SUSPENSER 09.10.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Hm, a wiesz może jak to cenowo wygląda? tzn. porównanie Twojego wyboru z łupkiem galaxy, który proponuje mateo33?? Widziałem, że ten bruk klinkierowy ma deklarowaną nasiąkliwość na poziomie do 6%. To dużo, czy mało w porównaniu z innymi materiałami?? Porównaj ceny sam - za bruk klinkierowy płaciłem około 1,6 zł / sztukę z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 09.10.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jeśli chodzi o trwałość to też polecam bruk klinkierowy. Nie trzeba go impregnować i jest równie trwały jak granit.Mam też klasyczny bruk granitowy, ale dość trudno się go zamiata a jeszcze trudniej odśnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts