asiazett 05.11.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co z tym piecem? Bardzo dobrze http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif A z jakim piecem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo dobrze http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif A z jakim piecem? Poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No, czekam Myślę i myślę i zaraz mi się mózg zużyje od tego myślenia o co kaman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wygląda na to że nie dostałaś ode mnie poprzedniego e-maila Teraz doszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No już odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.11.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No już odpowiedziałam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dzien dobry zeby nie bylo ze z golymi recyma przywedrowalam to mam cosik na wkupne i druga porcja mojito to jak ? przygarniecie mnie kicie do grona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.11.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Masz szczęście że po 13 bo mu tu damesy same przed 13 nie pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Nooooo 13:15 dokladnie u mnie pokazalo... Ale ja jak to ja... lubie odbijac od grupy... nie jedna kuuulezanka na forum moze to potwierdzic wiec czekam niecierpliwie na przygarniecie mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.11.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No to tym bardziej trzeba było się wypiąć na niego i wyloozować z forumowymi koleżankami. Poza tym, to chyba nie z nim powinnaś ustalać oświetlenie tylko z nami, he? Obecność nieusprawiedliwiona. ... ehhhh... ciężkie warunki tutaj panują hehe chcę omawiać z Wami właśnie - ale musimy szybko, bo elektryka już się od dziś rana kładzie i mężu sporo sam ingeruje ...Ja bym sobie teraz jeszcze parę punkcików (włączników i kontaktów) dołożyła a lampy przesunęła mów gdzie to może mi się uda więcej przewidzieć masz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Push the button: -> przygarniecie mie KLIK! Zrobione! Meliska dołączyła do wino - grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 mów gdzie to może mi się uda więcej przewidzieć Tak na szybko, bo dziecię w przedszkolu czeka na odbiór np. tuż przy wejściu z garażu - nie ma guziczka, jest 3 kroki dalej takie ogólne centrum dowodzenia, a przydało by się jeszcze tak bezpośrednio, bo przecież częściej się z garażu wchodzi do domu niż przez główne drzwi wejściowe... W salonie to gniazdek powinno być nasrane gdzie popadnie, bo umeblowanie może wędrować. A dopiero po czasie dochodzą lampeczki, miejscówki z lapkiem na kolanach, ładowarki do tel, etc. to się okazuje, że "tu by się przydało" No i lampę nad stół jadalniany i ławę... Komuś udało się wymierzyć na tip - top? Mi jeszcze nigdy... No to lecę. Ciao. Po powrocie wypijam 3 drinki typu modżajto jednym ruchem (dzisiaj dentysta, to mi się należy odrobina relaksu przed ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hej Dentysta gdyby nie rachunek byłby bezbolesny Natomiast chciałam zarejestrować pewien precedens. Moje 3 miesięczne (od wczoraj dokładnie) dziecię usnęło wczoraj godzinie 16:00 i obudziło się dopiero o 5:30 dzisiaj I to co ciekawe odłożyłam ją do łóżeczka przytomną = nie śpiącą... Jestem w szoku. Zuzia była śpiochem totalnym, ale tym rekordem Ala ją chyba pobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Asiula to Ty masz takie ciupaleńkie maleństwo ??? Dawaj foty.. Niech ciocia sie troszkę pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cześć czołem kluski z rosołem!Mój 4 miesięczniak poszedł spać o 21 i obudził się o 01 30, 03 30 a potem powitał z uśmiechem dzień o 05 30:bash: i gdzie tu sprawiedliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Asiula to Ty masz takie ciupaleńkie maleństwo ??? Dawaj foty.. Niech ciocia sie troszkę pocieszy Oj ciocia Ania, ciocia Ania A przez wątek nawet po łebkach nie chciało się przelecieć? Jasne, że mam tu fotki obydwóch moich maleństw Dla ułatwienia podpowiem, że zacznij tutaj, a potem sukcesywnie idź w stronę teraźniejszości i na pewno jeszcze jakieś jagódki w tym lasku znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cześć czołem kluski z rosołem! Mój 4 miesięczniak poszedł spać o 21 i obudził się o 01 30, 03 30 a potem powitał z uśmiechem dzień o 05 30:bash: i gdzie tu sprawiedliwość... Nie ma żadnej sprawiedliwości! Znam nawet jednego 3,5 latka, który do tej pory wstaje kilka razy w nocy na siku i picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dzięki Aśku. Ale kruszyna i jakie ma pomarścione topy Chyba się zarażę i znowu coś sobie machne bo juz moja pora. Ruja mi się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hehe , wiesz co, że ja też chyba jeszcze kiedyś sobie machnę, a co? W końcu przymus społeczny przyszłych podatników produkować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No Ja mam całkiem niezłe wyniki w produkcji A skoro komus cos dobrze idzie to powinien robic to do czego jest stworzony, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts