marimag 08.11.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No tak - zaprojektować dzieciaka jeszcze się nie da A ja z kolei to lubię te takie najmniejsze, full obsługowe, ale i najwdzięczniejsze, co to nogą nie tupnie, miny nie zwiesi, na złość nie zrobi i focha nie strzeli. A jak już zaczne to To wtedy kolejne Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.11.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No właśnie te "potrzeby ciąży" vs. potrzeby pierworodnego... mnie chcieli pod koniec do szpitala położyć, ale się nie dałam, bo co ja z dzieckiem zrobią? A moja Zuzia 2 - 3 x nagle, ni z gruchy, nie z pietruchy zerwała się z kanapy, pobiegła do kibla i miała "tą" udawaną przypadłość ... Empatia poziom + 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.11.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 To wtedy kolejne Asiu I tak właśnie Ala jest wśród nas Przywołam wcześniejszy wniosek: żeby robić to co wychodzi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 I stąd własnie u nas druzyna piłkarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A moja Zuzia 2 - 3 x nagle, ni z gruchy, nie z pietruchy zerwała się z kanapy, pobiegła do kibla i miała "tą" udawaną przypadłość ... Empatia poziom + 100 Widać kobitka od dziecka ćwiczy coby ją później uroki ciąży jej nie zaskoczyły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.11.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Coś pozytywnego A ja wtedy miałam takie wyrzuty sumienia, że dziecko na to patrzy biedne A w pierwszej ciąży wszystko było tip - top. Zero dolegliwości, zero dezorganizacji... Znowu niesprawiedliwość, bo powinno być odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Asiu priv poleciał i nie ukrywam, że czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.11.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ales się Mari wylaszczyła na avatarku Byliśmy w niedzielę na pchlim targu Upolowałam... Tadam... http://imageshack.us/a/img404/9363/27yj.jpg http://imageshack.us/a/img14/3805/sm73.jpg http://imageshack.us/a/img24/831/qt82.jpg http://imageshack.us/a/img132/180/3dmx.jpg http://imageshack.us/a/img10/7103/of1i.jpg http://imageshack.us/a/img823/265/mr2g.jpg http://imageshack.us/a/img32/3620/cuos.JPG Oczywiście śmignę je na biało, ale to zdecydowanie wiosną/latem, jak będzie cieplej w garażu Tripp Trapp to wprawdzie nie jest, ale to co jest, jest bardzo, bardzo spoko Cena pytacie? Całe 35 zł! Nawet się nie targowałam, hehe... Edytowane 12 Listopada 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Wow super polowanie, no ale najsłodsza córa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.11.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Sie wie Modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 cacuszek oczywiście z Zuzelka a krzesełko fajne - lubię takie polowania i zazdroszczę że masz gdzie... ja to muszę 60km jechać na takie składowisko... nie koniecznie się to opłaca jak się wraca z pustymi rękami (najczęściej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.11.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 swietne krzeselko! a jaka modelka? teraz musisz polowac na drugie - bo na czym bedzie mlodsza siedziec jak podrosnie? bedzie wojna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.11.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 lubię takie polowania i zazdroszczę że masz gdzie... ja to muszę 60km jechać na takie składowisko... nie koniecznie się to opłaca jak się wraca z pustymi rękami (najczęściej) Eee, ja chyba nigdy nie wróciłam z pustymi rękami No może z 1 x Też muszę dojechać - ze 20 km, ale fakt, że to nasze jest duże targowisko. Choć i tak nie kupilam tego co zaplanowałam No to co? Trzeba będzie jechać znowu swietne krzeselko! a jaka modelka? teraz musisz polowac na drugie - bo na czym bedzie mlodsza siedziec jak podrosnie? bedzie wojna! Małej babcia obiecała pod choinkę... tzn. obiecała z Mikołajem się dogadać i złatwić nowe Takie z barierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mari się wylaszczyła ? To przeca Ja ! No tak ciutek naciagam rzeczywistość, ale całą sobą czuję ją Krzesełka bardzo fajowe. Ceny nawet nie skomentuję, ale uszy dziecka muszę Czy wszystkie dzieciaki zapierniczają ciągle na bosaka ??? U mnie to samo. Juz nawet vanish, nie chce ze mną współpracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Aaaa zapomniałam...Asiu a gdzie jest ten pchli targ ?Masz coś fajnego z rękawie ?Warto tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.11.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Targowisko jest we Wro. Tobie z Wawy to chyba by się mało kalkulowało I w Wawie pewnie macie nie jedno takie miejsce. A w ogóle te takie wystawki to domena Wielkopolski zdaje się Tam to na każdym kroku wystawkowo Słynna miejscowość Czacz pod Poznaniem Mari się wylaszczyła ? To przeca Ja ! No tak ciutek naciagam rzeczywistość, ale całą sobą czuję ją Jestem skłonna nawet uwierzyć, że równie pięknie śpiewasz Czy wszystkie dzieciaki zapierniczają ciągle na bosaka ??? U mnie to samo. Juz nawet vanish, nie chce ze mną współpracować! Ja dzieciakowi nie każę nosić W przedszkolu nosi bez szemrania, ładnie przebiera kapciuchy ogrodowe (latem) przy każdym przekroczeniu progu tarasu. A dla skarpetek i rajstopek to uważam, że nie będę popłochu w domu siać. Tak robili moi teście całej 4 swoich dzieci - wieczne jazdy o "łapcie". Wolę dziecku świat pokazywać, niż tracić energię na takie rzeczy. Sama czasem jak chce to sobie zakłada. I w ogóle w weekendy sama się ubiera. Wygląda wtegu jak papuga, ale frajdę ma niesamowitą więc cieszy mnie taki obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O wow ale modelka! Jak to jest, że dziewczynki ładnie pozują d zdjęć, a chłopaki zaraz się gdzieś obrócą, skrzywią i uciekną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Pewnie, ze w stolicy sa ale ceny jak za zboże. Jaki to pchli targ, gdzie ceny przewyższaja Paryż Mam sprawdzone wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.11.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O, no moja modelka to też musi mieć moment! Poza tym Zuźka to się bardziej odnajduje w roli fotografa dać jej aparat do ręki... i tyle dzieciaka widzieli Natomiast znam niejednego modela, co jak tylko widzi, że ktoś fotki strzela to od razu zaczyna się prężyć i uśmiechy ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O, no moja modelka to też musi mieć moment! Poza tym Zuźka to się bardziej odnajduje w roli fotografa dać jej aparat do ręki... i tyle dzieciaka widzieli Natomiast znam niejednego modela, co jak tylko widzi, że ktoś fotki strzela to od razu zaczyna się prężyć i uśmiechy ćwiczyć U nas wszystkie fotki poruszone, na każdym sprzęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts