Ślężankaaa 04.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ślężanka a Twoja fotka?Nie czaruj tu nas. no wlasnie wlasnie...nagadala nam a sama siedzi w ukryciu Ja czaruję??? Nic z tych rzeczy Kiedyś pokazywałam fotkę u Venuski Asia Ty DJ-u Padniem w takim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 E tam, to siksa jesteś - ja mam już nawet dwie trójki:evil: ja juz nawet 3 na poczatku nie mam Chloe kolejna fajna babeczka z sliczna buzia tez tak myslalam jak Venus - te trudy budowania to tylko takie kobiety moga znosic Ann pytasz, z ktorej strony ? Pewnie najbardziej po oczami ? Pytasz zartobliwie, a ja najbardziej serio mowie ... ale i z tym trzeba sie pogodzic Asia nie pisalam stara Bo tak o sobie nie mysle az tak zle nie jest. ...... dziekuje za wszystkie mile slowa nie spodziewalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 magda_lenka - ciebie tez nie widzialam! Ja tylko głowę od góry, to się nie powinno liczyć Asiu w takim tempie???... już nie wyrabiam:rotfl: Wpadłam w cug... hmm o to może ja pozostanę nieujawniona:lol2: bo kto się pokaże następnym razem? Następnym razem będzie tematycznie - każda będzie miała pokazać zdjęcie w określonym przebraniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ooooo...to ja mam takich mnóstwo:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 hmmm .... Nie widzialam Slezanki, ani Meliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 J Następnym razem będzie tematycznie - każda będzie miała pokazać zdjęcie w określonym przebraniu... ooo....to na ta okazje powinnam teraz sobie fotke strzelic ale taaakiej to na pewno nie pokaze dziewczynki - uciekam bo maz sie obrazi...obowiazki czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mmeliska debeściara!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ślężanka, widzę, że Ty twardy zawodnik jesteś. Coś tak pod kokietkę Tamto się nie liczy, bo myśmy nie widziały. Jedna Venia tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja juz nawet 3 na poczatku nie mam Chloe kolejna fajna babeczka z sliczna buzia tez tak myslalam jak Venus - te trudy budowania to tylko takie kobiety moga znosic Ann pytasz, z ktorej strony ? Pewnie najbardziej po oczami ? Pytasz zartobliwie, a ja najbardziej serio mowie ... ale i z tym trzeba sie pogodzic Asia nie pisalam stara Bo tak o sobie nie mysle az tak zle nie jest. ...... dziekuje za wszystkie mile slowa nie spodziewalam sie Słonko, chyba śpisz w wannie wypełnionej formaliną, bo czas się dla Ciebie zatrzymał Nie odważyłabym się dać Ci nawet tej trójki - na zdjęciu tylko córcia sugeruje, żeś nie nastolatka. A ja sobie wina nalałam - cały dzień mnie głowa bolała, to jak się pogorszy, przynajmniej będę wiedziała, za co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ne ne ne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 no...w koncu sie zalapalam na sniezynke juz jestem ciekawa wielkanocnych stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ej no, Meliska - cała jesteś, jak ten prezent świąteczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asiu...muszę przyznać, że ja też widziałam Ślężankę u Venuski:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 dziewczynki - uciekam bo maz sie obrazi...obowiazki czekaja Nie no jak obowiązki, to nie ma o czym mówić, ani z czym konkurować... Hehe Dzięki za obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ej no, Meliska - cała jesteś, jak ten prezent świąteczny! nic tylko rozpakowac hihi UCIEKAM! milej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asiu...muszę przyznać, że ja też widziałam Ślężankę u Venuski:yes: No to może spróbuj obrazowo opisać, bo ja chyba nie będę miała szansy :foch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Włosy, że każdy by pozazdrościł!!!!! cudna dziewczyna....wenezuelka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 oki ja tez zmykam..dlatego fotki sa juz usuniete.. jezeli ktos sie nie zalapal to moge to powtorzyc nastepnym razem...skoro juz sie pokazalam to co mi tam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Włosy, że każdy by pozazdrościł!!!!! cudna dziewczyna....wenezuelka:lol2: Ehhh... no nic. Obejdę się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 oki ja tez zmykam..dlatego fotki sa juz usuniete.. jezeli ktos sie nie zalapal to moge to powtorzyc nastepnym razem...skoro juz sie pokazalam to co mi tam dobranoc Spoko Meli. Wariatko, Blondzio, Lasko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts