lw 10.12.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 2 komplety Skub 122 zł - zostają ci 2 dodatkowe pudełka, np. do garderoby4 białe pudełka Drona - 104 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.12.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 cześć Asiek czasu mam jak na lekarstwo, ale wpadłam na moment przy kawie... widzę, że masz problem z pojemnikami... szukasz i szukasz a nie myślałaś, żeby dać białe ikeowe drzwiczki przeznaczone do expedita? albo szufladki? w takich szufladkach może być i bajzel kredkowo-pisakowy i kartki i miliony dzieciowych drobiazgów a drzwiczki łatwo się otwiera i zamyka http://4.bp.blogspot.com/-oaQvkQUbKjs/T46xNpXwbAI/AAAAAAAABxs/U46e_3QFrrM/s320/DSC08458.JPG jeśli temat już był i upadł to sorry (nie miałam czasu czytać wcześniejszych stron) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ania Mari - no taka duża dziewczynka, a nie wiesz, że diabeł tkwi w szczegółach? A tak na poważnie. Pewnie, że wiem, że to tylko pojemniki (choć przy tej okazji to i gałki, i fotel - na marginesie no comments a propos czarnego uszaka ...) Momentami sama mam wrażenie, że "męczę kota", ale tak się też składa, że zwyczajnie mam z tego fun (z całego wymyślania, realizowania i dopieszczania pokoiku) i jestem bardzo happy, że ktoś mi w tym jeszcze towarzyszy (to o Was wszystkich ), a skoro ja jestem zadowolona, i Goście są zadowoleni (bo wnioskuję, że na siłę tu nikogo nie trzymam, a Wasza obecność jest z własnej woli ) to możemy sobie pitu pitu nawet o mrówkach, albo kapuście, albo i nawet o systemie emerytalnym. Wszystko jedno, byle z Wami Pokój dziecka... że nie doceni... że pobrudzi - no jasne. Równie dobrze mogły zostać białe ściany, stare kanapy i wjechać tam łóżeczkiem. Ale ja się chciałam pobawić w urządzanie i nie narzekam A poza tym Cwaniaczku czekam już i zacieram rączki na Twoje dylematy urządzeniowe jak dojdzie co do czego, hehe... p.s. Mam nadzieję, że wypowiedź nie trąci jadem tylko żartem i przymrużeniem oka o smaku bożonarodzeniowych pierniczków "ustrojonych" przez dziecięce rączki, bo taka była intencja Mari. Wiesz to, nie? Mówię, bo wiadomo, słowo pisane to tylko literki, możne różnie je zinterpretować A teraz do meritum. Byłam dzisiaj w Casto i w TKeju. Liczyłam, że może coś wpadnie mi w oko z długiej listy moich zakupów (lampa górna, pudła i gałki) ale nic takiego się nie wydarzyło, więc stawiam na neta. I tak następuje: klikam zaraz plafon motylka. Gałki, gałki - no wciąż dylemat Ponowię pytanie: ma ktoś pomysł na grafikę jaka mogłaby się znaleźć na tych gałkach? No i pudła... 4 białe pudełka Drona - 104 zł Pomimo, że 4 czarne to 52 zł, to ta propozycja jest chyba największym kompromisem ceny do potrzeb i chyba na nią przystanę, co by już nie marudzić Catti - jak widzisz temat aktualny. Pudełka chyba wygodniejsze, bo można je wyciągnąć i z nimi przebiec się po pokoju zbierając pierdoły. No i się nie wysypie wszystko po otwarciu drzwiczek, ale dzięki też za zaangażowanie w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ania Mari - no taka duża dziewczynka, a nie wiesz, że diabeł tkwi w szczegółach? No niestety......duża ! :cry: A tak na poważnie. Pewnie, że wiem, że to tylko pojemniki (choć przy tej okazji to i gałki, i fotel - na marginesie no comments a propos czarnego uszaka ...) Momentami sama mam wrażenie, że "męczę kota", ale tak się też składa, że zwyczajnie mam z tego fun (z całego wymyślania, realizowania i dopieszczania pokoiku) i jestem bardzo happy, że ktoś mi w tym jeszcze towarzyszy (to o Was wszystkich ), a skoro ja jestem zadowolona, i Goście są zadowoleni (bo wnioskuję, że na siłę tu nikogo nie trzymam, a Wasza obecność jest z własnej woli ) to możemy sobie pitu pitu nawet o mrówkach, albo kapuście, albo i nawet o systemie emerytalnym. Wszystko jedno, byle z Wami Prowokujesz do komentarza odnośnie pitu, pitu Pokój dziecka... że nie doceni... że pobrudzi - no jasne. Równie dobrze mogły zostać białe ściany, stare kanapy i wjechać tam łóżeczkiem. Ale ja się chciałam pobawić w urządzanie i nie narzekam Skoro tak, to zamykam paszczę i nie psuję zabawy. A poza tym Cwaniaczku czekam już i zacieram rączki na Twoje dylematy urządzeniowe jak dojdzie co do czego, hehe... Żebyś się czasem nie zdziwiła Jak tak dalej będzie szło, to doopa blada :cry: p.s. Mam nadzieję, że wypowiedź nie trąci jadem tylko żartem i przymrużeniem oka o smaku bożonarodzeniowych pierniczków "ustrojonych" przez dziecięce rączki, bo taka była intencja Mari. Wiesz to, nie? Mówię, bo wiadomo, słowo pisane to tylko literki, możne różnie je zinterpretować Czyja wypowiedź ? Moja, była zupełnie pozbawiona, ale juz przywykłam, ze czasem ludziska tak mnie odbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 10.12.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hej, a co z fotelem? Czemu no comment? No! dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.12.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kurde, pudełek na allegro jest 107 stron Mówicie, żeby jednak fotel? Hmmm...A może coś takiego? http://imageshack.us/a/img208/465/dk16.jpg JESTEM NA TAK! idelany tron dla malej ksiezniczki!! i kolejny element ktory by sie z czarnymi pojemniczkami zgrywal nie wierzysz - oto dowod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mari - ja Cię tam widzę oczami swemi, a nie czyjemiś Czyja wypowiedź ? Moja, była zupełnie pozbawiona, ale juz przywykłam, ze czasem ludziska tak mnie odbierają. Moja No widzisz - niedpowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 JESTEM NA TAK! idelany tron dla malej ksiezniczki!! i kolejny element ktory by sie z czarnymi pojemniczkami zgrywal nie wierzysz - oto dowod No i to jest konkret koment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Czy te oczy moga klamac ? Powiedz, ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Motylek kupiony Fotel od dzisiaj nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Motylek kupiony Fotel od dzisiaj nieaktualny Nie rycz ! Przeciez lubisz długo szukać Wiesz ile jeszcze foteli przed Tobą ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Co racja, to racja To ja juz lecę go szukać Edytowane 10 Grudnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 I jak - znalazłaś fotel? Coś w tym jest - już tyle razy robiłam zakupy na WE i ostatecznie się nie decydowałam.. bo chyba właśnie lubię szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.12.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Kurczaki, nie znalazłam i coś czuję, że znaleźć taką okazję jak ten czarny będzie ciężko Kosztował 500 zł. I miał wyjątkowo długie siedzenie - akuratne, żeby dzieciak mógł się turlać i zalegiwać http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Znajdzie się,cierpliwości.Na kiedy chcesz go mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Asia, zadaj pracę domową to wszystkie poszukamy. Określ typ, czy ewentualnie wchodzi w grę zmiana tapicerki, cena ...do x, nowy czy uzywany i lookniem. Wziełam kajecik i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Szczerze mówiąc, tamten wygladał ciut.....tandetnie. Przyjrzyj sie dokładnie jak kiepsko jest naciagniety materiał. Sprawia wrażenie bardzo cienkiego. Nie ma tego złego.... Zaufaj starej spłakanej, bo u mnie stale to powiedzenie jest na tapecie :bash: Przynosze linka do foteli i to nowych. Cena 690 zł i wygladaja bardzo solidnie. Sama zreszta oceń. http://meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/fotele-zestawy-wypoczynkowe/ogloszenie/283701-sprzedam-fotel-uszak-oferta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 A tu tez sympatyczny i jak na księżniczkę przystało różowiutki ze hej.Podejrzewam, ze mozna wybrac inna tapicerkę. http://www.mebleperfect.pl/images/produkty/fotele/thumbnails/011FEa.jpg.thumb_499x333.jpg stąd: http://www.mebleperfect.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts