Magda_lena85 13.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 aaa nie wiem czy dobrze kojarzę, że Marjelka miała u córki też scianę szafami zabudowaną? efekt był super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A Ja mam pomysła.. Nie wiem czy już taka propozycja nie padła .... Zrobiłabym zabudowę na całą szerokośc wneki. Ma od frontu wygladać jak jedna wielka szafa ale w środku, małe oszustwo. Z lewej gdzie najwiekszy skos, dałabym półki bieliźniane. Kolejny "słupek" to drążki góra- dół. Kolejna część, wygladająca niepozornie to ukryte w szafie "tajemnicze miejsce" małej ( oczywiście, całe forum już je zna, ale co tam ) Gdy mała dorośnie, oleje, wyjdzie a szafy, dołozysz w środku, półki, drązki, pudła czy koszyki i bez zbędnej rujnacji, wykorzystasz całą szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kolejna część, wygladająca niepozornie to ukryte w szafie "tajemnicze miejsce" małej ( oczywiście, całe forum już je zna, ale co tam ) Marimag jesteś dzisiejszy Mistrzu :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ale regał już kupiony by wstawić w prostokątną część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Marimag jesteś dzisiejszy Mistrzu :lol2::lol2: ale regał już kupiony by wstawić w prostokątną część Nie kumam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 chodziło o schowek o którym wie całe forum świetnie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 no w tą część co na wizce Asia pokazuje - to już drążki i półki czekają gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 To sie pospieszyła :bash: To po co pyta ? Sorki dziewczyny ale pieprznęłam się dziś w głowę i ciężko myslę Magda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 a bo pyta by się we wątku coś działo biorę przykład z niej i też tak pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Aaaa ! Takie buty...tzn. szafa. Jak tak bardzo chce ruchu, to Ja jej tu taki ruch urządze, że głowa mała. Co do szafy... Drążki mozna zawsze obciąć, drzwiczki oddac kolezankom i dokupic nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Asiek kurna na zielono się świecisz a gdzie Tyś polazła !!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dzięki Magda, lecę zobaczyć Mari - a po co jej ten schowek? Sama garderoba może pełnić juz taką funkcję przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Asiek kurna na zielono się świecisz a gdzie Tyś polazła !!!!!????? No jestem, jestem. Tylko u Marimag nie mogę wyjść ciągle z długów i tak się ganiamy po wątkach. U Ciebie też mam oświetlenie zaległe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zakupione dràżki można zawsze wykorzystać do małżeńskiej sypialni tj. garderoby:p Od razu wiedziałam, że tylko tak mogą skończyć odcięte drążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dzięki Magda, lecę zobaczyć Mari - a po co jej ten schowek? Sama garderoba może pełnić juz taką funkcję przecież Zabij mnie a nie wiem co autor miał na mysli... Zdania złożone i to mocno...poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.11.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Akcja kryptonim: "pokój Ali" rozpoczęta Wczoraj... Weekend najprawdopodobniej spędzimy w Ikei dokupując zaplanowane mebelki Zaczęłam powoli przygotowywać sobie listę zakupów. Plądrując stronkę zorientowałam się, że dywan Stockholm jest we Wro niedostępny Sprawdzam w takim razie gdzie jest...? Nigdzie! W Łodzi 1 sztuka i w Katowicach 3 sztuki . W pozostałych nie ma Lekka panika? Coś nie tak. Jak może brakować? Przecież to jest w miarę nowy prdukt, nie możliwe, żeby wycofywali Czy będą jeszcze? Kiedy? Zapisałam się na powiadomienie, kiedy się pojawią. Dzwoni tata... Pytam, "gdzie jesteś?" (zawsze jak jedzie gdzieś daleko to dzwoni, bo musię nudzi, wtedy wszystkie poważne problemy życiowe ze mną omawia. Na żywo nie pogada, "Pod Wadowicami" - odpowiada. Hurra! Będzie wracał przez Katowice! Jak na zamówienie. A ja myślałam, że takie rzeczy to tylko w filmach Kupił! (parę momentów grozy przy tym zaliczyłam: "dobra podjadę Ci, ale jak Ikea będzie blisko, bo jak dużo w miasto trzeba wjeżdżać to nie jadę. Poza tym nie wiem, czy będe miał miejsce, bo załadowany będę wracał" , dzwonię do Ikei Katowice: "Są te dywany?" "Sprawdzę... Jest jeden. Nie mogę odłożyć, nie robimy rezerwacji" , ojciec dzwoni z Ikei: "Nie ma tu żadnego takiego" "No czekaj jest. Ale to nie jest dywan, to makatka jakaś" ... Przywiózl mi wieczorem. No powiem Wam, że najdroższa makatka ever! Ładny! Ale nie wygląda na swoją cenę. Kiedyś kupiłam identyczny (wzór wiadomo dużo brzydszy) bawełniany (stockholm jest wełniany) za 15,99 zł! Chyba nawet rozmiar miał identyczny Koleżanki się śmiały z mojego zakupu. Ojciec skwitował kilkoma wymownymi spojrzeniami i komentarzem: "To nawet nie leżało dziale dywanów. Leżało na dziale z makatkami :mad:". Nie ma kuźwa takiego działu Odpindaczcie się od mojego dywanika Nawet Maniek w jedną chwilę mi go zdeptał i pobrudził. Daro każe oddawać. No mówię Wam - czeski film A tak po prawdzie - też na oko dywanem bym tego nie nazwała Gryzący jest No i duuużo za drogi ZOSTAJE Z NAMI! :yes: Chłopak od burzy w pokoiku Ali stawił się dzisiaj zgodnie z zapowiedzią. Pospisywał, poustalał, pojechał. Po zakupy. Płyty, waty, folie, grunty, wkręty, kleje... Farby później. Ścianka będzie na całości. Kolor: [http://imageshack.us/a/img571/7327/75s7.jpg Miętowe orzeźwienie, Śnieżka Satynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 no dziś dzień Ci rozpoczął się ciekawie najbardziej mi się podoba ten fragment: ... Daro każe oddawać. ... Gryzący jest No i duuużo za drogi ZOSTAJE Z NAMI! :yes: ... :lol2: ahhh kobiety :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.11.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Wow dzieje się, no ale akcja z dywanem masakra, szkoda tylko że jakoś nie adekwatna do ceny, choć w sumie dywany wełniane są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ...Ścianka będzie na całości... a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.11.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 "To nawet nie leżało dziale dywanów. Leżało na dziale z makatkami :mad:". Nie ma kuźwa takiego działu Odpindaczcie się od mojego dywanika Nawet Maniek w jedną chwilę mi go zdeptał i pobrudził. Daro każe oddawać. No mówię Wam - czeski film A tak po prawdzie - też na oko dywanem bym tego nie nazwała Gryzący jest No i duuużo za drogi ZOSTAJE Z NAMI! :yes: :rotfl:Ale jaka cenna ta makatka - poszukiwana w całym kraju:D Nie mogę doczekać się efektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts