asiazett 11.08.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nie - to była raczej wielka łapa Dara, która teoretycznie miała błotem nie dotknąć nawet stroju Cześć Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.08.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Asia Myślałam właśnie dzisiaj o Tobie Ja cięzko tyram w domu ale w DOMU a nie na budowie jak do tej pory Już końcóweczka została Z grubszych spraw zostały nam do zamontowania listwy przypodłogowe Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.08.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Haha... No to gratuluję! Czyli dom już zasiedlony? Listew przypodłogowych w gabinecie nie doczekałam się do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Asiu Mów szybko, gdzie ten śnieg, bo przeczytałam cały internet i dalej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.08.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tomkowa, w takim razie wygrywasz walkowerem, bo nikt nie podjął tematu Otóż jasne, że to nie śnieg To sól z nińskiej fabryki. Zjawiskowe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nie zdążyłamsię pochwalić, że się domyślam tego śniegu ;(Widziałam takie w Egipcie. Tam gdzie przez Morze Czerwone Mojżesz & company przechodzili są bagna solne. Czasem jak słońce odpowiednio zaświeci wydaje się, że to połacie śniegu. Gdyby nie stożki z usypanej soli można by się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 12.08.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Haha... No to gratuluję! Czyli dom już zasiedlony? Listew przypodłogowych w gabinecie nie doczekałam się do dzisiaj Zasiedlony na czas urlopu Wszystkie meble już przyjechały i stoją na swoim miejscu Pozostaje do kupienia nowe łóżko do sypialni, materac na łóżko do pokoju gościnnego Zdecydowaliśmy się też zrobić meble na zamówienie do pokoju gościnnego więc czekamy za pomiar Wywaliłam panele w górnego przedpokoju i pokoju gościnnego i położyliśmy deskę taką samą jak w salonie na dole :yes: Mój m miał czas aby to przetrawić Stwierdził nawet że wyszło na plus ale wszyscy się za głowę łapali że nowa podłoga a już zmieniana Listew nie będę montowała w dwóch pozostałych pokojach ponieważ tam też planuję deskę ale to z czasem bo nie wiem czy serce mojego m wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.08.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Slezanka...bys pokazala co nie co..nie musi byc oficjalnie, moge podac ktorys z moich adresow email jaka deske polozyliscie? ja czekam na ulozenie naszej w sypialni, a pozniej na wycene w innych pomieszczeniach;) Asiulka, z tym lodem to tez chcialam napisac, ze to sol...ale odpowiedz juz padla, wiec wzrok mnie nie mylil i moge byc z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.08.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 A co wygrałam? Pestka i Melisa przypomniałyście mi stary dowcip z wielokrotną wstawką : "wiedziałem, ale nie chciałem ci nic mówić" Fajny byłby taki śnieg na brzegu w upale, żeby plażowicze sobie napoje chłodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.08.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Tomkowa, bo ja swoj wzrok skupilam na blotnych dzieciach a te pizze to bym obie zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 hej oooo ja też chciałam napisać, że to sól - nie zdążyłam ja podobnie jak Asia bywam mało, ale jak mnie ktoś zawoła, to się zazwyczaj zjawię Asiu fajnie Wam,że mogliście w tak cudnych miejscach wypocząć pizze faktycznie w tych rejonach są dobre my już po urlopie i chociaż nad Bałtykiem, to i tak szczęśliwi pogodę mieliśmy dobrą - nie upalną, ale ciepło i słonecznie lubimy nasze morze lubimy spacery plażą ..... szum morza, te fale ....... nie zawsze możemy wyjechać dalej, ale mam nadzieję zawitać jeszcze w podobne rejony dziewczynki umaziane błotem słodkie a Ty gdzie się zagubiłaś w tym błocie ? ;P pisz trochę wiecej co u Ciebie / u Was ? lampy znalazłaś ?? ja chwilowo na lampy nie mam czasu, bo wciąż się nie zdecydowałam na 100% ale uzupełniam wyposażenie kuchni i korzystam z wyprzedaży z kilku dobrych sklepów (oczywiście online, bo na zakupy stacjonarne to już czasu i siły nie starcza) zresztą uwielbiam kupować w necie, teraz tyle fajnych sklepów ma sprzedaż internetową, że nic tylko korzystać, a jeszcze, gdy są promocje, czy wyprzedaże to już w ogóle nie musze do większego miasta jeździć byłam w piątek i szczerze Wam powiem, że to już nie dla mnie, zmęczona strasznie ........ a tak usiąde na kanapie, lub wieczorem przed snem w łóżku z tabletem i w ciszy wybieram, przeglądam tak można kupować u siebie wkleiłam kilka moich ostatnich nabytków zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ja już niestety w domu (nie to, żeby w domu było źle, ale tamten raj się skończył :/ ). Na szczęście mam urlop do końca sierpnia to sobie jeszcze podogadzam... sprzątaniem na przykład Temat lamp na razie przycichł. Potrzebuje już chyba 3, a może i 4 ale jedna, którą wypatrzyłam kosztuje blisko klika to mi trochę motywacja spada Za to szaleję na zalando Do domu to mi raczej nic nie brakuje. Szukam jedynie jakiejś solidnej wyciskarki do czosnku, bo kilka sztuk ostatnio zajechałam :/ Lecę obczaić Twoje nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsjuyukdh7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 chcesz pomalowac tez moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 czad sama malowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Hybrydowe czy zwykłe Zdolniacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 chcesz pomalowac tez moje? Tak. Daj. czad sama malowałaś ? Tak. Sama. Hybrydowe czy zwykłe Zdolniacho Zwykłe Kropki tylko trochę za duże dobrałam :/ Ale i tak jest śmiesznie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 jeeessoo to dawaj do mnie Asiulka..Ty masz jeszcze 2 tyg urlopu, a ja od dzisiaj juz szkola wiec urlop wykorzystasz u mienja, przy okazji malowania bedzie zwiedzanie smieszne? czaderskie i ten misiek jaki slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 zdolna jesteś jakiś patent na kropki ?? wykałaczka czy inna metoda ?? to ja dziś też spróbuj, ale może kropki na 1-2 (bez szaleństw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) http://www.konadnail.pl/uploads/product/product1649image1.jpg Nazywa się to sonda. Na allegro są poniżej 2 zł. Kupiłam 3 sztuki z różną grubością końcówek I lubię też ten produkt: http://p.alejka.pl/i2/p_new/02/57/top-choice-pielegnacja-i-zdobienie-paznokci-lakier-do-zdobienia-paznokci-bialy_0_b.jpg On ma taki cienki pędzelek jak do zdobień, ale ma też pod zatyczką taką rurkowatą cieniuseńką końcóweczkę, którą jak przez tubkę wyciska się kropeczki - bardzo precyzyjnie działa Wygodniejnsze niż sonda, bo nie trzeba sie lakierem babrać. Ale misia to już tą sondą trzeba Tutaj na zdjęciu widać te do wyciskania końcóweczki: http://static.wizaz.pl/kosmetyki/foto/7413_250.jpg Inglot i top choice to oferuje Innych firm nie mają tych sprytnych igiełek do wyciskania. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts