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ooooooooo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.06.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Dziewczyny mam problem Zamówiłam fotel - małego uszaka do sypialni i wybrałam już tkaninę obiciową ale czym dłużej się nad tym zastanawiam tym mam większe obawy czy dokonałam słusznego wyboru Pomóżcie proszę Oto tapeta w sypialni, fragment wykładziny, model w przybliżeniu uszaka ale mój będzie bez tłoczeń na oparciu oraz kolory tkanin. Meble dla przypomnienia - białe lakierowane matowe. Sypialnia utrzymana w kolorystyce biel, szarość oraz dodatki czarne. Może tkanina nie w jodełkę chociaż jest bardzo delikatna tylko całkowicie jednolity kolor Jeśli jodełka to który kolor? Aby nic nie sugorować na razie nie powiem który kolor wybrałam Nóżki białe matowe czy zostawić naturalne drewniane ? Chcę w oknie powiesić żaluzje drewniane. Drugie pytanie: żaluzje białe czy szare? Roleta w oknie połaciowym raczej szara http://images68.fotosik.pl/975/42e307571db79b71med.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ślężankaaa, zapowiada się piękna sypialnia Żeby złamać szarość wybrałabym pierwszą tkaninę Rolety drewniane białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.06.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ja bym nóżki zostawiła drewniane Bezwzględnie! Jak tapeta delikatna szarość to bym fotel robiła w graficie Żaluzje drewnianie białe - światło, światło, światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.06.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tomkowa Dzięki Mam nadzieję że faktycznie będzie ładnie Asia o który dokładnie chodzi kolor ? (od dołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.06.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Od dołu to drugi. Najciemniejszy ze wszystkich. Ten pomysł z granatem Tomkowej też jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wyłącznie pierwsza, ta granatowa. Masz tak szaro, że aż mi się szare komórki zaszarzyły. Musisz to czymś przełamać, bo za niedługo sama na to patrzeć nie będziesz mogła. Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Pestka Nie zgadzam się z Tobą Szaro jest tylko na zdjęciach bo był pochmurny dzień jak je robiłam. Tapeta jest bardzo delikatnie szara i wykładzina też jest kilka tonów jaśniejsza niż na zdjęciach. Wszyscy którzy wchodzą do naszej sypialni mówią że biel daje po oczach Cała szafa jest biała, meble wiszące na ścianie z tapetą są białe, szafki nocne białe a na ścianie równoległej do ściany a tapetą jest ściana wyłożona deską dębową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 bo takie to jest doradzanie jak sie nie widzi pomieszczenia tylko wybrane elementy Na "wyobrażenie" sypialni, to tez bym obstawiala granatowy fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 18.06.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Mam ta sama tapetke kupiona ale czeka jeszcze na swoj wielki dzien. Ja planuje do niej mebelki z Ikei HEMNESOWE Slezanko moglabys mi podeslac na prv zdjecie z dalszej perspektywy tej tapety bo tez mam kawal sciany i obawiam sie, ze wzorek przytloczy pokoj. Moze dac ja na krotsza sciane? Nie masz takiego odczucia? P.s. Jestem za granatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.06.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 hej Ślężanka ja bym dała szary, jak na tapecie (to pewnie 4 od dołu), a kolor wprowadziła w postaci narzuty, poduszek coś w turkusie lub lazurowym kolorze ale nie wiem, czy jestem obiektywna, bo dla mnie nie ma opcji "za szaro" lubię wszystko szare, białe i czarne - a kolorami bawić się w dodatkach żaluzje drewniane białe - idealne połącznie tutaj nieco podobnie: http://www.designmom.com/wp-content/uploads/2011/09/maria-fe-living-room.jpg lub coś żółtego, jeśli lubisz ten kolor odcienie niebieskiego http://3.bp.blogspot.com/-SP15apn1XY8/UizKrZ3-PnI/AAAAAAAAAoY/16tlt1PlKCQ/s1600/2013+parade+kids+bedroom2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.06.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ślężanka by wyobrazić sobie kroplę koloru w pstaci granatowego fotela podrzucam inspirację co prawda chevron jest na podłodze, ale daje to jakieś wyobrażenie http://yourlery.com/wp-content/uploads/2015/02/classy-blue-living-room-furniture-of-related-post-from-navy-blue-living-room-furniture-for-furniture.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Mmeliska To prawda, że ciężko jest doradzać jak się nie widzi całości ale zrobiłam fotkę tylko kawałka ściany przed montażem mebli. Nie mam na razie możliwości wykonania zdjęć ale druga ściana wygląda mniej więcej tak: http://images68.fotosik.pl/980/e8d8130f70182863med.png Słonko Właśnie otrzymałam kinkiet Jeszcze nie wisi a już mi się podoba Jeśli chodzi o ten granat to jakoś tego nie widzę Kolor wolę w dadatkach tak jak Ty Nie lubię wnętrz z krzykliwymi kolorami bo człowiek wtedy dostaje oczopląsu Niektórych kolorów w ogóle nie akcpetuję Już tak po prostu mam Gdyby tak zrobić folet w innej tkaninie czarnej skoro dodatki - lampy, ramki itd. będą czarne? Ja wybrałam 6 tkaninę od góry czyli tą jaśniuteńką aby nie było za szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Owieczka Zrobię Ci fotkę ale dopiero w niedzielę bo będę na miejscu. Ja też mam kawałek ściany i nie mam wrażenia przytłoczenia W ostatni weekend byli u nas goście i nie było osoby która nie podeszła do ściany i jej nie dotknęła Sama jestem zaskoczona tym że aż tak im się podobała bo nasi goście nie są jakby to powiedzieć na bieżąco z zagadnieniami wnętrzarskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts