Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc wózio zdobyty :wave:

http://imageshack.us/a/img577/9692/nu0w.jpg

Zdobyte też talerze. Co prawda to nie V&B, ale na razie muszą dać radę. Kształtem podobają mi się very :yes:

http://imageshack.us/a/img845/6051/ov04.jpg

A żeby pozbawić Dara argumentu przeciwko mojemu dywanikowi, mam to:

http://imageshack.us/a/img43/8678/5g7h.jpg

Mata antypoślizgowa pod dywan. Rozłożę, nic mu nie powiem i jak będzie następnym razem próbował mi na siłę udowodnić, że Stockholm tkany na płasko jest niebezpieczny, będzie chciał zrobić "poślizg kontrolowany" to sam się zaskoczy :jawdrop:

A teraz Wam powiem jaka ze mnie blondzia! (Daro nie jedyne źródło śmiechu w naszym domu ;))...

Wypatrzyłam na promocji fajne uchwyty/gałki do mebli. Różowe kwiatki. Więc pomyślałam, że wezmę je do Zuzi, a wtedy te z Zuziowej komody Hemnes przerzucę do Alicjowej szafy Aspelund., dokupię jakieś mega strojne na drzwi do garderoby i temat z głowy. Dobry pomysł, nie? A gdzie haczyk?

To co wydawało mi się piękną gałką okazało się być pięknym zakończeniem karnisza. Takim, tylko różowym. Różnica polega na tym, że pod spodem powinna być dziurka w którą powinno się wkręcić śrubkę. Tu jest odwrotnie - śrubka wystaje :bash: Jutro Daro zobaczy, bo może mimo wszystko da się zamontować... A jak nie to zonk!

Zakupy udane jak widać na załączonych obrazkach :yes:

Ja też lubię kwadratowe/prostokątne talerze:p Z V&B kocham tylko serię New Wave :D i właśnie kilka dni temu zamówiłam sobie dzbanek do kawy :D Jupiiii

New Wave... Mmmm... Piękne :yes: Ale jak sama mi kiedyś wyliczałaś taki zestaw 3 rodzajów talerzy w ilości sztuk po 12 z V&B wyszedł by ile tysi? Przypomnisz? :lol2: No to na razie zadowalam się Ikeą ;) A propos, to jak jesteś zadowolona z poprzednich zakupów z V&B? Doszły? Użytkujesz?

ty przebiegła kobieto! :D

(mata z ajkei?)

Trzeba sobie jakoś radzić, nie? ;)

Na okoliczność Twojego TV też coś mam. Tak to widzę... Dusia, jedwabistym głosem rzecze do Starego: "Kochanie, kupiłam Ci buciki. Piękne, skórzane. Bardzo wygodne. Tylko wiesz co, Kochanie? Rozmiar nie Twój. Za to mój. Będę od Ciebie pożyczać. Mua" :rolleyes:

Pewnie że się da:yes: Wystarczy od wew.strony dać nakrędke pasującą do wysťającej śruby :D

Ale może być za krótka ta śruba, bo ona musi wyjść poza szerokość płyty, a w opakowaniu wygląda jaby było to węższe niż przekrój ścianki szuflady :( Teraz nie będę hałasować po domu, żeby to sprawdzić, bo dzieciaki śpią. Ale jutro się okaże czy uda się mój honor uratować, czy zaliczyłam zakupową wpadkę ;)

New Wave... Mmmm... Piękne :yes: Ale jak sama mi kiedyś wyliczałaś taki zestaw 3 rodzajów talerzy w ilości sztuk po 12 z V&B wyszedł by ile tysi? Przypomnisz? :lol2: No to na razie zadowalam się Ikeą ;) A propos, to jak jesteś zadowolona z poprzednich zakupów z V&B? Doszły? Użytkujesz?

Na okoliczność zakupu dzbanka sprawdzałam ceny pozostałego asortymentu New Wave i komplet 36 el. ok. 3 tys. :p ale to wierzchołek góry lodowej :rotfl:

Na razie mam tylko zestaw kawowy, talerze deserowe, cukiernicę, mlecznik i teraz ten dzbanek. Zaczynam "chorować" na filiżanki do herbaty :rolleyes:

Wszystko leży zbunkrowane w domu ;) Nie będę w torbie podróżnej woziła takich rzeczy :lol2:

Ale może być za krótka ta śruba, bo ona musi wyjść poza szerokość płyty, a w opakowaniu wygląda jaby było to węższe niż przekrój ścianki szuflady :( Teraz nie będę hałasować po domu, żeby to sprawdzić, bo dzieciaki śpią. Ale jutro się okaże czy uda się mój honor uratować, czy zaliczyłam zakupową wpadkę ;)

Tak patrzę na to zakończenie szyny (czytać: gałki) :lol2: i faktycznie ta śruba może być za krótka :confused: No nic okaże się jutro :roll: W razie czego można oddać ;)