asiazett 04.11.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No żebym Ci nie przypomniała jak się wzbraniałaś przed drineczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.11.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Oj no taka imprezka mnie minęła no cóż innym razem, wczoraj to ja na siłowni poty wyciskałam co by te słodyczowe kalorie spalić Dzień dobry, Asia przesyłka już we Wrocławiu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Już myślałam, że od rana drinkujecie:p Taaakie driny przegapiłam... buuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.11.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ...A na nieobecnych strzelam focha ... ej no bez takich... nie wiedziałam spędziłam wieczór na kłótniach z Łukaszem ustalać mieliśmy oświetlenie - skończyło się na fochu, bo nie chciał się zgodzić na moje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ha, kochana! Żebyś Ty widziała co ja na wczoraj miałam przygotowane Diana, wiem, już mi na maila powiadomienie przyszło. Jak tylko odbiorę to oblukam i zaraz gdzieś ją muszę schować - takiego wiekoluda. To będzie wyzwanie, bo do świąt musi Królisia jakoś przehibernować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ej no bez takich... nie wiedziałam spędziłam wieczór na kłótniach z Łukaszem ustalać mieliśmy oświetlenie - skończyło się na fochu, bo nie chciał się zgodzić na moje hehe No to tym bardziej trzeba było się wypiąć na niego i wyloozować z forumowymi koleżankami. Poza tym, to chyba nie z nim powinnaś ustalać oświetlenie tylko z nami, he? Obecność nieusprawiedliwiona. I Twoja Dianka też. W życiu trzeba mieć jakieś priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ooo dobrze gada. Nalać jej wódki Tylko nie wyskakuj, że za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No to tym bardziej trzeba było się wypiąć na niego i wyloozować z forumowymi koleżankami. W życiu trzeba mieć jakieś priorytety Właśnie http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/f040.gif A tak w ogóle, to jak sobie pomyślę o punktach oświetleniowych, to zaraz mam gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Hehe, uroki budowania. Pocieszę Cię, że tak perfekcyjnie wytyczyć to się chyba nie da. Komuś się udało umiejscowić wszystkie punkty optymalnie, nie zrobić czegoś za dużo, czegoś za mało? Ja bym sobie teraz jeszcze parę punkcików (włączników i kontaktów) dołożyła a lampy przesunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Hehe, uroki budowania. Pocieszę Cię, że tak perfekcyjnie wytyczyć to się chyba nie da. Komuś się udało umiejscowić wszystkie punkty optymalnie, nie zrobić czegoś za dużo, czegoś za mało? Ja bym sobie teraz jeszcze parę punkcików (włączników i kontaktów) dołożyła a lampy przesunęła A człowiekowi się wydaje, że usiądzie i wymyśli tak, żeby było dobrze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.11.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ło boziu, kilka dni mnie nie ma a tu baby harcują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ło boziu, kilka dni mnie nie ma a tu baby harcują... A co porabiasz jak Cię nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 przez ostatnie 5 dni spałam może w sumie 7 godzin, tyle roboty. własnie wysłałam ostatniego maila i idę spać. więc buzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ale imprezka mnie ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 przez ostatnie 5 dni spałam może w sumie 7 godzin, tyle roboty. własnie wysłałam ostatniego maila i idę spać. więc buzka! Wow! Dobrze. Znaczy się, że w formie jesteś Dobranoc Duś... Dobry wieczór Ślężankaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dobry wieczór Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co tam zielarskiego nabyłaś w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co tam zielarskiego nabyłaś w ostatnim czasie? I tu Cię zakoczę NIC Z bólem serca postanowiłam zakończyć sezon Szykuję się na przybycie brukarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Ha! A ja kupiłam: róże i malinki. Jutro cholerka muszę je posadzić Teraz będą przybywać? A to oni jeszcze nie wybrukowali co się należało? Edytowane 5 Listopada 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ha! A ja kupiłam: róże i malinki. Jutro holerka musze je posadzić Teraz będą przybywać? A to oni jeszcze nie wybrukowali co się należało? Koniecznie posadź Ja swoje róże które kupiłam posadziłam u mamy W przyszłym roku będę musiała dokupić bo mam nową koncepcję Oni zakończyli swoją pracę od razu ale wymyśliłam sobie nowe ścieżki, więc przyjadą dorabiać. Co z tym piecem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts