asiazett 07.11.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No to słowo na niedzilę... Idźcie i rozmnazajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Spoko, a do niedzieli możemy się cieszyć wolnością. Ej, a może ta moja Mała Najmniejsza w coś się ze mną bawi, bo ona znowu usnęła o 11:00 i do teraz śpi, idę ją budzić... To chyba nie jest śmieszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Asiu, przepraszam, ze tak z grubej rury, ale to nie jest normalne. Naprawdę. Idź z nia koniecznie do lekarza i powiedz, ze coś jest nie halo. Lepiej być nadmiernie wydyganym niz cos zaniedbać. Mówię to Ja...matka polka. Moja najmłodsza stale spała. Wyladowalismy w Centrum Zdrowia Dziecka i jako 4 tygodniowe maleństwo, schodziła nam z tego świata. Po wielu powaznych i dośc inwazyjnych badaniach, okazało się, że jest 10 dzieckiem w Polsce z ta chorobą Naprawdę wiele juz przeszłam i końca nie widać, dlatego jak cos mi nie gra, staram się zapalic czerwona lampke. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ze tak z buciorami w Wasze zycie się wpierniczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Asiu, przepraszam, ze tak z grubej rury, ale to nie jest normalne. Jak mogłabyś inaczej Troszkę Cię już tutaj zdążyłam popodczytywać Ale wracając do sprawy - nie przepraszaj i nie wpierniczasz się tylko radzisz, więc dzięki (po to też o tym mówię, bo zawsze znajdzie się tutaj ktoś mądry, kto coś podpowie ) 13.11 idziemy na szczepienie, to nie omieszkam powiedzieć doktorkowi co się działo. Do tego czasu będę bacznie obserwować rozwój sytuacji. Na chorą nie wygląda - chichra się do mnie non stop. Podejrzewam, że odsypia może skok rozwojowy, bo ostatnio chyba była trochę bardziej nerwowa. Normalnie dałabym jej spać ile wlezie, bo wydaje mi się, że dziecko jak śpi tzn, że tego potrzebuje, ale z Zuzią też pozwalałam jej spać ile chciała (7 - 8 h ciągiem) i skończyło się, że dziecko po miesiącu wylądowało w szpitalu na niedowagę, bo tak mało zjadała w tych rzadkich przerwach od snu... Tak więc już wiem, że dziecko mądrzejsze od dorosłego nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja dodam od siebie, ze moja Asienka tez tak spiochala sobie dlugo, kolezanka byla w szoku, bo jej corka 15minutowe drzemki tylko robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jesli chodzi o moje doświadczenia to zasugeruje obserwacje pod katem, opuchlizny.Obserwuj rączki i nózki.Czy nie wydaja Ci się napiete, nabrzmiałe, twardawe.To wyglada jakby dziecko podchodziło wodą.Jak lekko wbijesz w noge kciuk to zostaje małe wgłebienie. Zasugerowałabym równiez badania krwi pod katem białka całkowitego oraz pod katem anemii.Karmisz cycorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja dodam od siebie, ze moja Asienka tez tak spiochala sobie dlugo, kolezanka byla w szoku, bo jej corka 15minutowe drzemki tylko robila .....to ma niekorzystny wpływ na rozwój. Dziecko nie ma kiedy być aktywnym no i rytm jest zdrowo rozpieprzony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ania obie dziewczynki, moja i kolezanki, maja juz po 3 latka i aktywne, nie ma problemow z nimi, w przedszkolu tez sobie radza, moja to takim szefem w grupie byla nie dala sobie w kasze dmuchac...ciekawe po kim to ma... a ostatnio to slysze: cio kakao kakao, kakao nie tytyka bo ne ma patyka zatkalo kakao?kakako nie zatyka bo nie ma patyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 moja to takim szefem w grupie byla To po Mamusi Tak - karmię sobą i oblukam dzisiaj stópki według wskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 jestem i zobaczylam foteczke http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif pozwol ze przelece cie tu od poczatku co? obiecuje ze nie bedzie bolec http://www.pic4ever.com/images/reading.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Asia a masz foteczke jak sie niunia urodzila? taka umazana ja mam moich dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 M. Aż się boję zapytać - jakie jeszcze masz fetysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.11.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hehe , wiesz co, że ja też chyba jeszcze kiedyś sobie machnę, a co? W końcu przymus społeczny przyszłych podatników produkować, nie? ja też zaczynam produkcję zaraz po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 M. Aż się boję zapytać - jakie jeszcze masz fetysze nie ma czego sie bac... takie zdjecia sa slodkie no mam jeszcze fotki jak moj m w stroj doktora sie przebieral i siebie podlaczona do kroplowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 To po Mamusi Tak - karmię sobą i oblukam dzisiaj stópki według wskazań Nie stópki. Ciałko pomiedzy kostka a kolankiem. Ręce nie dłonie od nadgarstków do łokci i paluszki. Cipcię też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Melisa, stwierdzam zupełnie obiektywnie, że Ty zdrowo powalona jesteś... Dziecko w maziach na forum ???? Idę szukać Ci specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nie na forum.... w domu w prywatnej galerii ale specjalisty mozesz poszukac dla mnie, tylko nie dzisiaj bo na fazie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ...no mam jeszcze fotki jak moj m w stroj doktora sie przebieral i siebie podlaczona do kroplowek pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts