Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AMELIA II w systemie Thermomur

Recommended Posts

WItam,

Ciekawy jest fakt że trafiam na te forum już po wybudowaniu domu - to pewnie z "miłości" do forów internetowych wszelkiej maści. Jednak w takim klubie się znaleźć to sama przyjemność. Prowadziłem dziennik na zupełnie niezależnaj stronie, pewnie gdybym tu zajrzał wcześniej to i mój dziennik by się tu znalazł. Tak czy inaczej ze względu na nie specjalnie popularną technologię, chętnie podzielę się wiedzą, którą nabyłem w przeciągu ostatnich 3 lat.

Zapraszam na http://www.samzbudujdom.pl :)

Pozdrawiam

Przemek K.

Wielkie gratulacje!

Na Twoją stronę trafiłem już dobrych kilka miesięcy temu, bo jest podlinkowana na stronie thermomuru. Zbudowaliśmy przybudówkę w tym systemie już 19 lat temu. Wtedy ta technologia była chyba popularniejsza niż obecnie, a to pewnie dlatego, że więcej ludzi budowało samemu. Były nawet reklamy w telewizji! Teraz to tylko firma i Porotherm, a na to styropian. W 80% przypadków.

Teraz zaś lada tydzień zaczynamy budowę domu i oczywiście też z Thermomuru. Sprawdzone: szybko i tanio, a przede wszystkim samemu. :cool:

Pozdrawiam thermomurowców!

• 1 year później...
  • 1 month później...
I ja się muszę pochwalić wybudowaniem domu z thermomuru.

Tutaj można przeczytać trochę o budowie (oczywiście metodą gospodarczą):

BUDOWA DOMU Z THERMOMURU

A tutaj już wyniki po rocznej eksploatacji:

KOSZTY UTRZYMANIA BUDYNKU Z SYSTEMU TH-400

Nie no temat wyczerpałeś doszczętnie. To nawet dobra reklama nie jest. Po przeczytaniu nie dowiedziałem się nawet czym jest termomur więc do dzieła i wstawiaj jakies zdj w tego swojego bloga "samorobie" :lol2::lol2::lol2: