Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to tym bardziej trzeba było się wypiąć na niego i wyloozować z forumowymi koleżankami. Poza tym, to chyba nie z nim powinnaś ustalać oświetlenie tylko z nami, he?

Obecność nieusprawiedliwiona.

...

ehhhh... ciężkie warunki tutaj panują :D hehe

chcę omawiać z Wami właśnie - ale musimy szybko, bo elektryka już się od dziś rana kładzie i mężu sporo sam ingeruje :bash:

...Ja bym sobie teraz jeszcze parę punkcików (włączników i kontaktów) dołożyła a lampy przesunęła :yes:

mów gdzie :) to może mi się uda więcej przewidzieć

masz pw

mów gdzie :) to może mi się uda więcej przewidzieć

Tak na szybko, bo dziecię w przedszkolu czeka na odbiór ;)

np. tuż przy wejściu z garażu - nie ma guziczka, jest 3 kroki dalej takie ogólne centrum dowodzenia, a przydało by się jeszcze tak bezpośrednio, bo przecież częściej się z garażu wchodzi do domu niż przez główne drzwi wejściowe...

W salonie to gniazdek powinno być nasrane gdzie popadnie, bo umeblowanie może wędrować. A dopiero po czasie dochodzą lampeczki, miejscówki z lapkiem na kolanach, ładowarki do tel, etc. to się okazuje, że "tu by się przydało" :yes:

No i lampę nad stół jadalniany i ławę... Komuś udało się wymierzyć na tip - top? Mi jeszcze nigdy...

No to lecę. Ciao.

Po powrocie wypijam 3 drinki typu modżajto jednym ruchem (dzisiaj dentysta, to mi się należy odrobina relaksu przed :p)

Hej :bye:

Dentysta gdyby nie rachunek byłby bezbolesny ;)

Natomiast chciałam zarejestrować pewien precedens. Moje 3 miesięczne (od wczoraj dokładnie) dziecię usnęło wczoraj godzinie 16:00 i obudziło się dopiero o 5:30 dzisiaj :jawdrop: I to co ciekawe odłożyłam ją do łóżeczka przytomną = nie śpiącą... Jestem w szoku. Zuzia była śpiochem totalnym, ale tym rekordem Ala ją chyba pobiła... :D

Asiula to Ty masz takie ciupaleńkie maleństwo ???

Dawaj foty..

Niech ciocia sie troszkę pocieszy :)

Oj ciocia Ania, ciocia Ania :no:

A przez wątek nawet po łebkach nie chciało się przelecieć? Jasne, że mam tu fotki obydwóch moich maleństw ;) Dla ułatwienia podpowiem, że zacznij tutaj, a potem sukcesywnie idź w stronę teraźniejszości i na pewno jeszcze jakieś jagódki w tym lasku znajdziesz ;)

Cześć czołem kluski z rosołem!

Mój 4 miesięczniak poszedł spać o 21 i obudził się o 01 30, 03 30 a potem powitał z uśmiechem dzień o 05 30:bash: i gdzie tu sprawiedliwość...

Nie ma żadnej sprawiedliwości! :no: Znam nawet jednego 3,5 latka, który do tej pory wstaje kilka razy w nocy na siku i picie :bash: