slonko 17.08.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 aaaa no to fajne Inglota kupujesz w necie ? bo wiesz, że mnie ostatnio tylko taki zakupy interesują no nic, dziś zrobię wykałaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Kupuję raczej top choice w każdej zwykłej drogerii, bo inglota też nie mam u siebie. Poza tym nie lubię inglota i jest drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 p.s. możesz też łebkiem od szpilki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.08.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Zazdroszczę urlopu Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie Pazurki odlotowe Misiu odlot Jak go zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Szkolenie u mnie, na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A dla tych którzy nie dotrą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 24.08.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ale świetne paznokcie ;-] Mnie wkurza to że jak nie mam wzmocnionych żelem to zawsze swoje połamie . Kurde ja potrafię połamać nawet króciutkie paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.08.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Czyli że potrzebujesz dobrej odżywki Posłałam dzisiaj swoją dwulatkę do przedszkola. Chyba będzie dobrze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.08.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Asiu, czemu takie maleństwo już do przedszkola? I czemu w czasie urlopu Mamy? I czemu jeszcze w trakcie wakacji?? Oj, chyba za dużo "czemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ... Posłałam dzisiaj swoją dwulatkę do przedszkola. Chyba będzie dobrze, nie? bardzo dobrze moje obie poszły jak miały po 2 latka i to była najlepsza decyzja z możliwych Asiu, czemu takie maleństwo już do przedszkola? I czemu w czasie urlopu Mamy? I czemu jeszcze w trakcie wakacji?? Oj, chyba za dużo "czemu" pozwolę sobie odpowiedzieć jak ja to widzę: zakładam że teraz jest tydzień adaptacyjny w przedszkolu, jest mniej dzieci, panie mogą łatwiej nawiązać kontakt z nowymi maluszkami... dziecko przez tydzień się wypłacze trochę i jak się wrzesień zacznie będzie mu łatwiej wśród pełnej już grupy dzieci - moja starsza tak właśnie miała w swoim przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.08.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dokładnie, dzisiaj była adaptacja. Tylko półtorej godziny. I tak będzie do końca mojego urlopu - jeszcze kilka takich krótkich wizyt na zapoznanie się ze środowiskiem. No mam moralniaka. Pomimo, że wszystkie mamy, które posłały dzieci w tym wieku chwalą sobie. Moje nie płacze. Najwyżej bije i gryzie, ale płakania się nie spodziewam. Albo mnie zaskoczy i będzie grzeczna ale paradoksalnie to najmniej istotne jaka będzie reakcja. Ważne jakie będzie jej przeżycie :/ No taka sytuacja Chyba tylko ja panikuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.08.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Masz rację Karolina, każdy to widzi inaczej A ponieważ dotyczy to sfery indywidualnych decyzji rodziców, anuluję pytania Asia, próbowałam kiedyś robić takie kropki na pazurkach, bo mam taką sondę, ale zawsze mi wychodzą brzydkie nierówne kleksy. Tobie wyszły super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.08.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No to spróbuj jeszcze tym wyciskanym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Dokładnie, dzisiaj była adaptacja. Tylko półtorej godziny. I tak będzie do końca mojego urlopu - jeszcze kilka takich krótkich wizyt na zapoznanie się ze środowiskiem. No mam moralniaka. Pomimo, że wszystkie mamy, które posłały dzieci w tym wieku chwalą sobie. Moje nie płacze. Najwyżej bije i gryzie, ale płakania się nie spodziewam. Albo mnie zaskoczy i będzie grzeczna ale paradoksalnie to najmniej istotne jaka będzie reakcja. Ważne jakie będzie jej przeżycie :/ No taka sytuacja Chyba tylko ja panikuję... ja też prowadzałam starszą tak na trochę... rodzice wszyscy stali pod drzwiami i nasłuchiwali... płaczu było dużo i zgadywaliśmy czyje dziecko płacze, by sobie jakoś rozładować to napięcie... moja płakała po tygodniu dopiero... nie dużo, najwięcej w momencie jak zaczęli rodzice już przychodzić po dzieci a mnie nie było jeszcze... ale szybko się zaaklimatyzowała i nawet w weekendy chciała chodzić młoda już była rzucona na głęboką wodę - poszła od razu we wrześniu, ale do grupy ze starszą siostrą (warunkowo przyjęli 2latkę wtedy) to przeszło u nas całkiem bez echa Asiulka nie zamartwiaj się będzie dobrze i gwiazdeczka nie będzie tego przeżywać... spodoba jej się i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Czyli że potrzebujesz dobrej odżywki Posłałam dzisiaj swoją dwulatkę do przedszkola. Chyba będzie dobrze, nie? Moja mlodsza miala 15mcy jak zaczela chodzic do przedszkola, wiec bedzie dobrze ja patrze na wysylanie dziecka do przedszkola od tej strony, ze dziecko nawiazuje kontakty z innymi dziecmi...to nie to samo co znajomi domowi czy tez zajecia z mamusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 15?? no Mel jesteś miszczem ale może tam u Was nie na typowych żłobków? tylko wszystko nazywa się przedszkole, co??? ... ja patrze na wysylanie dziecka do przedszkola od tej strony, ze dziecko nawiazuje kontakty z innymi dziecmi...to nie to samo co znajomi domowi czy tez zajecia z mamusia... dokładnie tak samo uważam i dlatego swoje słałam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.08.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Asia będzie dobrze czas leci, niedawno witaliśmy mała na świecie, a już do przedszkola poszła wiele też zależy od pań, jak dobrze zorganizują zajęcia, to nawet jeśli pojawi się płacz, czy tęsknota za mamą, to będzie to tylko naturalna reakcja dziecka, która szybko minie, a dziecko chętne wróci następnego dnia połową sukcesu jest nastawienie rodziców -wspierając dziecko i pokazując, że jest duże, a w przedszkolu jest super, daje lepsze rezultaty ale to zapewne wiesz i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 15?? no Mel jesteś miszczem ale może tam u Was nie na typowych żłobków? tylko wszystko nazywa się przedszkole, co??? tak dokladnie 15 jak miala 5mcy to poszlam do pracy i byla z niania, a miejsce w przedszkolu miala dostac od sierpnia, a ze napisali do mnie, ze miejsce jest juz od kwietnia to sie zgodzilam.. Zlobkow u nas nie spotkalam ale sama jestem ciekawa czy biora dzieci ponizej 1 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.08.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Pocieszyłyście mnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.08.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/8a5a13f4-7a99-463c-886c-da843503b736_zpsohliu7gb.jpg Przysięgam, że po tym paznokciowym szaleństwie będę przez najbliższy kwartał malowała pazury wyłącznie na beżowoszaroburo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts