agt 17.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Planuję w maju zająć się remontem tarasu. Stare płytki już popękały, przeciekają. Nie wygląda to zbyt estetycznie. Co byście polecili? Szukam czegoś dobrej jakości, na lata. Nie mam jeszcze upatrzonego konkretnego modelu więc jestem otwarty na wszelkie porady i sugestie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 17.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ja na taras klade kostke dlatego ,ze za szybko sie nie zepsuje po drugie nie slizga sie nikt na tarasie;) kostka bedzie taka sama jak przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a mi się marzą deski kompozytowe. są cudne i mają bardzo duzo zalet w zakresie ich trwałości i utrzymania- poczytaj na necie minus to na pewno cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agt 05.07.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Zdecydowaliśmy się jednak na takie duże płyty tarasowe z bruk betu. W sumie koszt nie był jakiś bardzo wysoki więc jest okej no i przede wszystkim wreszcie taras ładnie i estetycznie wygląda. Jak mi się uda to później wrzucę jakieś zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.08.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 może pochwalicie się zdjęciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts