asiazett 16.12.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dobra, uff - bigos mam machnięty Ślężanka - jak wybrnęłaś z prezentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.12.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dobra, uff - bigos mam machnięty Ślężanka - jak wybrnęłaś z prezentem? Ja w ogóle nie czuję atmosfery świąt Prezent dla męża już mam Reszta rodziny dostanie podarunki z poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.12.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Czy to możliwe, żeby bazę mną jakieś komputerowe fatum wisiało? Znowu spieprzyło się coś w kompie. Tym nowym! W starym też, a do tego jeszcze trzeci to już w ogóle... Jakby to przyrównać do amputacji to mój żyje bez głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.12.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dobra wiadomość jest za to taka, że Daro właśnie montuje nowy TV. Będziemy mieli superseans Kevina na te święta. A ja jutro jadę po miętowy wózeczek i jakiegoś doktora nauk informatycznych będę musiała tu ściągnąć... to się nazywa przedświąteczna zadyma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 no to będziemy mieć takie same wózeczki mój ciągle w kartonie i na czym stanęło z pudełkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Lat na koncie jeszcze nie posiada. Miesiące dopiero. 4,5 mniej więcej Fizycznie pokoju jeszcze nie zasiedliła. Dlatego tak się z nim cackam To Ty się nie masz co cackać. Wszystko zaleją zabawki. Morze zabawek podarowanych przez niedojrzałych dizajnersko gości. I szlag trafi aranżacje:D okrutna jestem, ale obawiam się że mam rację. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.12.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie poddam się bez walki. Dlatego nawet rozważam czy wszystkich półek expedita nie zapełnić pudełkami Zapomniałam powiedzieć, że doszedł motylek na sufit. Nie podłączony, bo wiadomo TV ważniejszy. Dark będzie się do niego teraz codziennie modlił. Podłączył (tv) Teraz głowi się jak zgasić Padł żart, żeby piloty w folii trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.12.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) jezu ten mój ledwo do domu zjechał i też widziwiazadzwonił dziś do mnie w środku dnia, korytarz pełen ludzi, kawa w prawicy, komóra i klucz w lewicy, długopis w zębach, reszta - gdziebądź.. ale dzwoni jak nienormalny. to se myślę "pali się. trza odbierać". papieruchy z rąk mi powypadały, ludzie zbierają, pieniądze z kieszeni się sypią (wprawdzie drobne, ale przecież musże uzbierać na prezenty), ktoś inny zdeptał moje jabłko, ale ja, jakby nigdy nic - "jestem ponad to"-wdech-wydech: "no halo..." i słyszę pełna zajawka, radosny bełkot, rozdygotany słowotok, no więc wdech-wydech-wdech-wydech-"reniferku-slońce moje w pełni, mów do mnie w slow motion" (slou-mołszyn zabrzmiało prawie że zmysłowo). i wówczas nastała cisza. świat się zatrzymał, błogo. i wtem: "eeeeeeeeeeeeeeeee... myślisz że możemy dostać wielki tv do sypialni od mikołaja?!". wdech-wydech-wdech-wydech-jeszcze tylko 6 roboczo-godzin i święta...zwariuję z nim...ahoj przygodo! (oczywiście moje drogie, renifer dostał od mojego brata w ramach spóźnionego imieninowego jakąś grę na konsolę. wyścigi chyba czy co tam teraz na topie. i wracam dziś z pracy i zastałam ich dwóch w moim łóżku wymachujących w powietrzu rękami. "i widzisz to? na wysięgniczku... taki całkiem zgrabny i byśmy sobie tak prawie na kubicę ściganko zrobili") Edytowane 17 Grudnia 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.12.2013 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Odzyskałam władzę na jednym kompie Duśka! Ty jesteś WARIATKA. Chciałaś Mikusia? To co się dziwisz, że chłopakowi tylko prezenty w głowie? Chciałam jeszcz obtrąbić wielką fetę! Tylko zapomniałam W każdym razie 16.12. minął równiutki roczek z okazji zasiedlenia naszego domq A w związku z tym... Każdemu szkło dzierżyć w dłoń http://imageshack.us/a/img837/3702/y4vs.jpg A teraz idę nadrabiać dzień poza FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ty to masz z Darem wesoło, co? na nudę nie możesz narzekać taki on pocieszny człowieczek hehehe BIORĘ KIELICHA I PIJĘ!!!!! gratulacje i jak wrażenia po roku? zmieniłabyś coś hehehe . w sprawie drzwi: moja droga Asiulko zawsze można na Cię liczyć czyli da się taniiiiiio :D wyślesz mi co to za drzwi?? bo całkiem całkiem są wolałabym gładkie ale mogę się nagiąć i o co kaman z tą opaską?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 My u Sonii mamy garderobę w pokoju - lądują tam w koszach wszystkie zabawki nie komponujące się z wystrojem pokoju . Ale ile się musialłam dziecku natłumaczyć, że ta świnka zielona choć ładna to się kolorystycznie nie zgrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Z drzwiami o to kaman, że... Ościeżnica to się nazywa Może być zwykła (montuje się ją w otwór drzwiowy, trzeba go potem dokładnie obrobić tynkiem ) albo opaskowa (kupuje się gotową ościeżnicę, którą jak opackę nakłada sie na otwór, jest regulowana, przylega z każdej strony otworu i już nie trzeba jej obrabiać, bo ona maskuje cały przekrój ściany w otworze). Te drugie są oczywiście droższe. My z zachłanności wybraliśmy tańsze i wyszło na to, że tańsze nie było jak doliczyć dłubaninę przy wykończeniu ściany, a wygląda to jak gówno w lesie Moje drzwi znajdziesz TUTAJ i TUTAJ Firma Masonite, model: New Line. TAKIE Tyle wykładu o drzwiach. i jak wrażenia po roku? zmieniłabyś coś hehehe Kobieto! Dzisiaj to ja bym inny dom budowała! Nie ma dramatu. Chociaż parę zonków by się znalazło. Żyję sobie z nimi i już Ty to masz z Darem wesoło, co? na nudę nie możesz narzekać taki on pocieszny człowieczek hehehe I żebyś wiedziała, że trafiłaś w sam "środek sedna". To w zasadzie jedyny powód, dla którego z nim jestem. No. Może jeszcze trochę dlatego, że przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ale ile się musialłam dziecku natłumaczyć, że ta świnka zielona choć ładna to się kolorystycznie nie zgrała... No a teraz pójdź krok dalej... Wyobraź sobie jak Sonia tłumaczy swojej koleżance, że "ta zielona świnka, choć ładna to się kolorystycznie nie zgrała... dlatego jej miejsce jest w garderobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wali mnie to Wie, że można w ten sposób kogoś skrzywdzić (jeżeli to prezent) więc zapewne zrobi to delikatnie (najpewniej nie skomentuje:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Eee... chyba się nie zrozumiałyśmy Zwizualizowałam sobie, jak Sonia w swoim pokoju tłumaczy niedojrzałej dizajnersko koleżance, dlaczego trzyma zieloną żabę w garderobie. I zastać taki dialog 2 młodych dam musiało by być zabawne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Aaaa...... ta niedojrzałość dizajnerska to przypadłość polaków niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 oooo Asia nawet w mojej wsi sprzedają te drzwi muszę się wybrać i popatrzeć - może jakieś będą mieć na pokazanie . a z Darem to Ci ciut zazdroszczę że on taki z jajem... mój to tylko mi ciśnienie lubi podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Gratulacje z okazji roczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a z Darem to Ci ciut zazdroszczę że on taki z jajem... Nawet z dwoma! Dzięki za gratki Wpadnę później pochwalić się co z Ikei przytachałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Duś rozwalił mnie Twój tekst!Ty jakas poetka czy cuś?????????:lol2: hahahahahah Asia co kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts