duś1719506024 18.12.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No się wykrzywia ,no ! jak ja tu tak ładnie zagaduję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Nawet z dwoma! Dzięki za gratki Wpadnę później pochwalić się co z Ikei przytachałam... obiecanki cacanki a my tu siedzimy (juz po drinkach u reni) i czekamy i nic dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No Anna, a ja już miałam za Tobą list gończy wysyłać Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No więc wózio zdobyty http://imageshack.us/a/img577/9692/nu0w.jpg Zdobyte też talerze. Co prawda to nie V&B, ale na razie muszą dać radę. Kształtem podobają mi się very http://imageshack.us/a/img845/6051/ov04.jpg A żeby pozbawić Dara argumentu przeciwko mojemu dywanikowi, mam to: http://imageshack.us/a/img43/8678/5g7h.jpg Mata antypoślizgowa pod dywan. Rozłożę, nic mu nie powiem i jak będzie następnym razem próbował mi na siłę udowodnić, że Stockholm tkany na płasko jest niebezpieczny, będzie chciał zrobić "poślizg kontrolowany" to sam się zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.12.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zakupy udane jak widać na załączonych obrazkach Ja też lubię kwadratowe/prostokątne talerze:p Z V&B kocham tylko serię New Wave i właśnie kilka dni temu zamówiłam sobie dzbanek do kawy Jupiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A teraz Wam powiem jaka ze mnie blondzia! (Daro nie jedyne źródło śmiechu w naszym domu )... Wypatrzyłam na promocji fajne uchwyty/gałki do mebli. Różowe kwiatki. Więc pomyślałam, że wezmę je do Zuzi, a wtedy te z Zuziowej komody Hemnes przerzucę do Alicjowej szafy Aspelund., dokupię jakieś mega strojne na drzwi do garderoby i temat z głowy. Dobry pomysł, nie? A gdzie haczyk? To co wydawało mi się piękną gałką okazało się być pięknym zakończeniem karnisza. Takim, tylko różowym. Różnica polega na tym, że pod spodem powinna być dziurka w którą powinno się wkręcić śrubkę. Tu jest odwrotnie - śrubka wystaje Jutro Daro zobaczy, bo może mimo wszystko da się zamontować... A jak nie to zonk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.12.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ty przebiegła kobieto! (mata z ajkei?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zakupy udane jak widać na załączonych obrazkach Ja też lubię kwadratowe/prostokątne talerze:p Z V&B kocham tylko serię New Wave i właśnie kilka dni temu zamówiłam sobie dzbanek do kawy Jupiiii New Wave... Mmmm... Piękne Ale jak sama mi kiedyś wyliczałaś taki zestaw 3 rodzajów talerzy w ilości sztuk po 12 z V&B wyszedł by ile tysi? Przypomnisz? No to na razie zadowalam się Ikeą A propos, to jak jesteś zadowolona z poprzednich zakupów z V&B? Doszły? Użytkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.12.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Pewnie że się da:yes: Wystarczy od wew.strony dać nakrędke pasującą do wysťającej śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ty przebiegła kobieto! (mata z ajkei?) Trzeba sobie jakoś radzić, nie? Na okoliczność Twojego TV też coś mam. Tak to widzę... Dusia, jedwabistym głosem rzecze do Starego: "Kochanie, kupiłam Ci buciki. Piękne, skórzane. Bardzo wygodne. Tylko wiesz co, Kochanie? Rozmiar nie Twój. Za to mój. Będę od Ciebie pożyczać. Mua" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Pewnie że się da:yes: Wystarczy od wew.strony dać nakrędke pasującą do wysťającej śruby Ale może być za krótka ta śruba, bo ona musi wyjść poza szerokość płyty, a w opakowaniu wygląda jaby było to węższe niż przekrój ścianki szuflady Teraz nie będę hałasować po domu, żeby to sprawdzić, bo dzieciaki śpią. Ale jutro się okaże czy uda się mój honor uratować, czy zaliczyłam zakupową wpadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.12.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 New Wave... Mmmm... Piękne Ale jak sama mi kiedyś wyliczałaś taki zestaw 3 rodzajów talerzy w ilości sztuk po 12 z V&B wyszedł by ile tysi? Przypomnisz? No to na razie zadowalam się Ikeą A propos, to jak jesteś zadowolona z poprzednich zakupów z V&B? Doszły? Użytkujesz? Na okoliczność zakupu dzbanka sprawdzałam ceny pozostałego asortymentu New Wave i komplet 36 el. ok. 3 tys. ale to wierzchołek góry lodowej Na razie mam tylko zestaw kawowy, talerze deserowe, cukiernicę, mlecznik i teraz ten dzbanek. Zaczynam "chorować" na filiżanki do herbaty Wszystko leży zbunkrowane w domu Nie będę w torbie podróżnej woziła takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.12.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ale może być za krótka ta śruba, bo ona musi wyjść poza szerokość płyty, a w opakowaniu wygląda jaby było to węższe niż przekrój ścianki szuflady Teraz nie będę hałasować po domu, żeby to sprawdzić, bo dzieciaki śpią. Ale jutro się okaże czy uda się mój honor uratować, czy zaliczyłam zakupową wpadkę Tak patrzę na to zakończenie szyny (czytać: gałki) i faktycznie ta śruba może być za krótka No nic okaże się jutro W razie czego można oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jak to dobrze, że ja herbatę lubię pić z kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.12.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Szukam czarnych gałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Jak to dobrze, że ja herbatę lubię pić z kubka Ta filiżanka trochę przypomina kubek takie mam przynajmniej wrażenie Ja też kubkowa jestem Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2013 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ta filiżanka trochę przypomina kubek takie mam przynajmniej wrażenie Ja też klubowa jestem Kubkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.12.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Szukam czarnych gałek... Jakieś szczegóły? Kształt czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 eee... na pewno da się z tym zakończeniem coś wykombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts