_Chloe_ 03.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Chloe, chcesz ? Bierz kochana ile chcesz ! Wysłac Ci kurierem ? Biere, biere - tego nigdy za wiele:p Ps. możemy się umówić na publiczne obnażenie zbiorowo-twarzowe. Trzeba tylko zsynchronizować zegarki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ja sie tam nie krepuje..juz nawet fotke Mikolajowej pokazywalam w mikolajki ale wiekszosci nie widzialam...tylko Reni i Mari... buuuu i teraz te powyzej...szanowna Pania co to od du.. strony jest, poprosilabym o inne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Chloe, uwierz mi, ze może byc za wiele. Gdy klękam w pozycji na tzw. pieska, zdaję sobie sprawę jak wielka siła jest grawitacja. Gdy biegnę, uświadamiam sobie, ze sport to NIE zdrowie. Gdy z kims rozmawiam widzę, że patrzy w moje wielkie niebieskie oczy tylko, że Ja mam zielone Mój filozoficzny syn, specjalista od tekstów konsternujących, zapytał mnie ostatnio czy mozna mnie wydoić..... Nie jest różowo Dzikusy z Was i tyle ! Synchronizacja, przyczajki, pąsy.....dajcie spokój dziewczynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 no sądząc po opisach ja nie mam chyba aż takich atutów jak mari... ale też wiem co to grawitacja i skakanie to nie dla mnie ubrać się ciężko, by guziki mi od bluzek nie strzelały masakra jakaś większe cycki... ale... męża na nie wyrwałam hehehe:lol2: bo zawsze mówi że jest ze mną dla cycków - na jednym się kładzie a drugim przykrywa :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mój mi się każe nimi wachlować a na plaży robie za parasol Owieczko a no jest Dzieciaki bardzo trudne...bardzo ! Ta 4 robi za 10 zdrowych i w miarę oswojonych dzieci. Często mam ich po kokardę, a przecież jest jeszcze mąż... Tu pozwolicie, ze nic nie napiszę. Każda wie o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Mari, nie przesadzaj. Z mężem nie może być trudno. Dasz mu pilota i niech się bawi (jakkolwiek to brzmi) Dobra. To zarządzam spotkanie biznesowe na jutro wieczór. Kto nie przyjdzie z przedmiotem porządania (zdjęcie) ten chicken shit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dziewczyny sie rozkrecają z fotkami To ja też wrzucę swoją fotke HA! http://img35.imageshack.us/img35/9918/eth.jpeg zgrabniutka , drobniutka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.01.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) no to jeszcze ja na chwileczkę to kucające to moja córcia;) Edytowane 3 Stycznia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.01.2014 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ej no taka chwileczka to nawet piernąć się nie zdąży (za przeproszeniem ) Jeszcze raz i na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 I znowu, GUZIK widziałam ! Nie bawie się z Wami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.01.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 dziewczynki umówmy się dziś o godz np 17 !! i wtedy poszalejemy!a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ann - a ile Ty masz lat dziewczynko?14? Bo tyle bym Ci dała Bąbelek słodziaszny Dzięki za pokazanie fotki :* ... taaa...14...33 mi stuknie w lipcu jak sie zgramy z oficjalnym ujawnianiem to moze pokaze drugiego120cm 'babelka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Fotki wrzucajcie na cała dobę a nie na 2 min. Ja na 17:00 mogę nie dać rady, mam gosci (chyba do wieczora), ale jeśli fotki będą dłużej to każdy się załapie dlatego umownie napisałam wieczór (a nie moment w wieczorze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja mogę po 21 Ale wtedy będę na pewno - nigdzie nie wychodzę i jestem dzisiaj wyspana;) To co ustalamy? Real foto, czy do 15 mam kombinować w fotoszopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A Ja i moje atuty, juz sie ujawnilismy Dzis nie dam rady bo szykuję skumulowana imprezkę urodzinowa moich dzieci. Cała 4 ma w tym samym czasie, więc nie musze Wam chyba mówić co tu się będzie wyprawiać. Nocka mnie zastanie, a nie wiem czy i to wystarczy. No nic... Do pracy rodacy ! Cholera...od czego zacząć ? Ściskam Was mocno z nadzieją, ze zostawicie mi kilka zdjęć na później. Bardzo ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 taaa...14...33 mi stuknie w lipcu jak sie zgramy z oficjalnym ujawnianiem to moze pokaze drugiego120cm 'babelka' Ale wkręt stulecia. Pożyczyła dzieciaki od starszej o 20 lat siostry i teraz szpanuje A jeśli się mylę to daj mi namiar na swój eliksir młodości - też taki chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asia już kiedyś miałam pytać a zawsze zapomnęte literki które masz na kominku są przyklejane? ( i gdzie zamawiane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 hej hej dziekuje za kciuki przyczyne nieprzespanej nocy (oj nie bylo lekko) przedstawiam w moim watku zapraszam Marimag moglabym rzec "dziewczynka", ale nie tak nie do konca zalezy od punktu widzenia widze, ze tutaj fotki na chwile wrzucacie ...... ja juz sie kiedys ujawnilam, co prawda o zachodzie slonca, ale co ma byc widac to widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asia już kiedyś miałam pytać a zawsze zapomnę te literki które masz na kominku są przyklejane? ( i gdzie zamawiane) Tak, to naklejka. Z allegro Jak potrzebujesz konkretny namiar to powiedz, odgrzebię Słońce - lecę poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Ale zanim to... Patrzcie jak się to robi, bo widzę, że z Was siuśmajtki i żadna nie chce być pierwsza... http://imageshack.us/a/img838/9079/09zu.jpg Plus przywracam Myszkę Minnie - w poście #1822 Smacznego! Edytowane 5 Stycznia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts