Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meliska swietnie wygladsz :)

Chloe usmialam sie z Twojego porownania :) ale dziekuje za komplement :) akurat na tym zdjeciu bylam z mlodsza pociecha .... starszy do ramion mi siega, a niska nie jestem :)

Slezanka nie daj sie prosic ..... I dziekuje za komplement :)

Bogumil Tobie rowniez :) kojarze Twij watek i chyba kiedys byly fotki, o ile kojarze to powalajace :)

słonko kochana...dziękuję ci ślicznie...jeszcze nikt tak do mnie nie mówił:D:D:D A fotek było kilka....zresztą Ania-Marimag, powiedziała, że już całe forum mnie zna i tylko nago mnie jeszcze nie widziano:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Bogumil prawde mowie :) a riposta Marimag ..... Hmm, trzeba jako komplement przyjac :)

ja siebie nie lubie pokazywac i zawsze krytycznym okiem patrze na wlasne zdjecia i malo jest takich, ktore mi sie podobaja :rolleyes:

poza tym mam malo footek, bo to zazwyczaj ja jestem po drugiej stronie aparatu przez zamilowanie do fotografowania :)

Ann oszukujesz z tymi latami :)

Venus ja tam tradziku nie widze ..... Fajna babeczka z Ciebie :)

Karolina czy te kg sa takie wazne ? Sliczna buzia i wnetrze :)

ja nie robie nic, ot mam to po mamie ...... i na kg nie narzekam, ale np na zmarszczki ..... ale co tam ....

dziewczyny ciesze sie, ze sie zalapalam na "akcje" i moglam Was zobaczyc :)

ja dzis za% dziekuje .... Mimo niewyspania i tak zasnac nie moge, a mruczek prawie mi na glowe wejdzie .......

dobranoc i pa pa :bye:

Cześć Wam z rana :bye: kacyk jest po wczorajszym? :rotfl: Moje zdjęcia też jeszcze do popołudnia zostaną :yes:

Kurcze. Chciałam dzisiaj jakoś kreatywnie, poza domem spędzić dzień. Warunki do spełnienia nie łatwe, bo... poza domem, ale nie w zimnie; aktywnie, ale z małym dzieckiem; spacer to za mało... :bash: Myślałam o Tropical Island, ale gdzie tam - Daro stawia veto na wszelkie basenowe atrakcje :( w ofercie są jeszcze muzea :sick:, zoo, wodospady, jaskinie, rynki i małpie gaje, ale na to wszystko jest za zimno - wiosną/latem takie rzeczy :yes: No i co zostaje? Zakupy w jakiejś galerii? :bash: Może ma ktoś pomysł co można z rodzinką porobić w taki dzień jak dziś czy jutro :confused: