sympatico 20.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam, 2 dni temu fachowa firma montowała mi w mieszkaniu podłogę z deski barlineckiej. Po mojej wizycie dostrzegłem na środku w 2 miejscach gdzie deski się ze sobą łączą wyraźną różnicę na tle innych łączeń (biała pozioma kreska) po zbadaniu sprawy można wyraźnie dostrzec uniesienie (dotykając tego miejsca) jakby 2 deski były lekko wybite do góry. Deska była klejona do podłoża. Czy możliwe jest, że deska się ułoży ? czy jest to kwestia złego montażu ? Co z tym fantem zrobić ? Co radzicie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam, 2 dni temu fachowa firma montowała mi w mieszkaniu podłogę z deski barlineckiej. Po mojej wizycie dostrzegłem na środku w 2 miejscach gdzie deski się ze sobą łączą wyraźną różnicę na tle innych łączeń (biała pozioma kreska) po zbadaniu sprawy można wyraźnie dostrzec uniesienie (dotykając tego miejsca) jakby 2 deski były lekko wybite do góry. Deska była klejona do podłoża. Czy możliwe jest, że deska się ułoży ? czy jest to kwestia złego montażu ? Co z tym fantem zrobić ? Co radzicie ? pozdrawiam radzę przynajmniej przesłać kilka zdjęć z planu i półplanu, a także makro. Problem musi być wyraźnie widoczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 23.04.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wrzuć zdjęcia to będzie można coś więcej powiedzieć. A skąd ci fachowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatico 23.04.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 witam fotki wstawię jak będę na miejscu i je zrobię przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 14.05.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Obawiam się, że została źle położona ale prześlij zdjęcia to będzie można poszukać rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 14.05.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 WitamZdjecie z bliska pokaze, co jest powodem uniesienia, moze byc kilka uchybień:- podczas montazu np: zostało uszkodzone pióro-wpust, lub dostało sie cos pod deske w trakcie klejenia (parkieciarz pownien sprawdzac optycznie i fizycznie stan faktyczny deski przed klejeniem).- mogło powstac rozklejenie warstwy zewnętrznej-użytkowej od warstwy nośnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts