Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Ślężanko....zemglałam !

Matko, Ja pieke ok 4 blachy w tygodniu (czasem mniej czasem więcej) i do tego jakieś pierdolety typu ciasteczka, rozki, pączki czy ciasteczka....

No to teraz jestem w pełni usprawiedliwiona.

Lecę powiedzieć mężowi ;)

Pierdolety typu ciasteczka, rogaliczki, pączusie itp. robię często. Ostatnio 2 dni z rzędu robiłam rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem bo mój mąż miał zachciewajkę :p

Mówiłam o bardziej skomplikowanych i czasochłonnych wypiekach :lol2: Gdybym miała dla kogo piec to pewnie bym bym piekła ale my z mężem sami całej blachy nie zjemy. Ja muszę mieć ochotę na słodkie a jeśli już mam to i tak nie zjem za dużo bo mnie zamuli a mój mąż dba o linię ;)

Póki co królową wypieków jest moja mama :D - posiadaczka miksera, który też sam miesza :rotfl:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Słonko :hug:

Zapomniałam dodać, że u mnie to też tylko Daro robi tiramisu. Ostatnio coś mi się marzy... Mniam mniam... http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a050.gif Ale nie, nie zjem... Mam silną wolę:

Ktoś z Was ogląda WarsawShore?

Edytowane przez asiazett

Znam znam :lol2: :rotfl: :rotfl:

U nas z furtką podobnie :lol: dobić się do nas to wyczyn :yes:

Ślężanko u nas z ciastami podobnie, ja oczywiście zjem bo przecież nie zmarnuję :lol: polecam kupić tortownicę o średnicy 18 cm z wysokim rantem :yes: ciasto zdecydowanie szybciej znika, a jak pół od razu zaniesie się teściom bajka :lol:

No, ale ja to wszystko robię sprzętem 5 x tańszym :D

Jeśli chodzi o wykończeniówkę to juz chyba została mi jedynie kosmetyka: poszyć roletki,zmienić stół i krzesła, półkę pod tv i uzupełnić galerię zdjęciami ;) a w tym miesiącu mam nadzieję, że uda nam się zakończyć temat balustrady na balkonie i videodomofonu (aktualnie nasza furtka jest zamykana na zawiązany w pętelkę kabelek usb :rotfl:).

I tu są własnie lansowane te nowy trendy :rotfl::rotfl::rotfl: