crazydevil07 20.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dzień dobry. Od kilku godzin nie mam ciepłej wody. Rachunki są zapłacone więc to nie to Z obu kurków leci zimna woda. Co gorsza z tego co ma lecieć ciepła, leci jeszcze zimniejsza jak odkręci się kurek z zimną. Gdy zakręci się zawór z zimną wodą leci letnia woda. Dodam ,że kran w łazience i w kuchni nie sa ze sobą bezpośrednio połączone (2 różne piony?). Proszę o pomoc bo hydraulik ,który tu był sam nie wie o co może chodzić i zostawił mnie bez ciepłej wody na weekend . Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 21.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Blok, kamienica, budynek jednorodzinny, ciepła woda systemowa na cale osiedle, podgrzewana u siebie w łazience, jeden kran czy wiecej, a u sąsiadow byleś? Nie wiem co jeszcze by można było zapytać . Nikt nie jest jasnowidzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts