eteee 18.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 http://homedomoweinspiracje.blogspot.com/search/label/PODDASZEmoże przyda się komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 19.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ...i większość okien dachowych źle obrobiona - w tzw. trumnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 21.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 źle obrobione bo?.... bo ty tak nie robisz A w trumnę to dobrze obrobione? Przecież praktycznie większość jest w trumnę! Faktycznie dawniej sie tak obrabiało -była to norma ale wszyscy producenci okien już odstępują od tego. Teraz glif górny ma być poziomo a dolny pionowo... no chyba że się znów coś zmieniło a ja jestem w tyle. Powiem wiecej - teraz nawet zalecają taką obróbkę jak ja robię czyli z "progiem"! Więc jak się teraz do tego odniesiesz? Wykasujesz znów posty i będziesz liczył na zapomnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts