Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Asiek :)

czasu mam jak na lekarstwo, ale wpadłam na moment przy kawie...

widzę, że masz problem z pojemnikami... szukasz i szukasz ;)

a nie myślałaś, żeby dać białe ikeowe drzwiczki przeznaczone do expedita? albo szufladki?

w takich szufladkach może być i bajzel kredkowo-pisakowy i kartki i miliony dzieciowych drobiazgów

a drzwiczki łatwo się otwiera i zamyka :D

http://4.bp.blogspot.com/-oaQvkQUbKjs/T46xNpXwbAI/AAAAAAAABxs/U46e_3QFrrM/s320/DSC08458.JPG

jeśli temat już był i upadł to sorry (nie miałam czasu czytać wcześniejszych stron) :cool:

pozdrawiam :bye:

Ania Mari - no taka duża dziewczynka, a nie wiesz, że diabeł tkwi w szczegółach? :evil:

A tak na poważnie. Pewnie, że wiem, że to tylko pojemniki (choć przy tej okazji to i gałki, i fotel - na marginesie no comments a propos czarnego uszaka :(...) Momentami sama mam wrażenie, że "męczę kota", ale tak się też składa, że zwyczajnie mam z tego fun (z całego wymyślania, realizowania i dopieszczania pokoiku) i jestem bardzo happy, że ktoś mi w tym jeszcze towarzyszy (to o Was wszystkich :hug:), a skoro ja jestem zadowolona, i Goście są zadowoleni (bo wnioskuję, że na siłę tu nikogo nie trzymam, a Wasza obecność jest z własnej woli ;)) to możemy sobie pitu pitu nawet o mrówkach, albo kapuście, albo i nawet o systemie emerytalnym. Wszystko jedno, byle z Wami ;)

Pokój dziecka... że nie doceni... że pobrudzi - no jasne. Równie dobrze mogły zostać białe ściany, stare kanapy i wjechać tam łóżeczkiem. Ale ja się chciałam pobawić w urządzanie i nie narzekam :D

A poza tym Cwaniaczku czekam już i zacieram rączki na Twoje dylematy urządzeniowe jak dojdzie co do czego, hehe... :cool:

p.s. Mam nadzieję, że wypowiedź nie trąci jadem tylko żartem i przymrużeniem oka o smaku bożonarodzeniowych pierniczków "ustrojonych" przez dziecięce rączki, bo taka była intencja Mari. Wiesz to, nie? Mówię, bo wiadomo, słowo pisane to tylko literki, możne różnie je zinterpretować :stirthepot:

A teraz do meritum. Byłam dzisiaj w Casto i w TKeju. Liczyłam, że może coś wpadnie mi w oko z długiej listy moich zakupów (lampa górna, pudła i gałki) ale nic takiego się nie wydarzyło, więc stawiam na neta. I tak następuje: klikam zaraz plafon motylka. Gałki, gałki - no wciąż dylemat :bash: Ponowię pytanie: ma ktoś pomysł na grafikę jaka mogłaby się znaleźć na tych gałkach? No i pudła...

4 białe pudełka Drona - 104 zł

Pomimo, że 4 czarne to 52 zł, to ta propozycja jest chyba największym kompromisem ceny do potrzeb i chyba na nią przystanę, co by już nie marudzić :)

Catti - jak widzisz temat aktualny. Pudełka chyba wygodniejsze, bo można je wyciągnąć i z nimi przebiec się po pokoju zbierając pierdoły. No i się nie wysypie wszystko po otwarciu drzwiczek, ale dzięki też za zaangażowanie w temat :bye:

Ania Mari - no taka duża dziewczynka, a nie wiesz, że diabeł tkwi w szczegółach? :evil:

No niestety......duża ! :cry::cry::cry:

A tak na poważnie. Pewnie, że wiem, że to tylko pojemniki (choć przy tej okazji to i gałki, i fotel - na marginesie no comments a propos czarnego uszaka :(...) Momentami sama mam wrażenie, że "męczę kota", ale tak się też składa, że zwyczajnie mam z tego fun (z całego wymyślania, realizowania i dopieszczania pokoiku) i jestem bardzo happy, że ktoś mi w tym jeszcze towarzyszy (to o Was wszystkich :hug:), a skoro ja jestem zadowolona, i Goście są zadowoleni (bo wnioskuję, że na siłę tu nikogo nie trzymam, a Wasza obecność jest z własnej woli ;)) to możemy sobie pitu pitu nawet o mrówkach, albo kapuście, albo i nawet o systemie emerytalnym. Wszystko jedno, byle z Wami ;)

Prowokujesz do komentarza odnośnie pitu, pitu ;)

Pokój dziecka... że nie doceni... że pobrudzi - no jasne. Równie dobrze mogły zostać białe ściany, stare kanapy i wjechać tam łóżeczkiem. Ale ja się chciałam pobawić w urządzanie i nie narzekam :D

Skoro tak, to zamykam paszczę i nie psuję zabawy.

A poza tym Cwaniaczku czekam już i zacieram rączki na Twoje dylematy urządzeniowe jak dojdzie co do czego, hehe... :cool:

Żebyś się czasem nie zdziwiła :(

Jak tak dalej będzie szło, to doopa blada :cry::cry::cry:

p.s. Mam nadzieję, że wypowiedź nie trąci jadem tylko żartem i przymrużeniem oka o smaku bożonarodzeniowych pierniczków "ustrojonych" przez dziecięce rączki, bo taka była intencja Mari. Wiesz to, nie? Mówię, bo wiadomo, słowo pisane to tylko literki, możne różnie je zinterpretować :stirthepot:

Czyja wypowiedź ?

Moja, była zupełnie pozbawiona, ale juz przywykłam, ze czasem ludziska tak mnie odbierają.

Kurde, pudełek na allegro jest 107 stron :bash:

Mówicie, żeby jednak fotel? Hmmm...A może coś takiego?

http://imageshack.us/a/img208/465/dk16.jpg

JESTEM NA TAK! idelany tron dla malej ksiezniczki!! :D i kolejny element ktory by sie z czarnymi pojemniczkami zgrywal ;)

nie wierzysz - oto dowod ;) :)

asiazett-001.jpg

Szczerze mówiąc, tamten wygladał ciut.....tandetnie.

Przyjrzyj sie dokładnie jak kiepsko jest naciagniety materiał.

Sprawia wrażenie bardzo cienkiego.

Nie ma tego złego....

Zaufaj starej spłakanej, bo u mnie stale to powiedzenie jest na tapecie :bash::bash::bash:

Przynosze linka do foteli i to nowych.

Cena 690 zł i wygladaja bardzo solidnie.

Sama zreszta oceń.

http://meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/fotele-zestawy-wypoczynkowe/ogloszenie/283701-sprzedam-fotel-uszak-oferta/

A tu tez sympatyczny i jak na księżniczkę przystało różowiutki ze hej.

Podejrzewam, ze mozna wybrac inna tapicerkę.

http://www.mebleperfect.pl/images/produkty/fotele/thumbnails/011FEa.jpg.thumb_499x333.jpg

stąd: http://www.mebleperfect.pl