Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chloe szczerze..waze 54kg ;) :wiggle:

moja radosc bo udalo mi sie przytyc...co nie jest to latwe u mnie...

ja siebie lubie w kazdym kolorze wlosow...w brazie, rudym i blond... ale z nature jestem jasna blondynka i te odrosty mnie dobijaja..

nie pytajcie jakim koszmarem dla mnie byl powrot z rudej na blond... 2 razy w odstepie 2 dni u fryzjerki:bash:

a placz moj ze hoho

Bogumil ja chyba nie bede ryzykowala..chyba ze za chwile usune... rozne osoby teraz tutaj czyhaja :rolleyes:

Chloe na blogu u mnie jest fotka :) i dziś odkryłam, że wyglądam na niej jakbym trądzik miała, stary aparat eh :p

Ano wiem, bo go sobie poczytuję:D Nie możesz wiedzieć, że wątek o pralni miał wpływ na zmiany w naszym projekcie i m.in. dzięki Tobie pralnia w wersji mikro ale się u mnie pojawi. Także czytam, czytam, zaglądam:)

Asia Jesteś babka niesamowita :) Taka do schrupania :D Mega pozytywna energia od Ciebie bije :hug:

Chloe Masz śliczną naturalną urodę :yes: Wyglądasz tak świeżo i promieniście :D

Słonko Poleciałaś w kulki z tym Twoim wiekiem :lol: Oszustka :p;) Zgrabna Pani i powabna :D Wyglądasz super!

AnnN Wyglądasz niesamowicie młodo i apetycznie :D

Owcaania Laska jak ta lala :o

Karolina No no no :rolleyes: Sexy bejbe ;) Wybacz ale rzucają się w oczy Twoje atuty ;) :lol:

W ogóle jesteście wszystkie niesamowite... Każda ma coś wyjątkowego w sobie...

Meliska - ja mam jedno dziecko - tu nie ma mowy o pomyłce - moje trójki, moje niestety:P

Ślężankaaa, toś kobieto posłodziła. Dziękuję i chyba muszę stąd iść, bo mi na starość sodówka uderzy:rotfl:

Aaa... zapomniałam napisać, że Asiazett od dzisiaj kojarzy mi się rockowo;)

Venus, pisz - nie przestawaj, dziękuję:D

Szkoda Venus że wcześniej nie pomyślałaś o blogu ;) bo wtedy pewnie i u mnie by się pojawił kącik z przeznaczeniem na pralnię :sick: Może ktoś słyszał o pralni w garażu? :lol:

Chloe Prawdę napisałam :rolleyes: Uwierz mi że ja nie słodzę bez powodu :lol:

Edytowane przez Ślężankaaa

Mmelcia myślalam, że wkleisz Mikołajkę :lol2:

Świetna z Was dziewczyny- Laski niesamowite:)

Asia co do liter - spr co na allegro ciekawego a jak nie to wtedy Cię poproszę o szukanie (jak nie znajdę)

Śleżanka - ja mam garaż w piwnicy i miejsce na pralnię też w piwnicy:) obok jest pomieszczenie z piecem - ale szczelnie drzwi i okno jest...mam nadzieję że się sprawdzi. A jak nie to na dole w jednym pokoju małym mam odpływy:)

Mmelcia

Śleżanka - ja mam garaż w piwnicy i miejsce na pralnię też w piwnicy:) obok jest pomieszczenie z piecem - ale szczelnie drzwi i okno jest...mam nadzieję że się sprawdzi. A jak nie to na dole w jednym pokoju małym mam odpływy:)

No to super :D bo myślałam że to dziwny pomysł ;)

Wenezuelko czemu nie? ;) Jak będziesz mieć elektryczną suszarę to nawet w salonie :lol: gorzej z koszami na zużyte :p

Osz Ty ;) :hug: Właśnie chodzi mi po głowie ta suszarka :yes: Kosze trzeba będzie umieścić zakamuflowane w łazience i za karę mój mąż będzie je zanosił do pralnio garażu :lol2: