Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy Wasi mężczyźni też nie mogą utrzymać języka za zębami i zdradzają co mają Wam zamiar kupić na prezent?

Nie, u mnie jest jeszcze lepiej. Sama wysłałam mu link do aukcji na której ma kupić prezent dla mnie :rolleyes:

on zasponsoruje mi wiosną trawę z rolki do całego ogrodu :rotfl::lol2:

Pomyślałam że to nie taki głupi pomysł ale po przeanalizowaniu stwierdziłam że jak zdecydujemy się na sprzedaż domu to co mam rolki zacząć zwijać i zabrać ze sobą? :lol2::rotfl:

Dla mnie sprawa prosta. W takiej sytuacji musi wznowić procedurę ofiarowania prezentu świątecznego ;)

no to nowa mysz do kompa ;)

oprawki do okularow

rekawice do odsniezania samochodu ;)

albo jakies inne gadżety samochodowe...

To wszystko już było. Oprócz myszy! Zorientuję się w temacie, co jest na stanie jego kompie. I być może mamy to! :hug:

Ty, a swoją drogą to co Ty tak sypiesz tymi prezentami jak z rękawa. Doświadczenie masz jakieś czy co? ;) Hehe... :lol2:

ja nie pomogę, bo u nas nie daje się prezentów... paczka żelków/czekoladki tylko symbolicznie

U nas to tak na 6.12.

A takie z pompą prezenty to przez tatę mojego, bo on zawsze takie zobowiązujące daje, no to my też... co zrobić.

Ale jednego roku udało mi się zrealizować fajny patent. Dlatego, że Daro ma tak wszystko skumulowane w tym okresie zimowym i w zasadzie to jakbym mu chciała kupić krótkie spodenki to nie ma jak, stwierdziłam, że przez caaały rok "zbieramy" sobie prezenty. Czyli jak w wakacje natknę się na coś co by mu się przydało to kupowałam, ale nie dawałam na bieżąco tylko do tajnego schowka, a potem w grudniu wymieniliśmy się kupą fajnych i przydatnych rzeczy, czasem drobiazgów, ale za to trafionych. Dodatkowy plus był taki, że z kaski grudniowej nie trzeba było wyskakiwać i głowa miała o jedno zadanie mniej do zrealizowania. Same plusy. Tylko nigdy nam się nie udało tego powtórzyć, bo teraz jak coś kupię dla niego to nie wytrzymuję, żeby mu nie dać, hehe...

To wszystko już było. Oprócz myszy! Zorientuję się w temacie, co jest na stanie jego kompie. I być może mamy to! :hug:

Ty, a swoją drogą to co Ty tak sypiesz tymi prezentami jak z rękawa. Doświadczenie masz jakieś czy co? ;) Hehe... :lol2:

ojca - posiadam

męża - również

ba - nawet teścia

no i syna :)

kilka pomysłów z wymienionych już zrealizowane...mąż dopiero co miał urodziny, teść ma 11.12, do tego jeszcze synek ma imieniny 12.12 wiec tez lekko nie mam ;) :)

Nie, u mnie jest jeszcze lepiej. Sama wysłałam mu link do aukcji na której ma kupić prezent dla mnie :rolleyes:

Przynajmniej masz pewność że prezent będzie trafiony :D :lol2:

Dla mnie sprawa prosta. W takiej sytuacji musi wznowić procedurę ofiarowania prezentu świątecznego ;)

Trawa tyczyła się prezentu na urodziny :rotfl:

Na prezent świąteczny ma już pomysł (tylko nie wiem czy mu pozwolę na jego zakup :lol2:)

Edytowane przez Ślężankaaa

Przynajmniej masz pewność że prezent będzie trafiony :D :lol2:

I o to chodzi :rolleyes:

Trawa tyczyła się prezentu na urodziny :rotfl:

Na prezent świąteczny ma już pomysł (tylko nie wiem czy mu pozwolę na jego zakup :lol2:)

No to poprawka: wznowić procedurę ofiarowania prezentu urodzinowego ;)

Chwal się! Co? :popcorn:

No to poprawka:

No to poprawka: wznowić procedurę ofiarowania prezentu urodzinowego ;)

Chwal się! Co? :popcorn::

Nie ma czym ;) Wymyślił sobie że kupi mi nowy tel. Sony Xperia Z1 :/ Tylko ja się pytam po co skoro mój jest "generalnie" ;) OK? Odpowiedział mi że może w końcu oddam mu jego tel. bo wciąż grzebie w jego aplikacjach :lol2: Po prostu uważam że można inaczej ulokować tę środki ;) Niestety aktualnie nie mam pomysłu jak ;) :o

Skojarzyła mi się taka historia. Dziewczyna i chłopak. Młodzi. Razem. Na starcie swojego życia. Od czerwca mieszkają razem. Pracują. Odkładają na mieszkanie. We wrześniu dowiadują się, że będą mieli dziecko. Z tej okazji dumny tatuś za wszystkie odłożone do tej pory pieniążki - 1 500 zł (przypominam: na mieszkanie!) kupuje sobie najnowszy model jakiegoś tam telefonu tłumacząc, że "TO OSTATNI MOMENT KIEDY MOŻNA SOBIE COŚ KUPIĆ"

Ja się pytam: co z tymi mężczyznami? :bash:

Skojarzyła mi się taka historia. Dziewczyna i chłopak. Młodzi. Razem. Na starcie swojego życia. Od czerwca mieszkają razem. Pracują. Odkładają na mieszkanie. We wrześniu dowiadują się, że będą mieli dziecko. Z tej okazji dumny tatuś za wszystkie odłożone do tej pory pieniążki - 1 500 zł (przypominam: na mieszkanie!) kupuje sobie najnowszy model jakiegoś tam telefonu tłumacząc, że "TO OSTATNI MOMENT KIEDY MOŻNA SOBIE COŚ KUPIĆ"

Ja się pytam: co z tymi mężczyznami? :bash:

:o Zamiast wejść w rolę odpowiedzialnego ojca to on jak jakiś szczyl się zachował :evil:

Ania, powiedz, żeby dał Ci kasę (hehe), a jak Cię natchnie na jej wydanie to sobie wtedy coś kupisz ;) Jak ja bym chapła taki gifcik http://emotikona.pl/emotikony/pic/a-kuku.gif

Jakoś nie widzę tego aby mój m wręczał mi "kopertę" z taką zawartością :p :lol2: ;) Zobaczymy :D

Na chwilę obecną myślę jak sprowadzić tutaj jego prezent :confused:

U nas taki armagedon pogodowy że aż strach się bać:jawdrop:

Który?

http://imageshack.us/a/img38/2634/90i1.jpg

http://imageshack.us/a/img855/496/0tlo.jpg

Wydaje mi się, że fajniej wyglądał by u nas ten gumowy, ale ten skórzany ma miejsce na więcej pilotów (nawet nie chcę myśleć ile ich będziemy mieli, skoro teraz mamy 3), no i skóra to skóra - hehe... ;)

Muszę już kupić, bo potem nie zdąży dojść. Świąteczny szał już trwa. Nawet kurierzy maja opóźnienia :bash:

Edytowane przez asiazett