dzielny_samodzielny 19.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 WItam, Ciekawy jest fakt że trafiam na te forum już po wybudowaniu domu - to pewnie z "miłości" do forów internetowych wszelkiej maści. Jednak w takim klubie się znaleźć to sama przyjemność. Prowadziłem dziennik na zupełnie niezależnaj stronie, pewnie gdybym tu zajrzał wcześniej to i mój dziennik by się tu znalazł. Tak czy inaczej ze względu na nie specjalnie popularną technologię, chętnie podzielę się wiedzą, którą nabyłem w przeciągu ostatnich 3 lat. Zapraszam na http://www.samzbudujdom.pl Pozdrawiam Przemek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada1719506750 19.04.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witaj dzielny_samodzielny przeczytałem całego bloga zdjęcia pooglądałem i muszę POGRATULOWAĆ WYBUDOWANEGO SAMODZIELNIE DOMU!!! zdolniacha jesteś!!!! Pytania odnośnie technologii wysłałem na pw. Pozdrawiam, i czekam na nowe galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek K 20.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wielkie gratulacje! Na Twoją stronę trafiłem już dobrych kilka miesięcy temu, bo jest podlinkowana na stronie thermomuru. Zbudowaliśmy przybudówkę w tym systemie już 19 lat temu. Wtedy ta technologia była chyba popularniejsza niż obecnie, a to pewnie dlatego, że więcej ludzi budowało samemu. Były nawet reklamy w telewizji! Teraz to tylko firma i Porotherm, a na to styropian. W 80% przypadków. Teraz zaś lada tydzień zaczynamy budowę domu i oczywiście też z Thermomuru. Sprawdzone: szybko i tanio, a przede wszystkim samemu. Pozdrawiam thermomurowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzielny_samodzielny 21.04.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wielkie dzięki, pozdrawiam również. Myślałem, że na tym świecie nie ma ludzi, którzy budują w takim systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 17.05.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wielkie dzięki, pozdrawiam również. Myślałem, że na tym świecie nie ma ludzi, którzy budują w takim systemie Są jak najbardziej tylko nie mają tyle problemów co te 80%))) Ja rozpoczynam budowę kolejnego domu w tym systemie. Teraz już dla siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 17.05.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Gratuluję próby generalnej, człowiek docenia taki i zawsze wszystko lepiej smakuje… Thermomur czy ZODOM 2000 POLSKA prawie niedużo brakowało a tak samo bym z tego budował, ale nie uzyskał bym takich parametrów… Z poważaniem Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p10trek 25.06.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 I ja się muszę pochwalić wybudowaniem domu z thermomuru.Tutaj można przeczytać trochę o budowie (oczywiście metodą gospodarczą):BUDOWA DOMU Z THERMOMURUA tutaj już wyniki po rocznej eksploatacji:KOSZTY UTRZYMANIA BUDYNKU Z SYSTEMU TH-400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 26.06.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 I ja się muszę pochwalić wybudowaniem domu z thermomuru. Tutaj można przeczytać trochę o budowie (oczywiście metodą gospodarczą): BUDOWA DOMU Z THERMOMURU A tutaj już wyniki po rocznej eksploatacji: KOSZTY UTRZYMANIA BUDYNKU Z SYSTEMU TH-400 Nie no temat wyczerpałeś doszczętnie. To nawet dobra reklama nie jest. Po przeczytaniu nie dowiedziałem się nawet czym jest termomur więc do dzieła i wstawiaj jakies zdj w tego swojego bloga "samorobie" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p10trek 01.07.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Spokojnie, dopiero zacząłem pisać, więc na pewno z czasem będzie dochodziło coraz więcej informacji. Zdjęcia też będą, chociaż za dużo ich nie ma, bo w trakcie budowy nie było na to czasu i się o tym nie myślało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts