JK2010 18.04.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Chcę zrobić coś podobnego jak to: http://domtrendy.pl/telewizor-na-scianie/ Nigdy nie robiłem niczego z płyt k-g. Zacząłem szukać odpowiednich profili i na tym stanąłem. jest ich bardzo dużo rodzajów. Jaki zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 18.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 a nie lepiej pójść z tym do "pana od mebli"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK2010 18.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Już byłem.... Po pierwsze usłyszałem, że takie półki z boku to bardzo trudne i że będzie kosztować. Po drugie jak usłyszałem cenę , to pomyślałem, że albo sam zrobię albo nie będę tego mieć. Niestety, końcówka budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 18.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Na ostatniej fotce widać, jak mocno wysunięta jest od właściwej ściany zabudowa. To akurat nie problem, bo wg mnie jest tam głębokość ok. 40 - 60 cm, więc robisz standardową zabudowę g-k z odpowiednią wnęką na tv, z boku półki. Największym problemem będzie odpowiedni wieszak pod tv, aby zlicować przód tv z frontem zabudowy, chyba, że wyczaisz gdzieś regulowany z wysięgnikiem. Tylko pytanie, czy warto rezygnować z takiej przestrzeni dla wątpliwej moim zdaniem (a pewnie niedługo wcale nie "trendy") zabudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts