_Chloe_ 04.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzieki dziewczyny..nie taka siksa... mam dwojke dziecia lat 6 i 3 i ja w tym roku 3 z przodu zdobede...ale nie jest tak zle ze mna... jeszcze.... E tam, to siksa jesteś - ja mam już nawet dwie trójki:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chloe szczerze..waze 54kg moja radosc bo udalo mi sie przytyc...co nie jest to latwe u mnie... ja siebie lubie w kazdym kolorze wlosow...w brazie, rudym i blond... ale z nature jestem jasna blondynka i te odrosty mnie dobijaja.. nie pytajcie jakim koszmarem dla mnie byl powrot z rudej na blond... 2 razy w odstepie 2 dni u fryzjerki:bash: a placz moj ze hoho Bogumil ja chyba nie bede ryzykowala..chyba ze za chwile usune... rozne osoby teraz tutaj czyhaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzieki dziewczyny..nie taka siksa... mam dwojke dziecia lat 6 i 3 i ja w tym roku 3 z przodu zdobede...ale nie jest tak zle ze mna... jeszcze.... no tak...ta trojeczka z przodu wiele zmieni od razu wszystko opada...zwlaszcza szczena na wasz widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 E tam, to siksa jesteś - ja mam już nawet dwie trójki:evil: taaa chyba u dwojki dzieci patrzac na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chloe na blogu u mnie jest fotka i dziś odkryłam, że wyglądam na niej jakbym trądzik miała, stary aparat eh Ano wiem, bo go sobie poczytuję Nie możesz wiedzieć, że wątek o pralni miał wpływ na zmiany w naszym projekcie i m.in. dzięki Tobie pralnia w wersji mikro ale się u mnie pojawi. Także czytam, czytam, zaglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asia Jesteś babka niesamowita Taka do schrupania Mega pozytywna energia od Ciebie bije Chloe Masz śliczną naturalną urodę Wyglądasz tak świeżo i promieniście Słonko Poleciałaś w kulki z tym Twoim wiekiem Oszustka ;) Zgrabna Pani i powabna Wyglądasz super! AnnN Wyglądasz niesamowicie młodo i apetycznie Owcaania Laska jak ta lala Karolina No no no Sexy bejbe Wybacz ale rzucają się w oczy Twoje atuty W ogóle jesteście wszystkie niesamowite... Każda ma coś wyjątkowego w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chloe bardzo mi miło i cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Meliska - ja mam jedno dziecko - tu nie ma mowy o pomyłce - moje trójki, moje niestety:P Ślężankaaa, toś kobieto posłodziła. Dziękuję i chyba muszę stąd iść, bo mi na starość sodówka uderzy:rotfl: Aaa... zapomniałam napisać, że Asiazett od dzisiaj kojarzy mi się rockowo;) Venus, pisz - nie przestawaj, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Szkoda Venus że wcześniej nie pomyślałaś o blogu bo wtedy pewnie i u mnie by się pojawił kącik z przeznaczeniem na pralnię Może ktoś słyszał o pralni w garażu? Chloe Prawdę napisałam Uwierz mi że ja nie słodzę bez powodu Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mmelcia myślalam, że wkleisz Mikołajkę Świetna z Was dziewczyny- Laski niesamowite:) Asia co do liter - spr co na allegro ciekawego a jak nie to wtedy Cię poproszę o szukanie (jak nie znajdę) Śleżanka - ja mam garaż w piwnicy i miejsce na pralnię też w piwnicy:) obok jest pomieszczenie z piecem - ale szczelnie drzwi i okno jest...mam nadzieję że się sprawdzi. A jak nie to na dole w jednym pokoju małym mam odpływy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Magda_lena Ty tez??? ze ja mikolajke mam tutaj pokazac a gdzie Twoje? hmmm? bo ja czekam i doczekac sie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wenezuelko czemu nie? Jak będziesz mieć elektryczną suszarę to nawet w salonie gorzej z koszami na zużyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 serio Melcia nie widziałaś?o jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja też nie widziałam Magdy_leny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ślężanka a Twoja fotka?Nie czaruj tu nas. no wlasnie wlasnie...nagadala nam a sama siedzi w ukryciu magda_lenka - ciebie tez nie widzialam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mmelcia Śleżanka - ja mam garaż w piwnicy i miejsce na pralnię też w piwnicy:) obok jest pomieszczenie z piecem - ale szczelnie drzwi i okno jest...mam nadzieję że się sprawdzi. A jak nie to na dole w jednym pokoju małym mam odpływy:) No to super bo myślałam że to dziwny pomysł Wenezuelko czemu nie? Jak będziesz mieć elektryczną suszarę to nawet w salonie gorzej z koszami na zużyte Osz Ty Właśnie chodzi mi po głowie ta suszarka Kosze trzeba będzie umieścić zakamuflowane w łazience i za karę mój mąż będzie je zanosił do pralnio garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 serio Melcia nie widziałaś? o jaaa nie widzialam..mialam obiecane nawet na priv..i do dzis dnia pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chluśniem, bo uśniem... http://imageshack.us/a/img819/4736/y7u6.jpg I muza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asiu w takim tempie???... już nie wyrabiam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 hmm o to może ja pozostanę nieujawniona:lol2: bo kto się pokaże następnym razem? a z jakiej okazji tu imprezka?? ( rozumiem urodziny mojej teściowej? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts