Panna Z. 14.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Zamiast czerni postawiłabym na granat może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 O Matko i córko! Kolorowe jarmarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No to może w ramach kompromisu pudła z takiego materiału: http://imageshack.us/a/img24/8854/t3s5.jpg lub http://imageshack.us/a/img546/4820/lun6.jpg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.12.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Czarne coś faktycznie by się przydało. Nie wiem, czy te pudłą za jasne nie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 O Matko i córko! Kolorowe jarmarki Zesikałam się ! :rotfl: No to Was zastrzelę. Cicho ! MAM WIZJĘ ! :rotfl: Pojemniki dałabym CZERWONE...nie bić i nie smiac się... Ramki czarne z kolorowymi obrazkami ( moga byc bardzo proste) ale takie gdzie pojawi sie i czerwień i żółć i czerń no i mocny akcent niebieski. O! Tak bym zrobiła ! I teraz rozpęta się burza, a mnie tu zbanują.... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.12.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Asia, nie zdążyłam przeczytać wszystkiego jeszcze Napisz proszę coś o swojej podłodze w kuchni I czy jesteś zadowolona Jeśli Juz coś pisalas na ten temat to pokaz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Asiu pokoik jest super Kochana wózeczek będzie jak ulał i sporo pomieści i dla dziecka dobry (chyba) Pokusiłabym się aby na ścianie przy łóżku zawiesić pręt i a na nim zawiesić samodzielnie uszytą osłonkę ala poduchę (szeroką) Cotton ball dla małego dziecka jest ok? Czy pogryzie od razu? Nie znam się, dzieci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Mari, ale joke http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Asia, nie zdążyłam przeczytać wszystkiego jeszcze Napisz proszę coś o swojej podłodze w kuchni I czy jesteś zadowolona Jeśli Juz coś pisalas na ten temat to pokaz gdzie Yaa, witaj W kuchni mam gres polerowany. Jestem zadowolona, bo miałam go kiedyś w mieszkaniu i już znałam jego właściwości. Łatwo się brudzi, ale i łatwo myje, jest gładki jak szkło, więc do kuchni to chyba dobre rozwiązanie. Asiu pokoik jest super Kochana wózeczek będzie jak ulał i sporo pomieści i dla dziecka dobry (chyba) Pokusiłabym się aby na ścianie przy łóżku zawiesić pręt i a na nim zawiesić samodzielnie uszytą osłonkę ala poduchę (szeroką) Cotton ball dla małego dziecka jest ok? Czy pogryzie od razu? Nie znam się, dzieci nie mam Cotton ball chiałabym położyć na expedicie albo komodzie... A z tą poduchą makatką - może i to jest myśl Musi jeszcze podojrzewać, ale pomysł warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Yaa, witaj W kuchni mam gres polerowany. Jestem zadowolona, bo miałam go kiedyś w mieszkaniu i już znałam jego właściwości. Łatwo się brudzi, ale i łatwo myje, jest gładki jak szkło, więc do kuchni to chyba dobre rozwiązanie. a jakiej to firmy plytki ? i jakie masz fugi nie brudza sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 To nie miało być śmieszne ....kurczę bladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 a jakiej to firmy plytki ? i jakie masz fugi nie brudza sie ? Firmy "MADE IN CHINA" 70 zł/m2, chociaż teraz takie są chyba w Casto po 30 zł/m2 jakiś czas temu bynajmniej były Fugi ciemne szare, z brokatem. Nie brudzą się, a bynajmniej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 To nie miało być śmieszne ....kurczę bladę Kurczę bladę może być, ale nie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wizja była, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.12.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No ba! Szkoda, że nie widziałaś mojej poprzedniej wizji tego pokoju Moje pierwsze inspiracje... Meble... Wciąż mi się podoba ta opcja - kiedyś ją pewnie zastosuję - wtedy Mari będziesz mogła poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.12.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 wstaw spowrotem te czarne pudla do expedita... bo faktycznie mdławo sie robi a ja na to nie pozwole bo czym bede sie inspirowc przy urzadzaniu pokoju dla mojej młodej (za jakies 10lat;)) i gdzie sie podzial turkusowy ikeowy wózek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.12.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Wizja była, nie ? wizja była ekstra! Ja też obstawiam coś czarnego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.12.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Co tu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 O matko, sama chciałabym wiedzieć co się dzieje . Dzisiaj cały dzień wiszę na kompie kupując prezenty. Jak coś nie zdąży dojść będzie zonk Na forum nawet nie zajrzałam, w skrzynce mailowej 51 nieotwartych wiadomości, a siedzę przy kompie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.12.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A ile lat ma właścicielka pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.12.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Lat na koncie jeszcze nie posiada. Miesiące dopiero. 4,5 mniej więcej Fizycznie pokoju jeszcze nie zasiedliła. Dlatego tak się z nim cackam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts