Venus_m 04.01.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asia myszka wymiata Zdecydowanie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale w żadnym wypadku się nie rozczarowałam wręcz przeciwnie. Mnie widziałaś, to jestem zwolniona z obowiązku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No tak Venuskę to na blogu na bieżąco można podziwiać A reszta gdzie? Naprawdę Dziewczynki zdezerterowałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem:p z doskoku, bo mały jeszcze nie śpi ale będę, tak, jak zapowiedziałam:D A reszta?? Asia - nie wiem, jak wygląda Daro ale dziewczynki zdecydowanie poszły w mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dobra, czekam i zacieram rączki Dario, a raczej Mario - SuperMario http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p035.gif jest tam gdzie myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra, czekam i zacieram rączki Dario, a raczej Mario - SuperMario http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p035.gif jest tam gdzie myszka Jeeee!! Świetna z Was para:) Kurde, dotarło do mnie, że nie mam zdjęć - prawie zawsze stoję za aparatem:( Poszukam, jak młody uśnie, najwyżej z lata jakieś zapodam. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja pierniczę....ale fajne dziewczyny z Was!!!! Młodziutkie i piękne!!!! Super wyglądacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Łokiii witam się od normalnej strony ][/url] ] noo...i z tej strony rowniez pieknie Edytowane 4 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Ale fajnie Was widzieć!! Jedna ładniejsza od drugiej!! I wyobrażałam Was sobie inaczej - Anię i Karolinę jako blondyny, a Asię jako ognistą brunetkę Dobra, idę szukać siebie. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Fajnie Was kobietki widziec same mlode buzie w sumie powinnam zmykac, bom pewnie najstarsza ..... Asiu myszka swietna wiesz, ja tez sobie Ciebie tak wyobrazalam no to i dla mnie duze wyzwanie, ale raz nie zawsze ...... tu bylo wspomnienie pewnego lata .... Edytowane 4 Stycznia 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja jeszcze w październiku byłam blondyną więc się wiele nie pomyliłaś szukaj szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Dooopa, mam tylko na leżąco:sick: Trudno - zmniejszam takie. Może jeszcze znajdę jakieś nowsze z budowy ale póki co ni ma. [ (jutro wywalam) Edytowane 5 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No Kochane! Piękne Babeczki (tak mówi mój teściuniu, to chyba ładnie, nie? )! Brawo za odwagę, brawo za wygląd! Jeszcze Chloe... Gdzie ta Chloe http://imageshack.us/a/img545/4497/dque.jpg Za odwagę! I za Babeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Słonko, nie gadaj - wyglądasz, jak nastolatka:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Za odwagę i za babeczki:yes: słonko...świetnie wyglądasz....i młodziutka jesteś!!!!Chloe....inaczej sobie ciebie wyobrażałam...myślałam, żeś brunetka....a ty piękna blondi:D Edytowane 4 Stycznia 2014 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja dzisiaj dałam Darowi aparat do ręki i kazałam za mną chodzić jak paparazzi. Z 1000 zdjęć coś by się znalazło Nadały się 2, bo reszta zamazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No to chlup:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Ale fajnie Was widzieć!! Takie zupełnie inaczej- Anię i Karie ładne buzie - jedna ładniejsza od drugiej!! I wyobrażałam Was sobie inaczej - Anię i Karolinę jako blondyny, a Asię jako ognistą brunetkę Dobra, idę szukać siebie. jesli o mnie chodzi to ja blondyna tylko ciemna, a tak ze 3 lata temu to nawet calkiem czarna bylam mam jeszcze takie z dzieciakami w 'zimowym' klimacie Edytowane 5 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja tu przyszłam o suszarkę pytać a tu:jawdrop: No miło Was widzieć, że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 EJ EJ... jak już tu jesteś migotka to pokazuj się!! . ja pierdziu Wy takie chudziutkie jak to robicie?? buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) żebym mogła w ten wątek jeszcze zaglądać to pokazuję i się... ja to mam fotki swoje jedynie z jakiś wesel, bo na co dzień to ja zawsze stoję za aparatem teraz mam ciut jaśniejsze włosy i + 15kg jakies dodatkowe kg niewazne ...mojemu na pewno wpadlabys w oko..bo ja to nie mam sie czym pochwalic oprocz pokaznej pupy Edytowane 4 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts