dareckixp 17.04.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 witam.od niedawna jestem posiadaczem kotła reco II 24.niejestem jeszcze obyty w jego ustawieniach.moj problem polega na tym ze jak przełącze tryb pracy na lato czyli tylko na bojler wyłącza mi pompy obiegowe i niezałańcza ich wogole.pompa bojlera pracuje cały czas.grzebałem w ustawieniach i nic. prosze o jakies porady bądz wskazówki jak sobie z tym poradzic.pozdrawiam i z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej4000 18.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 witam.od niedawna jestem posiadaczem kotła reco II 24.niejestem jeszcze obyty w jego ustawieniach.moj problem polega na tym ze jak przełącze tryb pracy na lato czyli tylko na bojler wyłącza mi pompy obiegowe i niezałańcza ich wogole.pompa bojlera pracuje cały czas.grzebałem w ustawieniach i nic. prosze o jakies porady bądz wskazówki jak sobie z tym poradzic.pozdrawiam i z gory dzieki piec na pellet czy ekogroszek? z tego co napisales wynika, ze jest dobrze. tryb letni oznacza podgrzewanie tylko cwu czyli pompa bojlera. reszta nie powinna chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareckixp 22.04.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 kocioł na ekogroszek.zgadza sie ze tryb letni to tylko cwu,ale jak przełącze to wył mi pompy obiegowe i niema obiegu na bojler,nieogrzewa wody w bojlerze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts