Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E tam, to siksa jesteś - ja mam już nawet dwie trójki:evil:

ja juz nawet 3 na poczatku nie mam :p

Chloe kolejna fajna babeczka z sliczna buzia :)

tez tak myslalam jak Venus - te trudy budowania to tylko takie kobiety moga znosic ;)

Ann pytasz, z ktorej strony ? Pewnie najbardziej po oczami ? Pytasz zartobliwie, a ja najbardziej serio mowie ... ale i z tym trzeba sie pogodzic ;)

Asia nie pisalam stara :p Bo tak o sobie nie mysle :p az tak zle nie jest. ......

dziekuje za wszystkie mile slowa :) nie spodziewalam sie

magda_lenka - ciebie tez nie widzialam! ;)

Ja tylko głowę od góry, to się nie powinno liczyć ;)

Asiu w takim tempie???... już nie wyrabiam:rotfl::rotfl:

Wpadłam w cug...

hmm o to może ja pozostanę nieujawniona:lol2: bo kto się pokaże następnym razem?

Następnym razem będzie tematycznie - każda będzie miała pokazać zdjęcie w określonym przebraniu... :rolleyes: :rotfl:

J

Następnym razem będzie tematycznie - każda będzie miała pokazać zdjęcie w określonym przebraniu... :rolleyes: :rotfl:

ooo....to na ta okazje powinnam teraz sobie fotke strzelic :D ale taaakiej to na pewno nie pokaze :p

dziewczynki - uciekam bo maz sie obrazi...obowiazki czekaja :lol2:

ja juz nawet 3 na poczatku nie mam :p

Chloe kolejna fajna babeczka z sliczna buzia :)

tez tak myslalam jak Venus - te trudy budowania to tylko takie kobiety moga znosic ;)

Ann pytasz, z ktorej strony ? Pewnie najbardziej po oczami ? Pytasz zartobliwie, a ja najbardziej serio mowie ... ale i z tym trzeba sie pogodzic ;)

Asia nie pisalam stara :p Bo tak o sobie nie mysle :p az tak zle nie jest. ......

dziekuje za wszystkie mile slowa :) nie spodziewalam sie

Słonko, chyba śpisz w wannie wypełnionej formaliną, bo czas się dla Ciebie zatrzymał:p Nie odważyłabym się dać Ci nawet tej trójki - na zdjęciu tylko córcia sugeruje, żeś nie nastolatka.

A ja sobie wina nalałam - cały dzień mnie głowa bolała, to jak się pogorszy, przynajmniej będę wiedziała, za co;)