marimag 07.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Znalezienie TAKIEGO !!!! specjalisty dłupo potrwa więc spokojnie. Świruj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 niemoge pokazac.. to forum i net... a wiadomo nie da sie tego ze strony internetowej pozbyc pozniej ale sa rozkoszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 zamazuj twarze i dawaj - chociaż scenerię obadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Znalezienie TAKIEGO !!!! specjalisty dłupo potrwa więc spokojnie. Świruj dalej http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 chocbym chciala to nie moge, wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aaaaa... No to już sprawdzam... rączki ok (nie zostaje dołeczek po poalcu nóżki ok. a do cipci się teraz nie dopcham, bo śpi Pacjentka Jutro rano dla pewności powtórzę badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.11.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 to następnym razem nie rób ochoty ja się już nakręciłam a tu co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 chocbym chciala to nie moge, wybacz He, bo nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Sprawdzaj Asiu.Buzie też.Czy nie ma podpuchnietych oczu, napiętej i sztywnej skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 He, bo nie masz mam a takie tanie chwyty na mnie nie dzialaja ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 to następnym razem nie rób ochoty ja się już nakręciłam a tu co Karolina, lepiej nakrec sie na M, ktory pewnie czeka z utesknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dzień dobryAsiu ja słyszałam że jak dziecko dużo śpi to trzeba kontrolować wagę bo może za mało jeść i spać z osłabienia ale widzę że już wszystko wiesz bo doświadczona mama jesteś i jestem pełna podziwu że dzieci mogą tyle spać i że tu takie produkcje następują, ja mam jedno i mi dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 diana_teresa, ile twoje jedno dzieciatko ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 diana_teresa, ile twoje jedno dzieciatko ma latek? Całe dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Całe dwa ooo to moja mlodsza cale 3 4listopada skonczyla wiec jeszcze troszke i zacznie sie akcja u ciebie zbliza si eokres buntu ktory trwa do lat 6 wiem bo moja skonczy w grudniu 6 i jej w koncu przeszlo to kiedy plan na drugie? u mnie maz nie chcial, a ja tak wiec sama go dosiadlam.. nie wiedzial kiedy i zaszlam rety jaka jego mina byla gdy test mu pokazalam widok bezcenny :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No właśnie u mnie nie ma planu na drugie, moje dziecię jest tak energiczne że mniej więcej za pięcioraczki wyrabia normę, w dodatku wystarczy mi wspomnienie porodu by wiedzieć że nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ja nie rodzilam naturalnie bo mialam dwa razy cc, ale tez nie mam milych wspomnien po pierwszej, strasznie dlugo do siebie dochodzilam, mdlalam itp... natomiast po drugiej cc juz tego samego wieczoru mialam chec lazikowac po szpitalu, nie pozwolono mi to nastepnego dnia jak o 6 rano wstalam pod prysznic tak pozniej ciagle chodzilam z corcia po oddziale ale ja juz czulam ze chce miec kolejne.... to bylo mocniejsze ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Dzień dobry Asiu ja słyszałam że jak dziecko dużo śpi to trzeba kontrolować wagę bo może za mało jeść i spać z osłabienia ale widzę że już wszystko wiesz bo doświadczona mama jesteś i jestem pełna podziwu że dzieci mogą tyle spać i że tu takie produkcje następują, ja mam jedno i mi dość O, to tak jak ja - mój mały też ma dwa lata i tyle energii, co ja nie mam nawet po wypiciu wanny redbulla:bash: Sam poród jakoś mnie nie przeraża ale gdybym miała znowu położyć się w ciąży, to od razu mi się drugiego odechciewa. Może w dalszej przyszłości.. Choć instynkt trochę ze mną walczy - Na razie przegrywa;) I zazdroszczą Wam dziewczyny, że tak chcecie się rozmnażać, ja mam chęć od razu na takie odchowane. Koleżanka pociesza mnie, że jeden egzemplarz może być absorbujący a inny bezproblemowy ale boję się kusić los;) Edytowane 8 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.11.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No tak - zaprojektować dzieciaka jeszcze się nie da A ja z kolei to lubię te takie najmniejsze, full obsługowe, ale i najwdzięczniejsze, co to nogą nie tupnie, miny nie zwiesi, na złość nie zrobi i focha nie strzeli. A jak już zaczne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ja kocham dzieci... ale mnie przed kolejnym powstrzymuje fakt dwupaka osiwialabym majac teraz dwójkę maluszkow... okres ciazy u mnie masakra ... nawet tabletki hamujace wymioty (sorrki) nie pomagaly... 4miechy lezalam, konalam a corcia sama soba sie zabawiala biedulka... martwila sie o mnie, jak mialam rozmowna z kibelkiem to mi papier przynosila i po plecach klepala ale nie nie nie...ja juz nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts