Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zdążyłamsię pochwalić, że się domyślam tego śniegu ;(

Widziałam takie w Egipcie. Tam gdzie przez Morze Czerwone Mojżesz & company przechodzili są bagna solne. Czasem jak słońce odpowiednio zaświeci wydaje się, że to połacie śniegu. Gdyby nie stożki z usypanej soli można by się nabrać.

Haha... No to gratuluję! Czyli dom już zasiedlony?

Listew przypodłogowych w gabinecie nie doczekałam się do dzisiaj :p

Zasiedlony na czas urlopu :p Wszystkie meble już przyjechały i stoją na swoim miejscu :yes: Pozostaje do kupienia nowe łóżko do sypialni, materac na łóżko do pokoju gościnnego Zdecydowaliśmy się też zrobić meble na zamówienie do pokoju gościnnego więc czekamy za pomiar :)

Wywaliłam panele w górnego przedpokoju i pokoju gościnnego i położyliśmy deskę taką samą jak w salonie na dole :D:yes: Mój m miał czas aby to przetrawić :lol: Stwierdził nawet że wyszło na plus :p ale wszyscy się za głowę łapali że nowa podłoga a już zmieniana :cool:

:D Listew nie będę montowała w dwóch pozostałych pokojach ponieważ tam też planuję deskę ale to z czasem bo nie wiem czy serce mojego m wytrzyma :lol2:

Slezanka...bys pokazala co nie co..nie musi byc oficjalnie, moge podac ktorys z moich adresow email :p

jaka deske polozyliscie? ja czekam na ulozenie naszej w sypialni, a pozniej na wycene w innych pomieszczeniach;)

Asiulka, z tym lodem to tez chcialam napisac, ze to sol...ale odpowiedz juz padla, wiec wzrok mnie nie mylil i moge byc z siebie dumna :D

hej :)

oooo ja też chciałam napisać, że to sól - nie zdążyłam :p

ja podobnie jak Asia bywam mało, ale jak mnie ktoś zawoła, to się zazwyczaj zjawię ;)

Asiu fajnie Wam,że mogliście w tak cudnych miejscach wypocząć :)

pizze faktycznie w tych rejonach są dobre :)

my już po urlopie i chociaż nad Bałtykiem, to i tak szczęśliwi :) pogodę mieliśmy dobrą - nie upalną, ale ciepło i słonecznie

lubimy nasze morze :) lubimy spacery plażą ..... szum morza, te fale .......:)

nie zawsze możemy wyjechać dalej, ale mam nadzieję zawitać jeszcze w podobne rejony ;)

dziewczynki umaziane błotem słodkie ;) a Ty gdzie się zagubiłaś w tym błocie ? ;P

pisz trochę wiecej co u Ciebie / u Was ?

lampy znalazłaś ??

ja chwilowo na lampy nie mam czasu, bo wciąż się nie zdecydowałam na 100%

ale uzupełniam wyposażenie kuchni ;) i korzystam z wyprzedaży z kilku dobrych sklepów (oczywiście online, bo na zakupy stacjonarne to już czasu i siły nie starcza)

zresztą uwielbiam kupować w necie, teraz tyle fajnych sklepów ma sprzedaż internetową, że nic tylko korzystać,

a jeszcze, gdy są promocje, czy wyprzedaże to już w ogóle nie musze do większego miasta jeździć

byłam w piątek i szczerze Wam powiem, że to już nie dla mnie, zmęczona strasznie ........ a tak usiąde na kanapie, lub wieczorem przed snem w łóżku z tabletem i w ciszy wybieram, przeglądam :)

tak można kupować ;)

u siebie wkleiłam kilka moich ostatnich nabytków :) zapraszam do obejrzenia :)

Ja już niestety w domu (nie to, żeby w domu było źle, ale tamten raj się skończył :/ ). Na szczęście mam urlop do końca sierpnia to sobie jeszcze podogadzam... sprzątaniem na przykład :p

Temat lamp na razie przycichł. Potrzebuje już chyba 3, a może i 4 ale jedna, którą wypatrzyłam kosztuje blisko klika to mi trochę motywacja spada ;) Za to szaleję na zalando :evil: Do domu to mi raczej nic nie brakuje. Szukam jedynie jakiejś solidnej wyciskarki do czosnku, bo kilka sztuk ostatnio zajechałam :/ Lecę obczaić Twoje nabytki :D

:bye:

http://www.konadnail.pl/uploads/product/product1649image1.jpg

Nazywa się to sonda. Na allegro są poniżej 2 zł. Kupiłam 3 sztuki z różną grubością końcówek :)

I lubię też ten produkt:

http://p.alejka.pl/i2/p_new/02/57/top-choice-pielegnacja-i-zdobienie-paznokci-lakier-do-zdobienia-paznokci-bialy_0_b.jpg

On ma taki cienki pędzelek jak do zdobień, ale ma też pod zatyczką taką rurkowatą cieniuseńką końcóweczkę, którą jak przez tubkę wyciska się kropeczki - bardzo precyzyjnie działa :yes: Wygodniejnsze niż sonda, bo nie trzeba sie lakierem babrać. Ale misia to już tą sondą trzeba :yes:

Tutaj na zdjęciu widać te do wyciskania końcóweczki:

http://static.wizaz.pl/kosmetyki/foto/7413_250.jpg

Inglot i top choice to oferuje :) Innych firm nie mają tych sprytnych igiełek do wyciskania.

Edytowane przez asiazett