asiazett 03.01.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Bombki są lekkie... A na wielkanoc? Pytam, bo też miałam pomysł powiesić wianek (tylko tak poziomo) z zamieszczonymi ozdobami, ale czy to by nie było za ciężkie, tym bardziej, że tak mocno spuszczone w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 O! No i wreszcie jest Baba, co gada do rzeczy! Już kiedyś się dziewczyny ujawniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Już kiedyś się dziewczyny ujawniały Taaak? A to ciekawe które, kiedy i gdzie? Fakt, ja widziałam: Venuskę, Meliskę, Becię, Dianę i dziewczyny z avatarków: Ann, Narendil, Pannę Z. i Ilonę. Ale takie kąski jak Ślężankaaa (słyszałam tylko, że pseudonim Venezuelkaaa ), Karolina, Mari (bo taki avatarek się nie liczy), Chloe, Aniqa, czy owcaania... Reni, Nesska... No cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tancerka wstydliwa? No co Ty? http://imageshack.us/a/img5/7405/bjl2.jpg C'mon. Don't be shy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 03.01.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Hej hej witam w Nowym roku wszystkie kobietki Asiu ja sie nie zalapalam dalabys chociaz cynk buuuuu Marimag fajnie wygladasz i fajne masz dzieci a ta reka na glowie syna ? Czyzby byl kierowany w strone aparatu ja poprosze dzis Was o kciuki a jutro dam znac o co chodzilo, jesli przetrzymam wieczor i noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dzięki słonko. Syn, tak jak reszta towarzystwa, było kierowane w stronę aparatu za pomocą: kija, marchewki, gróźb karalnych oraz ręcznie. No tak mają te moje człowieki, ze nie można za cholerę opanowac choc na sekundkę. Moja matka ma już schizę bo nie ma takiej opcji, zeby ogarnąć razem. Gdy juz niby wszystko stoi i matka zaczyna szukac guzika w aparacie, na zdjęciu pozostaje tylko czyjaś stopa oraz kurz.... Pisała list do Mikołaja o szybszy aparat, ale tu raczej muszę dorwać jakiegoś paparazzi lub fotografa sportowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Słonko, trzymam kciuki, spinam poślady...Chłopczyk czy dziewczynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 asia ja na wielkanoc mam bombki jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.01.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 swietna gromadka ale ja pozostane przy swojej dwojeczce moje male wystarcza mi conajmniej za dwojke wiec nie jestem wcale tak do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 marimag ty masz 4 dzieci:o podziwiam:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mari wiesz ,że jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam ? Dzieciaki wyglądająna Słodziaki!a Ty narzekasz; A ja muszę poszukać śliczne zdjęcie 5 kg temu ! hahahaha to Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tancerka wstydliwa? No co Ty? http://imageshack.us/a/img5/7405/bjl2.jpg C'mon. Don't be shy Takie to słodziutkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.01.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mari wiesz ,że jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam ? Dzieciaki wyglądająna Słodziaki!a Ty narzekasz; A ja muszę poszukać śliczne zdjęcie 5 kg temu ! hahahaha to Wam pokażę dobra dobra...to ja bym musiala chyba siegnac po zdjecia z liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Taaak? A to ciekawe które, kiedy i gdzie? Fakt, ja widziałam: Venuskę, Meliskę, Becię, Dianę i dziewczyny z avatarków: Ann, Narendil, Pannę Z. i Ilonę. Ale takie kąski jak Ślężankaaa (słyszałam tylko, że pseudonim Venezuelkaaa ), Karolina, Mari (bo taki avatarek się nie liczy), Chloe, Aniqa, czy owcaania... Reni, Nesska... No cóż... avatarki sie nie licza zeby bylo sprawiedliwie to tez cos wrzuce (wstyd sie przyznac ale od wakacji nie mam nawet pol zdjecia!!) a z pozostalych pań tylko narendilke i reni kojarze reszta unika rozglosu albo sie po nocach gdzies ujawniaja Edytowane 5 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ło matko, ale tu terror ! Gorzej niz u mnie A co Ty myślisz, że masz monopol na terror? No Mari - Ty to jesteś baba z jajami! Bez cackania A dzieciaki - wszystkie to Twoje małe miniaturki, ale to pewnie wiesz Fajne z Was krasnale (tylko jeden jakiś taki wyrośnięty - szef wszystkich szefów, czy co? hehe ). W zasadzie jak patrzę na Ciebie na zdjęciu rodzinnym to wychodzi na to, że avatarek powinnam Ci zaliczyć Ann - a ile Ty masz lat dziewczynko?14? Bo tyle bym Ci dała Bąbelek słodziaszny Dzięki za pokazanie fotki :* Witaj Słońce Bardzo tajemniczo, ale jasne, że trzymam kciuki. Jutro się wyspowiadasz Aniqa - jedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mari fajna z Was rodzinka AnnN Wyglądasz mega młodo Dzieciaczek słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No niezła dupcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.01.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Wariaty:p No to może każda wróci swoją fotę z budowy?;P Słonko, trzymam, choć nie wiem, za co. Mari, ależ Ty masz piękne ATUTY! Zazdroszczę Ania - Owcuśku - może chociaż boczkiem? Edytowane 3 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Aśka dorobiła mi jaja... Chloe molestuje ATUTY .... Zboki jedne ! Która to chce pokazywac się 5 kg temu ? No żesz.... Jakbym chciała zabłysnąć, to bym wkleiła swoja fotke z okresu prenatalnego ! Nie robić sobie jaj ! Dawać foty... Asiu prosze o powtórkę i info, że takowa zaistniała. Owco, a Ty co kurczę tak wywijasz ? Parkiet, widownia, kawałek owczej pupy.... Sprytne, ale na mnie jakos nie działa. Poproszę z zdjęcie z dzisiejsza gazeta w rękach.... Usuwam focie... Różni się tu kręcą... No i co tak sama będę swiecic wielkim cycem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaChloe, chcesz ?Bierz kochana ile chcesz !Wysłac Ci kurierem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts