asiazett 05.12.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ej doczytałam, że ten pierwszy jest ze skóry ekologicznej wciąż jego obstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 nadrobilam zaleglosci hello i co z tym workosakiem? udalo sie zareklamowac? co do prezentow to ja tez mam problema... moj to z tych co prefumy okazjonalnie uzywa... pasek od spodni dostal juz ode mnie 2 skorzane.. zegarkow nie lubi i nie nosi, nie chce zadnego lancuszka czy cuus... 'skarpetki i bokserki-ma ich od groma! bona bierzaco kupuje..kurde on ma wiecej tego ode mnie i teraz ja mam dylemat...co jemu kupic? dostal maszynke elektr do golenia.. nie uzywa, lubi te zwykle reczne... za to moj tata uzywa juz od 8lat i jest zadowolony na maxa! kiedys kupilam tez rodzicom pamietam cisnieniomierz..ale tego nie kupie mojemu mezowi:bash: ojj musze myslec... tym bardziej ze sami jestesmy w tym roku na swieta, wiec cos musze jemu kupic co nie? ostatnio mial urodziny to w sumie nawet nie pamietam czy jemu cos kupilam aaa wiem, torta za prawie 600zl kupilam..ale to do pracy wzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.12.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a mi sie podoba ten gumowy pilociak (sama chcialam taki kupic wiec nie jestem obiektywna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tak czułam że będziesz za tą opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kupiłam Dzięki za wszystkie głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.12.2013 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 1. i dobrze ci tak zatem bede miala ten ladniejszy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.12.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Bałam się czy nie będziesz biła Na pocieszenie też powiem, że tak dla siebie to wybrałabym 2. bo mi się bardziej podoba . Tylko to dla Darka (to właśnie mój prezent ) i obawiam się, że tą 2. zwyczajnie tak by olał, że nigdy w życiu sam świadomie nie włożyłby tam pilota. A przy tej 1. jest szansa , bo taki "dostojniejszy", hehe... No i jest bardziej pojemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 zawsze mozesz takiego pilociaka kupic i wykorzystac do celow ozdobnych ps. a moge sie pochwalic swoim prezentem? wczoraj bedac we WRO przejezdzalismy kolo sklepu z oswietleniem i krzyczac na meza 'zawracaj' oto mam takie male cudo paczajcie i zazdraszczajcie nawet nie planowalam takiego zakupu ale majac przed oczami ta twoja w wersji podlogowej nie moglam sie powstrzymac (zeby nie bylo to nie ja jestem na tym zdjeciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.12.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) A wiecie, że u nas w nocy był Mikołaj! Wszedł przez kominek i nie wiem sama jak on to zrobił, bo się w nim przez całą noc paliło. Że też się nie poparzył biedaczek No i zostawił nam drobne prezenciki (bo chyba byliśmy grzeczni, a drobne, bo widocznie za mało ) http://imageshack.us/a/img10/9642/0dtv.jpg http://imageshack.us/a/img18/4615/3z9o.jpg http://imageshack.us/a/img856/7389/1pvm.jpg Edytowane 6 Grudnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.12.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ann lampa śliczna Asiu super pomysł z tymi śladami u mnie też już był z drobiazgami a co do podstawki na pilota to mi się też ta 2 bardziej podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.12.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Ann - super! To dokładnie ta sama co moja! Elegancka jest nie? I ten sznureczek do pociągania... Podłogowa, czy stołowa? A następnym razem, jak będziesz we Wro - okolicach to zapraszam na kawę Edytowane 6 Grudnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ann - super! To dokładnie ta sama co moja! Elegancka jest nie? I ten sznureczek do pociągania... Podłogowa, czy stołowa? A następnym razem, jak będziesz we Wro - okolicach to zapraszam na kawę to mala podlogowa a we wro to bede znowu w przyszlym tyg (moj tato jest w szpitalu no to chociaz raz w tym musze sie tam zameldowac)...wiec na kawe to ja ostatnio tylko do starbucks drive przy autostradzie wpadam ale dziekuje baaardzo - z checia bym posiedziala przy twoim przyszlym nowym stole na tych wszystkich cudniastych krzeslach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 nadrobilam zaleglosci hello i co z tym workosakiem? udalo sie zareklamowac? :rolleyes: pomysl ze sladami butow swietny witam sie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 06.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ale Mikołaj nabrudził, no fleja jedna :P:P:P:P Ann, fajowa lampa A gdzie ten sklep? Ja znam tylko jeden fajny na Piłsudskiego, ale tylko przez witrynę zaglądam, bo jakbym weszła, to by mnie końmi nie wyciągneli :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.12.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ale Mikołaj nabrudził, no fleja jedna :P:P:P:P Ann, fajowa lampa A gdzie ten sklep? Ja znam tylko jeden fajny na Piłsudskiego, ale tylko przez witrynę zaglądam, bo jakbym weszła, to by mnie końmi nie wyciągneli :bash: no wlasnie przejezdzalam przez pilsudzkiego w strone dworca i przez witryne zejrzalam ta lampe malzonek nic nie mowiac grzecznie zawrocil, zamknal mnie w aucie i sam poszedl bo chcial szybko sprawe zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.12.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Wpadam tylko tutaj i tylko na chwilkę, bo jadę zaraz... Zgadnijcie dokąd? Ciekawe co przywiozę? Ann samozwańczo stawiam sobie tytuł matki chrzestnej Twojej lampy Lecę. Do wieczora A na sobotni zimny poranek zostawiam Wam na rozgrzewkę... http://imageshack.us/a/img194/2204/m0cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) hej hej dziewuchy, witam się po kilkudniowej nieobecnosci. pochwalę się wam, że w zasadzie wszystkie prezenty mam już poplanowane i część nawet zrealizowanych! dopinać będę na ostatnią chwilę jak się znam, ale plan jest, obdarowywanie zaczęliśmy wczoraj, bo przecież stary to mikołaj. imieninowo dostał ode mnie coś a la skórzany piórnik (dla dorosłych) na 3 długopisy - zawsze narzeka, że mazidła walają mu się po teczce, ileż to razy jakieś papierki mu się upaćkały, więc myślę, że prezent okaże się przydatny (miki używa bardzo ładnego pióra i długopisu, które kiedyś dostał pod choinkę od rodziców, więc tym bardziej nie powinny się walać byle gdzie). poza tym mikołajkowo obdarowujemy się jakimiś gadżetami i słodyczami "do buta". i w tym roku i jedno, i drugie, kupiło temu drugiemu gacie w renifery hehehe wyobraźcie sobie nas przy dzisiejszym śniadaniu - ja w białej koszulce bokserce, on w białym podkoszulku, ja w czerwonych gatkach z rudolfem na półdupku, on w czerwonych bokserkach z rudolfem na nogawce... śmialiśmy się z siebie z pół godziny nie powiem co miki dostanie pod choinkę, bo istnieje ryzyko, że tu zajrzy, ale pozostałym naszym facetom kupujemy poszetkę i torbę tenisową (bo braciszek chadza do pracy w marynarce i ostatnio grywa), walizkę (teściowi - dużo podróżuje a jego podręczna wygląda jakby się miała zaraz rozlecieć), rękawice myśliwskie (też dla teścia - poluje hobbystycznie), pokrowiec do tabletu (dla taty - rozleciał się), pasek do garnituru (tatuś schudł, wszystkie które ma zrobiły się za duże), gogle narciarskie i scrabble (dla kuzyna, prawie dorosłego nastolatka) i spinki do koszul (dla wujka). do tego podorzucamy jakieś drobiazgi w stylu mikołajowe skarpetki, słodycze, puzzle. większy problem mam z babkami - ileż można kupić kosmetyków (zresztą rodzice i brat wracając przez bezcłówki wyposażyli wszystkich w pachnidła, mazidła i maseczki). uf. a teraz co do sako - kolor ładny, no ale wygląda, jakby materiał to było żółte prześcieradło z frotte. może faktycznie lepiej kupić mebel tradycyjny, typowy, a sprawdzony. no nic, tymczasem idziemy na spacer nad morze (myślę, że widzieliście co się u nas wyprawia) i na obiadek. trzymajcie się, buźka! Edytowane 7 Grudnia 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Asia przywiozłaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 07.12.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Duś Finał opowieści majtkowej - BezcennY! Bardzo fajne pomysły na prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts