Venus_m 04.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja też uciekam, miło było was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VlFjf1pWk2c Impreza się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ok...żegnam się i ja:D Miło mi było poznać takie fajne dziewczyny....inaczej się "gada" jak się wie z kim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja też uciekam, miło było was zobaczyć Ok...żegnam się i ja:D Miło mi było poznać takie fajne dziewczyny....inaczej się "gada" jak się wie z kim:lol2: Fajnie, że zawitałaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Meliska swietnie wygladsz Chloe usmialam sie z Twojego porownania ale dziekuje za komplement akurat na tym zdjeciu bylam z mlodsza pociecha .... starszy do ramion mi siega, a niska nie jestem Slezanka nie daj sie prosic ..... I dziekuje za komplement Bogumil Tobie rowniez kojarze Twij watek i chyba kiedys byly fotki, o ile kojarze to powalajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To dobranoc laski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bogumil Dziękuję bardzo za komplement Asiu wstawię fotkę ale muszę poszukać. Postaram się jutro wieczorem wstawić, ok? Pamiętaj że na wygnaniu jestem i nie mam tutaj swojego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 słonko kochana...dziękuję ci ślicznie...jeszcze nikt tak do mnie nie mówił:D:D A fotek było kilka....zresztą Ania-Marimag, powiedziała, że już całe forum mnie zna i tylko nago mnie jeszcze nie widziano:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Asiu wstawię fotkę ale muszę poszukać. Postaram się jutro wieczorem wstawić, ok? Pamiętaj że na wygnaniu jestem i nie mam tutaj swojego kompa Dobra - mam to na piśmie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czytaj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To dobranoc laski:hug: Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Owcaania - do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bogumil prawde mowie a riposta Marimag ..... Hmm, trzeba jako komplement przyjac ja siebie nie lubie pokazywac i zawsze krytycznym okiem patrze na wlasne zdjecia i malo jest takich, ktore mi sie podobaja poza tym mam malo footek, bo to zazwyczaj ja jestem po drugiej stronie aparatu przez zamilowanie do fotografowania Ann oszukujesz z tymi latami Venus ja tam tradziku nie widze ..... Fajna babeczka z Ciebie Karolina czy te kg sa takie wazne ? Sliczna buzia i wnetrze ja nie robie nic, ot mam to po mamie ...... i na kg nie narzekam, ale np na zmarszczki ..... ale co tam .... dziewczyny ciesze sie, ze sie zalapalam na "akcje" i moglam Was zobaczyc ja dzis za% dziekuje .... Mimo niewyspania i tak zasnac nie moge, a mruczek prawie mi na glowe wejdzie ....... dobranoc i pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Teraz jesteś kocia mama Ale będziesz miała motyw przewodni do robienia fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.01.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dzień dobry Jak są fotki to mnie nigdy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 moje jedno jeszcze wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) słonko....dzięki:hug: A komplementy Ani biore na klatę z przyjemnością Edytowane 5 Stycznia 2014 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.01.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cześć Wam z rana kacyk jest po wczorajszym? Moje zdjęcia też jeszcze do popołudnia zostaną Kurcze. Chciałam dzisiaj jakoś kreatywnie, poza domem spędzić dzień. Warunki do spełnienia nie łatwe, bo... poza domem, ale nie w zimnie; aktywnie, ale z małym dzieckiem; spacer to za mało... Myślałam o Tropical Island, ale gdzie tam - Daro stawia veto na wszelkie basenowe atrakcje w ofercie są jeszcze muzea , zoo, wodospady, jaskinie, rynki i małpie gaje, ale na to wszystko jest za zimno - wiosną/latem takie rzeczy No i co zostaje? Zakupy w jakiejś galerii? Może ma ktoś pomysł co można z rodzinką porobić w taki dzień jak dziś czy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kino a potem deserek w kafejce???? Wyrosłam z małych dzieci...my imprezujemy już inaczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.01.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ala ma 5 m-cy to kino chyba słabo poza tym D. stwierdził, ze nie po to sobie kino w domu zainstalował, żeby do kina teraz chodzić No trudna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts