annNS2 04.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Dooopa, mam tylko na leżąco:sick: Trudno - zmniejszam takie. Może jeszcze znajdę jakieś nowsze z budowy ale póki co ni ma. ] kolejna apetyczna kobieta ...moze chociaz wlosy zapuszcze...? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Fajnie Was kobietki widziec same mlode buzie w sumie powinnam zmykac, bom pewnie najstarsza ..... Asiu myszka swietna wiesz, ja tez sobie Ciebie tak wyobrazalam no to i dla mnie duze wyzwanie, ale raz nie zawsze ] a z ktorej strony najstarsza?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) jesli o mnie chodzi to ja blondyna tylko ciemna, a tak ze 3 lata temu to nawet calkiem czarna bylam mam jeszcze takie z dzieciakami w 'zimowym' klimacie Kto Ci wypożyczył takie duże dzieci? Karolina, patrzy się na Ciebie z przyjemnością Edytowane 4 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja tak lubie sweet focie, że aktualnej żadnej nie mam w kompie. Muszę poszukać w innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Tak, Słońce przesadza Jaka stara? Rześka Babka! Ja nie laska . Laska owcaania Chyba faktycznie gdzieś już tą buzię widziałam Karolina - od początku kojarzyłaś mi się z moją szwagierką (też Karoliną, jak powiedziałaś, że uczysz matematyki, to znowu część wspólna zbioru, tyle, że jej to jedynie niedoszłe marzenie, nevermind, no i wreszcie to zdjęcie ). A Daro powiedział krótko: "Cycki jak ta lala" Chloe - piękna kobieto! I wiecie co? Wszystkie wyglądacie na sympatyczne :hug: Ann - podtrzymuję tylko opinię - gówniara z Ciebie. I na dodatek piękna Edytowane 4 Stycznia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 :yes: Dziewczyny nigdy nie cytujcie wpisów ze zdjęciami ich usunięcie może się okazać niemożliwe (zależy kto zacytuje) lub utrudnione jeżeli ktoś nie będzie onlajn przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Venusko....to samo chciałam właśnie napisać dziewczynom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 heheheh ahhh ten Daro dziewuszki dzięki... no w sumie to jedyny mój "atut" i póki nie mam między sutkami pępka to pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Za piękne Muratorki... http://imageshack.us/a/img534/558/f4yi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 :lol2: Karolinko...super wyglądasz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 dziewuszki dzięki... no w sumie to jedyny mój "atut" i póki nie mam między sutkami pępka to pokazuję Mówisz? http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) heheheh ahhh ten Daro dziewuszki dzięki... no w sumie to jedyny mój "atut" i póki nie mam między sutkami pępka to pokazuję http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif Dzięki dziewczyny, Asia - zarumieniłam się - nie pamiętam, żeby ktoś mi takiego komplementa strzelił Fajnie tak wiedzieć, z kim się rozmawia - musiałyście wyglądać sympatycznie - inaczej być nie mogło! Edytowane 4 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 no no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/c040.gif Dzięki dziewczyny, Asia - zarumieniłam się - nie pamiętam, żeby ktoś mi takiego komplementa strzelił Fajnie tak wiedzieć, z kim się rozmawia - musiałyście wyglądać sympatycznie - inaczej być nie mogło! No widzisz - pokaż popiersie to Ci jeszcze lepszego strzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No widzisz - pokaż popiersie to Ci jeszcze lepszego strzelę Taa.. może jakieś sprzed lat by się znalazło.. Nawet ze świąt nie mam foto - mam za to 10 zdjęć wstrętnej choinki:p Owieczka, a Ty jakaś gwiazda czasem nie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ooo dzięki Venus za naprowadzenie Ann pousówasz fotki z cytatów ? Teraz to zostaje nam spotkanie na żywo;) tak, tak, juz zrobione...przepraszam ...nie pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Aleee Wy laski jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Aleee Wy laski jestescie Madzia, wrzuć się na chwilę, bo ja się do tej pory nie załapałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.01.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dziewczęta wymiatacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chloe powaznie mnie nie widzialas??? no to momencik i zaraz sie ujawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts